Автокуриози: Как е възможно това да се случи?

Вижте пътните инциденти, които трудно имат обяснение
21 фев 2017 19:45, Красимир Ангелов
9

Снимка: pisez.com

За съжаление произшествията на пътя са ежедневие, а огънатите ламарини са най-малкото, с което човек може да се отърве в такава ситуация. Понякога на пътя се случват толкова странни инциденти, че на пръв поглед те изглеждат напълно нереални.

Е, за всичко си има обяснение, но за някои неща обяснението е доста сложно. Като тези снимки в следващата галерия. Как е възможно това? Вижте следващите автомобилни куриози, а още подобни снимки може да откриете тук.


9
Още по темата: колипътни инциденти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
3
 
! Отговори
до 3 преди 5 години
То понеже в САЩ живеят точно 0 руснаци, нали? Никога не би им и хрумнало да припарят там!
4
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не само американски коли карат в Русия, а и много немски и японски ... все на победени нации ;)А победната Червена армия кара запорожки и лади :))))
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Долината е Кузебек, в Урал."Мхм, това руският Гранд Каньон и големият ван на него е на легендарната руска марка Шевролет, нали така?
2
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснакът на 11-та снимка си е маскирал Мустанга с американска регистрация. не го е срам, тц, тц. Другият от 12-та снимка пък си е сложил британски номер и си е маскирал квартала като британски. Няма да коментираме и 16-та снимка с голямата американска кошница насред океана.
1
4
 
13
 
! Отговори
до 1 и 2 преди 5 години
И Гранд Каньон (сн.17) е в Русия, нали?