Фестивал за поп и рок музика ще помага на хора в будна кома

Набраните средства ще отидат за изграждане на център за лечение
10 сеп 2012 11:10,
0
Фестивал за поп и рок музика ще помага на хора в будна кома
Орлин Горанов подкрепя благотворителната кампания. Снимка: Булфото

Столична община и Сдружение „Спринт Продакшън“ организират Седмица на Вяра, Надежда и Любов в подкрепа на Националната благотворителна кампания „Нека бъдем по-добри”.

От 10 до 16 септември ще се проведат поредица от концерти с участието на народни състави, балетни формации, училищни танцови групи, актьори и певци в неравностойно положение. Стартът е днес, ОТ 17.00 1АСА, пред НДК.

Ще се проведат специални вечери на фолклора, класическата и джаз музика, поп и рок  музиката, както и Фестивал за поп рок музика – София 2012.

Фестивалът ще бъде в две категории – ”Конкурс за нова българска поп и рок песен” и ”Международен конкурс за изпълнители”, който също ще подкрепи благотворителната кампания „Нека бъдем по-добри”.

Зрителите и слушателите ще имат възможност да участват в класирането на конкурсните песни на фестивала, като за тях ще гласуват чрез SMS на № 17 777 с текст DMS BUDNI и номера на избраната песен за всички мобилни оператори. Приходите ще бъдат предоставени за изграждане на Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти и хора в „будна кома“.

В подкрепа на каузата застанаха много артисти, изпълнители, спортисти и хора, докоснали се по един или друг начин до този проблем, като Христо Стоичков, Емил Костадинов, Яна Маринова, Георги Христов, Мартина Вачкова и др.

В концертите участват група „Спринт”, Петър Гюзелев от „Щурците”, Йордан  Караджов, Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Искрен Пецов, Краси Аврамов, Виктория Димитрова, актьорите от група „Жестим” и театър „МИМ-АРТ” и др.

Ето и самата програма на Седмицата на Вяра, Надежда и Любов:
 
10 септември - Вечер на фолклора, с участие на фолклорни състави и изпълнители и духов оркестър
11 септември  – Вечер на класиката, с участие на класически ансамбли, оркестри и хорове
12 септември - Вечер  на поп музиката
13 септември - Вечер  на рок музиката
14 септември - Фестивал за  поп и рок музика – София 2012
І Категория  - Международен конкурс за изпълнители
15 септември - Фестивал за  поп и рок музика – София 2012
ІІ Категория – Конкурс за нова българска поп и рок песен
16 септември  – Фестивал за поп и рок  музика – София 2012
Гала вечер – Награждаване на лауреатите от двата конкурса


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари