Българската жертва в Ханау – 32-годишният Калоян

Той бил шофьор на камион, работел в Германия
20 фев 2020 16:04, Нели Христова
39
Българската жертва в Ханау – 32-годишният Калоян
Снимки: БГНЕС

Българинът, който вероятно е загинал при нападението в Ханау, Германия, е 32-годишният Калоян В., съобщават от Dir.bg

От Министерството на външните работи все още не са потвърдили официално, че сред 10-те жертви има и българин.

"Проверяваме и ще съобщим, когато имаме информация", казват от външното ни ведомство.

Още по темата

Жертвата Калоян В. е  от мездренското село Люти дол. Младият мъж, който има малко момченце, но е разделен със съпругата си, работел като шофьор на камион в Германия.

Живеел в град Ерлензее, който е на около 5 километра от Ханау. В Люти дол 32-годишният Калоян се връщал по един два пъти годишно. Бившата му жена пък работи като продавачка в магазин в Мездра.

"Снощи загубих един добър приятел и добър колега с голямо сърце. Надявам се, че семейството му ще намери сили в този труден момент, а той ще почива на едно добро място", написа във Facebook приятел на убития Калоян.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е па кога стана такъв върл еврпеец.. . Не се излагай, ставаш за смЕх.
30
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои от вас турците са свестни, но повечето сте подмолни като всички други мюсюлмани и искате да колонизирате Европа като се възползвате от моментната й слабост - на белия европеец от десетилетия му промиват главата че бялата раса е виновна за всички земни злини и как трябва да се мразим и срамуваме от себе си. Управляват ни комунисти които искат да унищожат Европа под одобрителния поглед на Евреите. И вие драги мюсюлмани служите като оръжие не може да се интергирате защото религия > Европа.
29
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всъщност нацизма в Европа не е ново явление. Двете световни войни създадени от цивилизования европейски човек говорят много (естествено на хора които могат да мислят). Но нека не се отклоняваме и както традицията повелява, задружно и в хор да наплюем емигрантите, турците, наргилетата и т.н.
28
7
 
4
 
! Отговори
Културиста преди 4 години
Ако е бил в наргиле бар няма от какво да се притесняваме. За българина не е присъщо да се държи като гаден арабин. Също не ми било мъчно ако такъв влезе в чалготека. Докато едно време под подобни ритми са колели и изнасилвали бременни жени сега "мъжете" на България въртят кючеци на тях.
27
9
 
9
 
! Отговори
Qwerty преди 4 години
Крайно десен откачалник решава да убива имигранти и мюсюлмани и отива в наргиле бар. Защо не е отишъл в библиотеката или в някой бийргартен? После ми обяснявайте, какви хора ходели там.
26
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българите са се разселили навсякъде като скакалци и постоянно им се случва нещо. Едни ги убиват директно, други попадат в трафик на хора и стават прoститутки или ги карат да бачкат принудително по 20 часа на ден срещу чаша вода и къшей мухлясал хляб. Живота в Дойчланда кипи. Мръсно сатанинско гето, огромен концентрационен лагер, подчинени на парите и на безумната алчност на корпорациите. В това се крие същността на мутликултуризма. Меркел е една оФцъ и пионка на богатите. Бачкай, робе!
25
10
 
5
 
! Отговори
до 30 преди 4 години
"не е българин,а български гражданин."А ти си мръсен биологичен ***. Хубавото е, че от вашия вид умирате от цироза преди да сте навършили 50.
24
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно и този е викал всеки ден Германия над всичко и е плюл родината си и колко зле се живее в България и ето какво му се случи в "рая на земята"
23
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има му снимка в други медии.Чист ром си е.Естествено това не омаловажава убийството му,но не е българин,а български гражданин.
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубаво е как външно още не знаят кой точно е починалия българин, но местните медии са стигнали до люти дол при бившата му жена.
21
2
 
13
 
! Отговори
нормален преди 4 години
Спрете бе пубери! Без да знаете подробности и факти и първосигнално и безапелационно нижете бисер,след бисер.......Ей голямо забавление е туй ИНТЕРНЕТА-пишешси каквото ти падне,нали си анонимен. Тук на някои мозъкът им е колкото главичка на карфица!!!
20
7
 
12
 
! Отговори
Любо преди 4 години
Смешните палячовци от коментарите не ходят на наргиле барове, защото кибичат пред лизинговата плазма вкъщи, пият ракия и гледат Бойко и Гешев, идолите на техния комунистически идеал, всичко друго е далече от техния кръгозор
19
3
 
3
 
! Отговори
До 20 преди 4 години
Няма значение къде е убит.Ама в коментарите се отдава негативно отношение към посещение в наргиле бар.Та на тези коментари отговора е,че най-вероятно не е убит в наргиле бара.
18
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жертви има не само в наргиле бар,но и в павилион в жилищен блок.Така че най-вероятно българинът е убит в павилионът.
17
6
 
12
 
! Отговори
Qwerty преди 4 години
За кво да ходя, първо не пуша, второ като видя отвън какви хора са вътре ми е ясно, че това не е място за хора като мен. 5-6 години живеех срещу такова заведение, така че съм сравнително запознат.
16
2
 
18
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
БОГ да го прости МИР НА ДУШАТА МУ
15
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Черепи в Арабистан , мозъците на Запад.
14
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съжалявам, ама в наргиле бар бели хора не стъпват. Поне не в Западна Европа, така че е необичайно, че той е бил там.Дръгливо маrape, ти кога си бил в наргиле бар в Западна Европа?
13
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом е шофьор на камион,значи не е ц888иганин.А в Мездра турци и п..има и няма.Значи е българин.Може да е бил служебно в бара-да е закарал някаква стока или нещо подобно.
12
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 10Никой качествен и нормален човек не ходи по наргиле барове. Така че дали е бил мюсюлманин или не все тая - пак се е турчеел.