Поп звучене с Хана Монтана

Саундтракът към филма за обикновеното момиче с тайна самоличност на музикалния пазар
25 мар 2009 16:56, Петя Славова
12
Поп звучене с Хана Монтана
Снимка: Disney Records / Animato Music

Саундтракът към предстоящия филм за обикновеното момиче с тайна самоличност на суперзвезда Хана Монтана и Майли Сайръс излиза на 24 март.

Първият сингъл  от него "The Climb" е вече на 6-то място в престижната класация Billboard’s Hot 100.

Саундтракът "Hannah Montana The Movie”е изпълнен с характерните за персонажа на Хана Монтана поп хитове като "You’ll Always Find Your Way Back Home", "Let’s Get Crazy," "The Good Life " "Let’s Do This," "Spotlight," "What’s Not To Like" и нова версия на "The Best Of Both Worlds".

Албумът включва и сингъла "Back To Tennessee" на Били Рей Сайръс, "Everything I Want" и "Game Over" на Стийв Ръщън, както и "Crazier" на Тейлър Суифт.

"Hannah Montana The Movie" проследява живота на Майли Стюарт (в ролята Майли Сайръс), която се опитва да намери баланса между училището, приятелите си и тайния си двойнствен живот като поп-звезда.

Точно когато растящата популярност на Хана Монтана взима превес в живота й, баща й (Били Рей Сайръс) я води обратно в родния й дом, далеч от големия град и суетата на звездния живот.

Тя е поставена пред трудната задача да избира между обикновения живот в малкия град и славата на Хана Монтана.

По време на престоя си у дома, Майли изживява множество приключения, каквито не би могла и да си представи като Хана Монтана.

Във филма Майли изпълнява 10 нови песни, като "Let’s Get Crazy," "Butterfly Fly Away" и "You’ll Always Find Your Way Back Home", свеж микс от поп, рок, кънтри и хип-хоп.

През 2006, Майли Сайръс получава мечтаната роля на Хана Монтана в едноименния сериал на Disney Channel.

Сериалът, както и саундтраците към него имат огромен успех.

Първият албум на Хана Монтана още с излизането си се заковава на първа позиция в Billboard Top 200 и до сега е достигнал тройно-платинен статус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
73427 преди 14 години
Поредната пубертетка с мегаломания - виждали сме ги много, повечето вече са забравени...
11
0
 
0
 
! Отговори
daniela преди 14 години
xana montana te sakam
10
0
 
0
 
! Отговори
moni преди 14 години
xana e tapa i e ma6karana
9
0
 
0
 
! Отговори
betina преди 14 години
ti si grozna kvato i da si ti
8
0
 
0
 
! Отговори
sani преди 14 години
xana montana ima xubavi pesni
7
0
 
0
 
! Отговори
sani преди 14 години
izteglete si sezon 1i sezon2 na xana montana mnogo e gotin
6
0
 
0
 
! Отговори
sani преди 14 години
xana montana e da best
5
0
 
0
 
! Отговори
hana преди 14 години
hana montana sa nai qkite
4
0
 
0
 
! Отговори
Рики преди 14 години
на филмчето Хана Монтана е красива но в реалния живот е много грозна
3
0
 
0
 
! Отговори
нана преди 15 години
Майли/Хана е новата любимка на милиони тийнейджъри по света. Книгите от поредицата са продадени в почти 11 милионен тираж в над 27 страни. Общата стойност на печалбата от изданията е над 51 милиона долара. Две от заглавията в поредицата се изкачват директно на първо място в деня на излизането си във Великобритания. Продажбите от започналата през 2006 година поредица се увеличават десетократно през 2007, като към този момент в световен мащаб са създадени повече от 100 заглавия, носещи марката на Хана Монтана. Но Хана Монтана е много повече от това. Всичко започва от оригиналния сериал на ДИСНИ, който е сред най-популярните телевизионни предавания в САЩ. Продукцията е носител на редица награди, сред които Най-добро комедийно шоу, Най-добра телевизионна комедийна актриса и Най-добра телевизионна актриса за 2007 година. Музикалните албуми на Майли са продадени в над 8 милионен тираж по света. Саундтракът към Хана Монтана има тройно платинен статус и дебютира направо под номер 1 в класацията на Билборд Топ 200. Какво предизвиква този невиждан интерес? 14-годишната Майли Стюарт има тайна самоличност. Не, тя не е супергерой... тя е суперизвестната поп сензация Хана Монтана. За да запази нормалния си начин на живот и приятелите си обаче, Майли прави чудеса от храброст, за да се увери, че никой няма да разкрие, че под грима и прическата, Хана Монтана е просто съседското момиче.
2
0
 
0
 
! Отговори
cimona преди 15 години
xana montana e obiknovenno momi4e pok 3ve3da
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хана Монтана ми звучи като Фата Моргана.