Самолети на НАТО прехващали руски изтребители десет пъти

Те летели с изключени обозначителни средства
81
Самолети на НАТО прехващали руски изтребители десет пъти
Снимка: БГНЕС, архив

Десет пъти самолети на НАТО са изпълнили вчера задачи по прехващане на бомбардировачи и изтребители на Русия, съобщи пактът днес.

Руските самолети са летели с изключени обозначителни средства над Северния Атлантически океан, над Северно, Черно и Балтийско море. За шест часа са били прехванати шест отделни групи самолети на руската военна авиация.

В отговора на НАТО са се включили изтребители от България, Турция, Румъния, Италия, Великобритания, Белгия и Норвегия. Уточнява се, че руски самолети често летят без обозначения, включително за полетния план, местоположението и височината, с което излагат на опасност гражданските полети.

При вчерашната операция самолетите на Русия не са навлизали във въздушното пространство на НАТО. Операцията е преминала по обичаен начин, се отбелязва в съобщението. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те руснаците с тия щайги, не са и разбрали че са ги прихванали.
63
3
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
настоятелно молим,следващите да ги свалите,"прихващането" обслужва путин и приятели,демонстриращи ни агресия и сила...ще ореват световните медии и ще разберат,че това е краят им...каква е разликата с какво и как ни убиват...с вируси или със самолети...защо им го позволявате за бога?...недопустимо е!
62
2
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
защитаващите ценности имаме по-20 минуса---от двама кгб агенти в българия с по -много никове, и по-гьобелс не се справят,хората не им вярват...релността ни е мярката...живеем зле,бедно,зависими,унижавани...умираме по-стълбища на болници които сме построили,доктори ни отказват помощ...а ние сме им палатили образованието...невиждана несправедливост в ЕС и Света ни...Катарзис г-н Президент на САЩ...милиардите унижени и гладни ви подкрепяме...доброволец съм за Армията на САЩ!!!Бог да пази САЩ!!!
61
3
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
може да прозвучи жестоко...но съм реалест...човечеството прекалено дълго отлага Катарзиса...живеем в фалшив и жесток свят,,биваме Природата и Планетата си заради интересите и властта на шепа хора ..болни като *** и роба му тръмп...та Г-н Президент на САЩ...Човечеството и милиардите обитаващи Света сме готови за Катарзиса..моля ви...да минем през него...ще е по-хуманен и ще осигури оцеляването на Човечеството..вируса не е катарзиса..той е рекет за власт и влияние на китай и руската им провинция
60
4
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
време е да започнем да ги сваляме,прекалено дълго играят рулетката...играят игри...те нямат ресурса и възможността за адекватен отговор...държат се агресивно прикривайки безпомощността си...както троловете им в световните медии манипулират и заплашват...безкомпромисни атаки...останалото е слабост...ако ще се свършва ..ок...като катедрали...не като ,убийци на милиони невинни в лагери в сибир
59
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато не почнете да ги сваляте, диваците няма да разберат че не трябва да правят провокации. Какво е това с изключени транспондери и ще се мъчат да пробиват въздушното пространство на НАТО. Чиста проба бандитизъм. После като им кажат че са убийци почват да се цупят.
58
2
 
2
 
! Отговори
Дж.Роб.Бидон преди 3 години
До Шмайзер Шмайзер е руски роб след 45 година.Привет,робе!
57
8
 
6
 
! Отговори
Шмайзер преди 3 години
Сега разбирам защо Хитлер "вероломно" нападнал СССР.Те са правили същите селски номера и тогава.
56
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 60"Даже ако Русия ни разбомби и ни унищожи ако има останали те ще се радват руснаците какви пичове са"Обичаен ден за русофилите в България. Дали ще е разбомбване или нещо друго, важното е да унижават България.
55
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е, а русофилите питат защо си купуваме Ф-16.:)))Ами, затова бе, другари, да прихващаме руските кошници и да правят кафяви следи.:))))))
54
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даже ако Русия ни разбомби и ни унищожи ако има останали те ще се радват руснаците какви пичове са.Това се са българи, това е някаква повръщня.
53
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗА Русия са руските ***.Путин напоследък им качи заплатите.И веднага се намериха готови да го заобичат.
52
10
 
10
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Така трябва. Да се шашкат от нищо в НАТО.
51
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами защото тука всички сте за Русия и против НАТО затова България в на опашката.Ега ти и простотиятаНо руските *** тук не представляват българския народ.
50
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е завършило обичайно, Американците са напълнили гащите както обичайно и всичко е приключило.
49
9
 
18
 
! Отговори
Емилия преди 3 години
те пък американските самолети само трева пасат и не нарушават ничие пространство, а руснаците са летели в своето пространство
48
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименте не бяха ремонтирани в Русия
47
7
 
4
 
! Отговори
ВВС преди 3 години
Сваляай те ги ,бе кво чакате.Както Никола Списаревски и "орляците"Вечна им слава) с Месершмитовете са сваляли Летящите крепости!
46
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредният провал за SpaceX Starship. Прототип на ракетите на Елон Мъск Starship - Serial Number SN11 се разби днес след изстрелване от SpaceXs космодрума в Boca Chica, Texas.
45
12
 
10
 
! Отговори
.. преди 3 години
Сваляйте ги