Скочилият от седми етаж младеж оставил предсмъртно писмо

Кристиян скоро щял да пътува за Англия
29 сеп 2020 09:31, Нели Христова
50
Скочилият от седми етаж младеж оставил предсмъртно писмо
Снимка: БГНЕС

21-годишен младеж от Дупница се хвърли от 7-ия етаж на блок в жк „Дупница” и загина на място.

Още по темата

Трагедията се разигра вчера преди 8 ч. и шокира дупничани. Кристиян Димитров е оставил предсмъртно писмо, преди да сложи край на живота си, твърди "Струма".

При падането на земята е получил тежки политравми, които са довели до смъртта му. Минувачи видели тялото на младежа по очи и позвънили на тел. 112. Разбра се, че загиналият младеж е син на пожарникар, но живеел при баба си в блока в жк „Дупница”.

На място са пристигнали криминалисти от РУ – Дупница и екип на Спешен център. Медиците само констатирали смъртта на младежа. Криминалисти разследваха причината за трагичния инцидент. При първоначалния оглед се установило, че няма насилие върху тялото на Димитров. Тялото е закарано за аутопсия в Кюстендил.

Кристиян Димитров е трябвало да бъде на работа в дюнера в центъра на Дупница, срещу стълбите за градската градина, но сутринта не се появил.

Собственикът на дюнера, сириецът Рамзи разказваа: "Кристиян беше най-добрият ми работник, даже му увеличих заплатата наскоро. В неделя имаше рожден ден и му дадох повече пари да празнува с приятели. Беше кротък и работлив. Ходеше на йога. Скоро щеше да пътува за Англия с приятел. Потресен съм от случилото се. Не мога да повярвам. Последните дни беше спокоен, с нищо не показваше, че има някакъв проблем”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
12
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Та този човек в Ангола -не се предаваше до последно -въпреки че от войната бе без крака,,,та така-Никога няма да забравя лицето му! За да ме погледне беше неистово за него да си изкриви нагоре главата и вратът от земята!
11
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каскета какво казва, ще се разследва ли смъртта на този млад човек или само ще го включат в статистиката и айде
10
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбрал е, че няма алтернатива на брането на ягоди :(
9
3
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Навремето бях в Ангола-1996г бях в столицата Луанда.Много красив град с лагуна -но португалците го бяха иззоставили и *** го бяха окепазили тотално! Та имаше всяка сутрин един човек без два крака (водеха война между комунисти и демократи в джунглите) Този човек нямаше патерици нямаше нищо освен две ръце и дрипите си на "гърбът -той всяка сутрин лазеше с ръце поне 500 метра от храстите в които спеше-лазеше до една закусвалня с надеждата някой да му хвърли храна! Беше ужас в Ангола!
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А какво пише в писмото?
7
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Йогата не прощава
6
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъжно! Не знаем какво му е било, но със сигурност е преживявал нещо ужасно, дали проблем с приятелката, дали нещо друго, но най-тъжно то е, че не се е намерил и един човек, който да забележи че нещо не е ок и да му помогне.Хора, моля ви, ако видите че ваш приятел, роднина, колега, познат и т. н. е тъжен и депресиран, помогнете му! Понякога един дребен жест ми е да спаси живот!Ако някой беше обърнал внимание на това момче...
5
3
 
37
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
До 5, анонимен. Когато почине човек е редно да се каже : Бог да го прости. Така е при нас, по-старото поколение, които имаме респект от живота и смъртта. Днешното младо поколение се пегува, гаври и опитва да "остроумничи" по най- и.ди.от.ски начин за сериозни и трагични неша. Нищо лично, млади човече, поне не обиждаш, както останалите си връстници. Пожелавам ти да станеш родител, ако не си станал вече и никога да не ти се случва подобна трагедия!
4
4
 
11
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
По скоро Сириецът като е чул че работникът му ще емигрира за Англия-му е намалил заплатата! защо да му я увеличава??
3
2
 
41
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Жалко за момчето!! Никога не трябва да се предавате!! -Господ ви е дал Право да Живеете "ЗА ДОБРО ИЛИ ЗА ЗЛО"!!. Младо момче животът е бил пред него- трудно е, гадно е в БГ -особенно ако си честен и то работник-повечето на неговата възраст са наркодилъри и бандити! Явно момчето е било скромно кротко- не се знае дали нещата за Англия не са се провалили-А може и да е станал жетрва на схема за работа и да е дал всичките си пари--ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ВСИЧКО СТИГА ПОЛИЦИЯТА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА!
2
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чул е последната реч на фигуранта и се е отказал да живее
1
3
 
45
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Жалко за милото момченце, станало е късо съединение в главата му, по неизвестни за нас причини. Бог да го прости и съболезнования на семейството. Смъртта на собствено дете не може никога да се прежали.