Треньорът на "червените": ЦСКА трябва да излезе от кризата!

Люпко Петрович преди домакинството на хърватския "Осиек"
25 юли 2019 09:19, Петя Славова
5

ЦСКА е в моментна криза, от която трябва да излезе. Това заяви треньорът на "червените" Люпко Петрович преди домакинството на хърватския "Осиек" от втория предварителен кръг в Лига Европа. Двубоят е днес от 20.30 часа на стадион "Българска армия".

Петрович призова феновете за търпение, като заяви, че собственикът на тима Гриша Ганчев мисли постоянно за футбол и дори е загърбил бизнеса си заради "армейците".

"В големите отбори винаги има моменти на криза. Имам опит с това как да се справям с тях. Собственикът Гриша Ганчев мисли по 24 часа за футбол. Дори загърби бизнеса си. Нито един играч не ми хареса как игра срещу Черно море. Те бяха все едно са на разходка в парка. Нямаше агресия. Сега трябва да се обединим, а не да сочим другия с пръст", каза специалистът пред Bulgaria ON AIR.

Петрович коментира и съперника на ЦСКА в Лига Европа "Осиек". Според него тимът има много добри футболисти и поради тази причина възпитаниците му трябва да подходят много отговорно в срещата.

"Осиек имат силни футболисти. Ако не постигнем резултати, знам какво предстои - щом не побеждаваш, "довиждане", допълни специалистът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Довечера ще се реши всичко , играта на ЦСКА ще е решаващия фактор !
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
как ще излезне от кризата като вместо да надграждате вие си продавате наи добрите футболисти да кажем каранга десподов с тях цска би изглеждала много по добре но *** го интерисуват парите вие не разбрахте ли че вашият малък патрон е халосни патрон и тази година играчите на литексцска трябва да си сложат предпазни очила за да не им се пълнят очите с прах нали знаеш като си отзат винаги си потърпевш лудогорец отново шампион а евла на литекс цска никои не може да ги стигне по директори и треньор
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дядо Люпко когато и да го пенсионират , все ще е късно. Още преди години, когато напусна Левски каза, че вече се оттеглял, но пустата лакомия......
1
3
 
7
 
! Отговори
Г-н Гриша Ганчев преди 4 години
Люпко е голям треньор, но с прекръстения Литекс няма да му се получат нещата. В ЦСКА-София(София) насъбраха прекалено много некадърни футболисти.