Знаят ли коя е? Ники Минаж ще пее на фестивал в Саудитска Арабия

Властите шокираха с новината, че тя ще оглави музикален фест
5 юли 2019 09:45,
14

Саудитска Арабия постепенно се модернизира и след десетилетия на доста прилични забавления, властите шокираха с новината, че Ники Минаж ще оглави фестивал в страната.

Провокативната рапърка ще участва на Световния фестивал в Джеда на 18 юли. Последваха коментари дали властите в Саудитска Арабия са проверили коя е Ники Минаж в Google, тъй като нейната музика включва разголени хореографии, провокативни сексуални текстове и много ругатни.

А докато в Саудитска Арабия чакат изпълнителката, британската певица Джос Стоун беше депортирана от Иран. Тя пристигнала в страната по време на световното си турне, но нямало да пее там, тъй като законът не позволява жени да изнасят самостоятелни концерти в страната.

По думите ѝ тя не е имала намерение да се бунтува срещу законите, а просто е искала да види страната. Властите обаче не ѝ повярвали, затова имената на певицата и нейния екип били включени в черен списък.

Според Стоун служителите на имиграционните служби били изключително приятелски настроени и приветливи, но в този случай не са могли да направят нищо и се извини, че документите ѝ не са били коректно изготвени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
12
 
! Отговори
Д-р Исня преди 4 години
Шоуто е затворени врати. Само така наречения "елит" ще присъства. Събитието е известно сред тях като порно мюзикъл и алллах го позволява само в определени случаи - висш чиновник, подлизурко на висш чиновник, мюфтия и тн. Има и очистителна процедура след мероприятието - казваш си молитвата не 5, ами 10 пъти и си ресетнал - вече можеш да започнеш от начало с изкушенията. + това си имат златни панички да олабват докато пее мадамата. Накрая срещу съответната сума Минаж също ще я минат.
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То аз не знам, па те ли да знаят.
9
0
 
13
 
! Отговори
факт преди 4 години
В СА ако човек има хубаво лице го вкарват в затвора или го депортират щото така е казал Алохи,такива са си най-добрите съюзници на СЪЩ!
8
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очакваме един ден Ники и в България.
7
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Клозетна драма!
6
0
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
НА КОНЦЕРТА ЩЕ ПРИСЪСТВАТ САМО МЪЖЕ И БОГАТИТЕ ШЕЙХОВЕ. ЗА ТЯХ РАЗГОЛВАНЕТО ЩЕ БЪДЕ КАТО "МУЗИКА ЗА УШИТЕ".
5
0
 
19
 
! Отговори
Менто преди 4 години
Каква поредна, черно оцветена драма.!.
4
0
 
26
 
! Отговори
gio преди 4 години
няма по извратена държава от Саудитска арабия, уахабизъм, ама за управляващите законите не важат
3
1
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
харабите са умствено изостанали. Те там са толкова сърдечни че с радост ще ти отделят главата от тялото все едно те подстригват във фризъорзкия салон на раздумка на Главната във Пловдив.Толкова радостно ще ти го натресат че...
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще я пратят при Кашоги.
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая ще я утрепят с камани на самата сцена...

Спонсорирани публикации