Метрополис празнуват годишнина с турбо купон

Култовото джижение чукна 9 години
4 май 2005 15:24,
Метрополис празнуват годишнина с турбо купон
Гаетано Паризио, Джейми Бисмайър и Ник Уорън ще разцепят Фествална на 14 май
С грандиозно парти в зала Фестивална, в присъствието на най-верните си фенове – Метрополис ще отпразнува 9-я си рожден ден. Специално за случая отново са поканени култови имена, които да се грижат за доброто настроение на празнуващите. Това са диджеите Ник Уорън, Гаетано Паризио и Джейми Бисмайър.

Партито ще се проведе на три сцени в две зали, като за втората зала е поканен екипът на Магратея, известен със страхотните си декори и красивия прогресив транс.

Датата на празненството е 14 май , а от българска страна ще застанат добре познатите – Иво Рачев, Ясен Петров и Стивън.

През 9-те си години съществуване Метрополис успяха да създадат истинска електронна сцена, като именно те са отговорни за гостувания на диджеи от ранга на Свен Ват, Уестбам, Карл Кокс, Орбитъл, Джош Уинк, Маруша, Миша, Марко Бейли и Люк Слейтър. Метрополис бяха и първите , които организираха Стрийт Парад на Балканския полуостров.

На рожден ден като на рожден ден” споделя ди джей Стивън“ ще направим всичко, за да накараме хората да са щастливи и да се почувстват като у дома си, защото именно благодарение на тях съществуваме вече 9 години.”

Събитието се организира с любезното съдействие на Beck’s и Usit Colors. Билетите ще бъдат сцена 12 лв. предварително и 16 лв. на входа и ще се продават от 9-ти май в цялата страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание