„Ъпсурт” тръгват на турне

"Quattro" излиза на пазара на 1 юли
27 юни 2005 14:18,
„Ъпсурт” тръгват на турне

Датата на премиерата на новия диск на Ицо Хазарта, Бат' Венци и Буч “Quattro” е 1 юли, когато той ще бъде пуснат в официална продажба по всички музикални магазини в страната. Ден преди това всички фенове от София ще могат да присъстват на официалната промоция в клуб “Амор” срещу сумата от 10 лева.

На шоуто, което започва в 19:00 часа, ще присъстват всички гости, които взимат участие в албума, като Галя от „Каризма” и Милен Цветков - гост-вокали в пилотното парче „3 в 1 неочаквано добра комбинация”, Лора Караджова, която пее в „Стига фира”, Дичо- гост в песента „Сатира”, Стоян Роянов Ya-Ya, гост в „Пияни” и Слави от Ball Face.

Веднага след промоцията момчетата отпътуват за Варна, където ще имат концерт, а след това продължават със серия концерти из цялата страна.

Ъпсурт все още не са решили коя от песните в “Quattro” ще бъде следващият сингъл. Според Хазарта, Венци и Буч изборът ще зависи най-вече от реакциите и предпочитанията на феновете по време на концертите.

Това лято ще се окаже най-оживено откъм музикални прояви и турнета за последните години. Очаква се през горещия сезон да тръгнат турнетата на Слави Трифонов и Ку-Ку Академята, както и на талантите от "Стар академи". Конкуренция ще е лятното турне на Планета-Пайнер със звездите на музикалната компания. Рокаджиите от Хиподил също тръгват на обиколка из страната. В края на лятото, заедно с издаването на новия си албум, на тур тръгва и водещата на "Стар академи" Мария Илиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание