Убитата жена от Костенец е намерена мъртва от сина си

Убийството е от извършено от ревност
Обновена: 10 май 2019 18:02 | 10 май 2019 17:51,
6
Убитата жена от Костенец е намерена мъртва от сина си
Снимка: BulFoto архив

Любовен триъгълник е в основата на жестокото убийство на 38-годишната Милена Шишкова в Костенец, сочат данните на разследването досега, съобщава "24 часа".

Млада жена е убита в Костенец, дирят мъжа й

Трупът на Милена е открит от сина й, който е на 14 г. През нощта тя и Стоян, с когото са живели на семейни начала се скарали за пореден път, вероятно заради мъж, с когото тя е била близка. Сутринта детето видяло кръв в една от стаите на къщата, но там ги нямало нито Милена, нито Стоян. Момчето намерило трупа на майка си близо до дома им. 

"Скъпа сестричке, лек път миличка, почивай в мир. Знам, че сега си при татко и ни гледате заедно как страдаме. Не мога да повярвам ,че вече те няма.", написа сестрата на жертвата във Facebook часове след убийството.

Милена Шишкова е родена и израснала в Костенец. Освен траурна агенция е имала и фризьорски салон в градчето, намиращо се близо до София.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: убийствоКостенец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора защо сте толкова злобни?? И защо все още вярвате на написаното от неграмотните и неинформирани "журналисти", които за рейтинг на глуавият си сайт очернят реномето на една вече покойна женица, която няма как да се защити. Сведете глава и си мълчете, а не бързайте с изводите и плоските шеги. Грозно и неморално е. В тази статия има 3 - вече потвърдени лъжи! Не злобейте а мислете.. Че все повече мисленето не ни се отдава на нас българите
5
1
 
2
 
! Отговори
щирлиц преди 4 години
извършено от ревност или ИЗНЕВЯРА? всеки мъж има чест и достойнство, ако се е забъркала в любовен триъгълник значи вероятно тя не е била стока.да го беше оставила и да продължи със другия.
4
3
 
6
 
! Отговори
Дддф преди 4 години
Поне някои услуги ще са й безплатни-ирония на съдбата!
3
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На семейни начала е живял с нея и какво си е мислил че няма да се шие с други ли. Те тези дето имат църковен брак се шият та тази ли. Трябвало е повече внимание да и обръща в леглото и нямаше да се шие с други. Кой знае какъв сеяндурин е с две гънки в чутората. Защо я убиваш нямате брак зарязваш я и се спасяваш. Когато няма самочувствие на мъж така се получава. Комплексиран от всякъде.
2
2
 
8
 
! Отговори
Самун преди 4 години
"мила сестричке..", фейсбук......Всичко е ясно!
1
1
 
19
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
УБИЕЦА НА МИЛЕНА Е МЬЖЬТ И БИВШ ЗАТВОРНИК КРАДЕЦ И СКАНДАЛДЖИЯ