Прокуратурата разследва пожара в Разлог, 8 семейства са без дом

Инцидентът е станал около 04 часа сутринта на 28 септември
29 сеп 2020 12:56, Петя Славова
7
Прокуратурата разследва пожара в Разлог, 8 семейства са без дом
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

По образувано досъдебно производство започва разследване за причините за пожара, оставил 8 семейства без дом. Това съобщиха от Районна прокуратура-Разлог.

Още по темата


До този момент е известно, че около 04:15 часа на 28 септември, на ул. "Стара Планина" в Разлог, било запалено чуждо имущество на значителна стойност.

Огънят засегнал дървени навеси, сграда от метална конструкция, шперплат и вата, тип барака. В нея имало обособени шест жилищни помещения с покъщнина, обитавани от пет лица.

Освен това пожарът обхванал и 55 кв.м. от покривна конструкция на къща на ул. „Малина“ в града, както и покъщнина от стая на втория етаж на недвижимия имот.

Извършен е оглед на местопроизшествието, разпитани са свидетели, изискани са записи от охранителни камери. Щетите от пожара са в процес на установяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Стан преди 3 години
Прокуратурата наблюдава разследването на полицията, прокурорите не разследват:)
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо, тези роми не са от Разлог - навлеци откъде ли не, само защото комуноидните началници в Общината са си правили далаверки с тошовистката политика за гетата.Второ, всичките им "къщи" са незаконно построени, и обитателите на двайсет-членните" им "семейства" никога не са плащали нито данъци, нито сметки за ток и вода. Трето, едни ромски клан отнейде-някъде си е във война с друг ромски клан от нейде-някъде-си, и сега Общината пак трябва да им бере грижата - ЗАЩО?За сметка на всички нас.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Барака ЦИ - с шест стаи ГА - пет човека живеят в нея -НИ - общо осем семейства. (Задача от учебника за трети клас)