Порнозвезда vs. Тръмп: Сторми иска да си разкаже

Актрисата е завела иск за анулиране на клаузата за мълчание
7 мар 2018 21:23,
25
Порнозвезда vs. Тръмп: Сторми иска да си разкаже
Стефани Клифорд, известна още като Сторми Снимка: Reuters

Порнозвезда, която твърди, че е правила секс с Доналд Тръмп, подаде съдебен иск за анулиране на споразумението за неразкриване на информация, забраняващо й да обсъжда предполагаемите си сексуални контакти с магната на недвижими имоти, съобщи Асошиейтед прес.

Искът, внесен в съд в окръг Лос Анджелис, твърди, че споразумението е "невалидно и не поражда правни последици", защото Тръмп не го е подписал лично, пише БТА.

Още по темата

Порноактрисата Сторми Даниълс, чието истинско име е Стефани Клифорд, казва, че иска да разкрие публично подробности за сексуалната си връзка с Тръмп.

Клифорд и адвокатът на Тръмп, Майкъл Коен, са сключили споразумението на 28 октомври 2016 г. и Коен е платил на порноактрисата 130 000 долара от личните си средства като част от сделката.

Той казва, че парите не са му били върнати нито от Организацията "Тръмп", нито от предизборния щаб на Доналд Тръмп.

Клифорд твърди в иска, че е започнала "интимна връзка" с Тръмп през 2006 г., продължила и "през голяма част от 2007 г."

Тръмп сключи брак със сегашната си съпруга Мелания през 2005 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
ами сметката е много проста...платили са й 130.000 за да мълчи, а сега е намерила някой който ще й плати 300.000 за да проговори...но дава ли си сметка, че ако продължава така, ще свърши в някоя канавка...
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 16"Летвата" на Трумпета е толкова ниска че и на "куче в шорти" би скочил.А на обожателите му (като теб) са оосновно от "ОНЕЗИ" 80%.
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И за какво да подписва Тръмп, след като адвоката му я е лашкал и сам си е платил добре за това?Според мен на Тръмп летвата му е по висока от тази крава.
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
" Сторми иска да си разкаже" ???И кой ще познае какво я е напънало толкова за да не може да се удържи и "да си разкаже" ?Познавам от раз: Едни хубави милиончета са и помогнали да "разкаже" това което са и написали даващите милиончетата.Има и по-смешен случай. Една беларуска секс-инструкторка в затвор в Тайланд заради професията си, иска освобождаване и американско гражданство срещу доказателсва за руската намеса в САЩ. И жълтите "авторитетни" медии, в ектаз. Жалка история.
11
2
 
4
 
! Отговори
Starija hush преди 6 години
Saprugata mu e mnogo po krasiva ot neq.Ne mi se verva da goni groznoto.
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво толкова ще разкаже таяМилиони хора са й гледали програматаНикой не е мислел, че Тръмп е скромничък човечец, когато го избирахаМелания също е била абсолютно наясно за какъв човек се омъжва.
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да разбера на кой му пука от такива пасквили -статии?Дори на Клинтън нямаше да му се случи нищо, ако не беше се случило по време на президентството му в Овалния Офис на Белия Дом.Някой с изгърмели бушони от яд и безсилие, си е хвърлил милионите на вятъра, за да я накара тая да дрънка .
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 6По-скъпо ще се продава, само ако някой и повярва, че ще стане "баджанак" с Тръмп. И че никой не и е платил милиони, просто да дрънка срещу Тръмп.А на Тръмп му дреме на оная работа.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми да си приказва! И това с какво ще навреди на Тръмп? С нищо. 2006 а не в Овалния Офис на Белия Дом, нали.Или просто се борят за да ядосат Мелания и да им развалят семейството? Гнусотии. Ама Мелания не проста като тая.От това, че някой(знаем кой) сега и е дал сигурно милиони , за да дрънка срещу Тръмп само тя ще има далавера.Не е виновен тоя който яде баницата, а този който му я дава?
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами просто е решила да спечели и слава,освен парите.Сега ще се продава по-скъпо.Няма лошо.
5
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
остана и да повярваме наплямпането на всяка!
4
4
 
30
 
! Отговори
1 преди 6 години
Порноактриса взела 130 000 доЛара за секс, а сега мисли, че се е продала еФтино!И какво ПО-РАЗЛИЧНО ще разкаже?!?Да не би ....да му е с две глави?!?
3
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В северна америка има една културна особеност - възрастни жени рекетират млади мъже за да получат секс. Наричат го "пазарене" на мъжлета. Цялата им работа е силов рекет и безморалност. Особено в момента феминистките са абсолютен идеален пример за това.
2
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох, не.Как мож е президента да е хетеро? Друго си беше Обама и трансексуалната Мишел Обама :)
1
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая заслужава едно букаке от 10 ***