20 изпълнители в борба за победа в третия BG Music Festival

Кандидатите ще се конкурират в 3 категории - поп, рок, хип-хоп и R&B
21 май 2019 15:22, Красимир Ангелов
0

Общо 20 изпълнители, сред които и Цвети Радойчева, ще направят две юнски вечери в Летния театър на Сандански незабравими. За трета поредна годинa BG Music Festival ще събере на едно място едни от най-големите музикални звезди на България.

Общо 20 песни, от кандидатствалите 154, ще се борят за победа в третото издание на най-успешния фестивал за нова авторска музика. Националният форум ще се проведе на 7 и 8 юни.

"В тазгодишното издание на фестивала кандидатите ще се конкурират в три отделни категории - поп, рок, хип-хоп и R&B. Първите награди във всяка от трите категории ще бъдат определени на база оценките на фестивалното жури, изградено от доказани авторитети в музикално-развлекателната индустрия", сподели пред Bulgaria ON AIR директорът на фестивала Денис Касъмов.

За втора поредна година ще има награда на участниците. Всеки от тях ще има възможност да даде своя глас за един от останалите, независимо от категорията, като няма право да гласува за себе си. Освен тях ще бъдат връчени и останалите специални награди - на журналистическото жури, на телевизионните зрители, на публиката в Летния театър и на Кмета и Община Сандански.

"Поп музиката е моята категория. Това е музиката, която нося в сърцето си, тя трябва да има послание и хубав текст", каза талантливата изпълнителка Цвети Радойчева в студиото на "България сутрин".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари