Откриха 17-годишната Михаела в Берлин

Тийнейджърката от Камено била при приятеля си
66
Откриха 17-годишната Михаела в Берлин
Снимка: МВР

17-годишната Михаела Михалева от Камено е открита от полицейски служби в апартамент в Берлин. Тя е в добро физическо и психическо състояние.

Още по темата
Момичето е изведено от квартирата, обитавана от приятеля й и семейството му и е настанена в социален дом в Берлин.

Михаела бе обявена за общодържавно, а впоследствие и за международно издирване. Тя бе в неизвестност от 6 декември миналата година.

В деня на изчезването си, момичето заявило на близките си, че отива на училище, но повече не се прибрало.

В края на месеца бе съобщено за изчезването на второ момиче от Камено, със същото име и на същата възраст – 17 годишната Михаела Иванова. Тя бързо бе открита в бургаския комплекс "Меден рудник" и предадена на родителите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ааатъй! Дано чуем какви обвинения ще бъдат повдигнати на "приятеля й" и семейството му от германците. Тез "любовни истории" няма как да минат там, защото е непълнолетна и е ясно, че става реч за трафик на жени.
43
13
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
това е просто и бедно момиче, което се е подлъгала по любов------ Като и гледам муцуната, е просто един непълнолетен от падък от майка рускиня.
42
1
 
12
 
! Отговори
Кажете... преди 4 години
...приятелят и как се казва? Дайте му и адреса, и името - тука за един приятел на приятел питам... дето е яко фен на всички серии на филма " TAKEN " - човек със специални умения ;) .
41
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя меден рудник много популярен е станал. Кой къде се изгуби от там го намират. Като гара разпределителна е станал.
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Евроатлантикти си спазвай азиатско-турските ценности, глОпак!!!
39
3
 
12
 
! Отговори
Do 35 преди 4 години
До ЕвроатлантикКакви евроатлантически ценности бе, ***?Да не би немците да са дошли да я вземат?В цяла Европа най-големите дилъри на ***, дрога и мафии са от балканите- великите православни славяни.
38
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пръснали са и задната хралупа кат попски ръкав берлинските т0рци за нова година доста ебливи. Няма да я връщат я.
37
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
няма работа, няма пари, някаква ученичка от село. кой плаща тоя масраф? значи във Берлин ли е турския вертеп? Там ли ги дрогирват нон стоп? Заключват ги, дрогирват ги и пускат клиенти в стаичката.българската полиция трябва а потърсе помощ с берлинската. да искат среща и да започват с арестите.този дето я е водил и плащал. ХВАЩАЙТЕ ГО В ПАНДЕЛАТА И 3 ГОДИНИ ВСЕКИ ДЕН БОЙ. ДА НЕ ВИДИ СЛЪНЦЕ ДОКАТО НЕ КАЖЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА И НЕ РАЗКРИЕ СХЕМАТА.ПОЛИЦИЯТА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА, А НЕ ДА ОБВИНЯВАТЕ МИТНИЧ
36
0
 
22
 
! Отговори
Гошето преди 4 години
Сега да разследват от къде е купила фалшивите документи с които е пътувала. Ако искат да разследват.
35
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
митничарите да работят с полицията, защото става дума за опасен канал. 100% сигурен!!!ако медиите не бяха писали, нямаше да я видим никога и сега щеше да е упоена и изнасилвана за пари. 100% е това!!! просто са изчаквали да видят, дали ще се вдигне шум и като се вдигна я върнаха.ясно е, че тоя приятел дето я е водил, плащал, красавец и т.н. е в бизнеса с трафик на жени. това е просто и бедно момиче, което се е подлъгала по любов. 100% отработен канал за трафик на жени. митничарите нямат
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
малко странна тая работа. хем мафия незабелязано чрез разни уж екстри и подаръци я изнасят зад граница и като видяха, че по медиите ги търсят... Хайде, сега полицията да свържи този, който я е водил и плащал целия масраф, как е свързан с мафията? Роднини, приятели, телефони разговори. Тук си трябва разследване.Не да ми казвате, че митницата не у ред. Тук става дума за канал и трафик на жени. Само, че са го направили много хитро. Уж, че е екскурзия, приятели, кекс... Изчакват и като видят, че
33
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво е това безобразие - на границата да може да си излезнеш бе проблем ??? ТЕЯ МИТНИЧАРИ СА ЗА УВОЛНЕНИЯ !!!!! Какво е това БЕЗОБРАЗИЕ ?
32
3
 
21
 
! Отговори
Митко Павлов преди 4 години
Тази девойка, защото си е девойка, ТРЯБВА да я използват за рекламно лице на кандидатурата ни одобряване на влизане в Шенгенската зона! Родните митничари ни пазят. Няма Емигранти по границите ни, защото или никой не желае да се регистрира в БГ по Споразумението за първа държава от ЕО или защото всички се намират във Видински села или на Лъвов мост. Но иначе няма Емигранти!!!
31
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ударат ли я тааци по катерицата нема спасение. По интересното е как това малолетно е минала границата и е стигнала до Германия. На границите митничарите спали ли са или са си драпали тааците.
30
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да осъдят приятеля и или родителите му за педофилия!
29
2
 
54
 
! Отговори
ГЕРП=Сигурност преди 4 години
Абе как така 17 годишни излизат през границите, без декларация от родители, без нищо? Е-ахти стабилността аз на тая държава?!
28
11
 
26
 
! Отговори
тя преди 4 години
Колко пари струва издирването й ? Да го платят родителите й , а не хората !
27
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отиде благата ракия.
26
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако е подмамена и карана да върши там нещо друго да, да я изведат от там, иначе не виждам проблем ако нямат такива подозорения и аргументи.
25
6
 
10
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До некадърници навсякъдЛьольо България не я интересува кой влиза в Шенген.Това кой и как влиза в шенгенското пространство е грижа на техните граничари а не на нашите.