Пълнолуние - кои зодии ще засегне най-силно?

Някои ще вдигнат границите, които сами са си поставили
12 авг 2022 14:51, Иванка Гъркова
3
Пълнолуние - кои зодии ще засегне най-силно?
IStockphoto

Пълнолуние през август обърква плановете ни. Ако до момента някои не са усетили ретроградността на триото Нептун-Сатурн-Юпитер, то на 12-ото число на месеца със сигурност ще бъдат разклатени от астрологичното събитие. То настъпи точно в 04:35 българско време и попада в знака на Водолей. 

Предстоящата Суперлуна се нарича още Есетрова заради поверието, свързано с късмета на рибарите по това време на годината. Тогава популацията на есетровите риби е по-голяма и уловът - по-богат. А светлината на небесното тяло ни кара да навлезем дълбоко в нашите емоции, да признаем за идеите си и довършим започнатото, което сме оставили на заден план. 
 
Както стана ясно, в сезона на Лъва едно пълнолуние ни кара да поемем творчески рискове, добивайки повече увереност във възможностите ни.
 
„Въпреки че сме въодушевени и готови за действие по някакъв начин, този момент е свързан с признаването на границите, необходими за изграждането на колективните свободи, които търсим“. Това споделя астрологът Ерин Сънди пред Bustle. 
 
Тъй като по време на пълнолуние емоциите са на показ, мнозина от нас ще се освободят от това, което им тежи. В това число и хора, които са токсични и изпиват силите им. 
 
Хората от кои зодии ще засегне най-много августовското пълнолуние: 

Телец
 
Родените под знака да очакват обостряне на отношенията на работното място. Те трябва да използват Суперлуната, за да си дадат почивка и помислят как да изгладят противоречията. 
 
Още от 2018 г. насам Уран попада в техния дом, като причинява на Телците всякакви смущения. Квадратът между Сатурн във Водолей може да донесе забавяне, което ще ги накара да намалят темпото и помислят за себе си. Ако използват този момент и правят по-приятни занимания, ще усетят баланса в живота отново. 
 
Лъв 
 
Пълнолунието хвърля светлина върху личните отношения на Лъва. Очакват се бурни разговори, докато разберат какво искат. Може да се наложи да успокояват близки или пък да ги оставят, мислейки първо за своите нужди. 
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
0
 
! Отговори
Луна президент преди 1 месец
Освен на рибарите, ще се отрази също и на ловците.