Социалните готови да вземат полетялото от прозорец дете

Поддържат връзка с лекуващите лекари за състоянието на детето
11 сеп 2019 16:20,
12
Социалните готови да вземат полетялото от прозорец дете
Снимка: pixaBay

При промяна в семейните обстоятелства във връзка с търсене на наказателна отговорност на родителите отделът за закрила на детето в Пловдив има готовност да предприеме мярка на закрила спрямо малолетната Дария, посочват от дирекция "Социално подпомагане".

Още по темата

Ежедневно социалните поддържат връзка с лекуващите лекари и се информират за състоянието на детето, съобщиха още от дирекцията. Предстои на 12 септември да му се направи изследване със скенер и консултация с невролог, предаде 24 часа.

Момиченцето е с черепно-мозъчна травма, след като на 6 септември падна от втория етаж на дома си в Пловдив, докато родителите спели.

От полицията потвърдиха, че и двамата са употребили алкохол. Бащата Румен е тестван с дрегер в деня на инцидента. Пробата му е 1, 92, а на майката Златка - 1,2.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
6
 
! Отговори
До 5 преди 4 години
И как си наблюдавахте децата, докато спите?! Не е ли възможно между две Ваши ставания да ги видите, да се случи нещо? Да заспите дълбоко? Да сте имали гости вечерта и да сте пили по чаша? Защо винаги, когато се случи нещо лошо, хората са толкова зли и само критикуват?! Поставете се на мястото на тези родители! Дали имат нужда от куп обвинения в такъв момент?! Никой не е застрахован. И по сто пъти на нощ да ставаш.
10
2
 
7
 
! Отговори
Пипи дългото чорапч преди 4 години
Вие всичките бяхте ли там.Знаете ли как е станало.Като не знайте не коментирайки може веднъж да не си бдителен и точно тогава да изтеглиш късата клечка.Но да ти вземат детето е крайна мярка.Да постреснат младите родители малко и като се уплашат ще си знаят урока.Вземете и *** бе,не искайте само българчета да отговарят на всички изисквания.Ние да не сме овце все нас да стрижат,нека има такива завишени изисквания и към ***,не социалните да наблюдават 13годишната майка през2месеца
9
1
 
2
 
! Отговори
Да сме коректни преди 4 години
Полетяло е малко преди да падне, не е като да не е полетяло.
8
1
 
3
 
! Отговори
Долу ръцете преди 4 години
Айде бе, бегемами, защитете българското семейство. Крепостта на българщината!!! Смееееех
7
5
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Да идват норвежките хомосексуални африканци да го прибират ;) !!!
6
4
 
9
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Е как ! Ще го експортират за Норвегия...
5
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко ромски деца живеят при животните, голи и боси, пребивани и насилвани от роднините си, с бълхи и кърлежи...Там кога ще се свърши нещо?
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Неможе в най палавата възраст на която е детето да го оставят без надзор па макар и в кошчето в което е спяло. Две деца съм отгледал днес са 30 годишни с техни деца и семейства. Никога не сме си позволявали с майка им да ги оставиме без надзор. Нощно време сме ставали по десет пъти да ги проверяваме да не са се отвили или да се опитват да слязат от леглата. И сутринта в 5 часа тръгвах за работа първа смяна. Да си родител е трудна задача и нее за безмозъчни.
3
2
 
29
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
- Защо не пишат каква е съдбата на децата от детските домове след това, когато Държавата ги изостави?
2
5
 
24
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
Добре де какъв е този напън социалните да отнемат деца,за трупни донори ли продават,щото в Пакистан ,Бразилия,Арабия и СА Щ пазара огромен,бизнес ли правят!?
1
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак използвате термина "полетяло", пак ви казвам, че е паднало...