С мисъл за всеки: Pornhub с категория за хора с нарушено зрение

Едно е сигурно: социалната политика на сайта е на ниво!
16 юни 2016 20:38, Екип на Dnes.bg
1
С мисъл за всеки: Pornhub с категория за хора с нарушено зрение
Снимка: архив Reuters

Нова категория в порното. Не, не става въпрос за нещо извратено, а съвсем напротив. Pornhub стартира категория, специално насочена към потребителите с нарушено зрение.

50 от най-гледаните видеа в портала, събрани от най-популярните категории, са обновени и вече са налични и с описание зад кадър. Наративът не пести и описанията - от "облечен е в евтино изглеждащ костюм на Супермен" до "сладки тийнове". Озвучаването е напълно подробно - какво правят актьорите, как са облечени, в каква позиция са телата им и как се сменят кадрите, пише британският "Independent".

"всяко видео включва специално обяснение зад кадър, което е специално предназначено да даде на потребителите ни възможно най-доброто удоволствие от сцената", заяви Pornhub в изявлението си по повод новата услуга.

"Кадърът се сменя и сега виждаме какво става в таксито... Качва се момиче, чернокосо, с много грим и хубава, пищна фигура, облечена в тясна синя рокля", се обяснява в примерно видео, качено в Youtube.

Новата категория е поредната иновация в сайта, след като през сайтът пусна категория с виртуална реалност, където може да се намери 360-градусово иззживяване. Сайтът дори пусна специално издание от 10 000 бройки очила за виртуална реалност.

Кори Прайс, вице президентът на Pornhub обяви, че целта е да се стартира дискусия как сайтът да стане възможно най-достъпен за всички.

Нещо подобно направи и Netflix, които добавиха и аудио описания за някои от най-популярните предавания. Twitter и Facebook също имат подобни услуги с обяснение какво се вижда на конкретни снимки.

Порнокомпанията наскоро стартира и няколко други кампании: например, има специална "стипендия" за порнография, а пък кндидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп стана толкова скандален, че има порно пародия около неговия образ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари