Обединена Америка - стилната рокля на Джил Байдън

Вижте какво говори начинът на обличане на първата дама на САЩ
24 яну 2021 13:17, Дарена Найденова
38
Обединена Америка - стилната рокля на Джил Байдън
БГНЕС

Д-р Джил Байдън, бившата втора дама и настояща първа дама на Съединените американски щати, започна да впечатлява със стила си още по време на предизборната кампания. Тя беше до съпруга си Джо Байдън в почти всеки град, като модните критици не пропускаха да отбележат завидното ѝ чувство за стил.

Все още помним ботушите с важно послание, които г-жа Байдън носеше на няколко пъти, както и съвсем пресния спомен от встъпването в длъжност на новия президент. За специалното събитие първата дама избра да заложи на син тоалет, който криеше в себе си специално послание към нацията. Сега, два дни след церемонията, Джил Байдън отново попада в модните класации, като и този път роклята ѝ говори вместо нея.
 
По време на вечерните празненства и специалното предаване Celebrating America с водещ Том Ханкс, д-р Байдън се появи с бежов тоалет, състоящ се от рокля и палто. Те са дело на дизайнерката Габриела Хърст, която е била помолена да създаде визия със специално значение за цяла Америка. Разбира се, думите на първата дама са закон и затова Хърст приема задачата напълно сериозно.
 
Оказва се, че дизайнерката е успяла да включи емблематичното цвете на всеки един щат и територия в страната. В публикация в Instagram Хърст обяснява значението на роклята. „Призивът за единство е основното вдъхновение за създаването на този тоалет. Съединението прави силата и е нужно за следващите ни стъпки“, пише дизайнерката.
 
Още за роклята на Джил Байдън ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква предизборна кампания. Заспалия дядка стоя в мазето си през цялото време! Зачочнахте да го хвалите като Работническо Дело бай Тошо! :-)
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За синия тоалет- справка: " Игрите на глада".
28
2
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
не ми стана ясно кюлотите на "първата дама на щатите" КАКВО ПОСЛАНИЕ носят?-"Единение на нацията",или.."На вкус и на цвет товарищи нет"?
27
1
 
12
 
! Отговори
Ира преди 3 години
Вие шегувате ли се, подмазвате ли се, халосвате ли се? Мила дама, но толкова. Определено стил "смъкла". Некрасив тоалет, който стои изкуствено. И какво специално има в синия провесен тоалет? И Мелания беше в синьо преди 4 години. И?
26
2
 
12
 
! Отговори
Мунчо Хитрев преди 3 години
Джо и Джил Байдън са само куклите на конци - отзаде са еврейските фамилии, яхнали управлението на САЩ.
25
1
 
3
 
! Отговори
Наско преди 3 години
Бидона , Байдън , байгън !
24
2
 
12
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Няма да бъде забравен силният, енергичен, представителен, бял! президент Тръм, няма да бъде забравена стилната и много красива Мелания! Тези, рекламираните вече всеки ден, са някакви жалки смешници в сравнение с Тръмп и Мелания! Ами онези п.р.и.м.а.т.и на високи токчета Мишел и Камала? Красота и стил, няма що!
23
0
 
14
 
! Отговори
Един от Юг преди 3 години
Бла,бла...обединяват джендърите в по света а нашите пернати драскачи по цял ден се надпреварват да лижат *** на Джил и Джо!
22
1
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Обединение, демокрация, единство на нацията... хитри приказки за бедните наивници. Ако Джо Байдън не разпали няколко войни по света икономиката на САЩ уверено ще върви към рецесия...
21
1
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
мен роклята не ме интересува да се маха ам кораб които навлезе в черно мореаз се чувствам застрашена и настоявам да се върне към ам бряг не желая конфликтис русия искам мир
20
3
 
18
 
! Отговори
кескьосе преди 3 години
Такива некролози нямат капацитета да водят държава като САЩ.
19
1
 
32
 
! Отговори
8 преди 3 години
Ако парцалите на една жена ,която никой не е избирал , ще обединяват щатите -тежко им и горко!
18
4
 
21
 
! Отговори
NEVER преди 3 години
Обединени с демонхиени.Тръмп си беше SUPER !
17
3
 
16
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 години
Бай Дън едва се държи на краката си, ползва жена си вместо ***. Какво ше ми управлява?! Яхна вълната на недоволство срещу Тръмп, подкрепена с политкоректност и популизъм.
16
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обединена Америка ?? Що за тенденциозен слугинаж ?? Половината Америка не вярва в резултатите от изборите, дементния Джо онзи ден заличи всички постижения на Тръмп, уби 70.000 работни места, пусна 11млн. незаконни имигранти да вилнеят на воля, спря (незаконно) депортацията на такива, а за капак на всичко, партията му ще импийчва Тръмп...пак незаконно! А вие се занимавате с тая баба...!!
15
2
 
6
 
! Отговори
Мелания преди 3 години
На Джил и стои като на *** !
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви роли, какви америки. Белия дом е празен, снимките от овалния на Байдън са фейк, дори клетвата му е на запис. Смешна работа.
13
3
 
29
 
! Отговори
Глупости преди 3 години
Не може да стъпи на малкият пръст на Мелания, това маскирано нещо.
12
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обединена Америка? Какъв цинизъм - да кажеш, че нацията е обединена, след като си запушил устата на милиони!
11
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дизайнерски рокли, ала-бала...истината е, че хората най-много харесаха плетените ръкавици на Бърни Сандърс.