Спартак Варна и Септември изпаднаха от efbet Лига

Скандали и в предпоследния кръг на родния шампионат
Обновена: 31 май 2023 21:38 | 31 май 2023 21:35, Красимир Ангелов
5
Спартак Варна и Септември изпаднаха от efbet Лига
Снимка: Lap.bg

Спартак 1918 Варна и Септември отпаднаха от efbet Лигата след мачовете от предпоследния кръг на третата шестица на efbet Лига.

„Соколите“ победиха с 1:0, но това бе крайна недостатъчно, след абсолютно очаквания от букмейкърите успех на Хебър като гост над Ботев Враца с 3:2.

Тимът от Пазарджик стигна до очаквания успех с голове на Венсан Марсел, Георги Вълчев от дузпа и Стоян Стоичков, а за врачани точни бяха Клери Сербер и Марко Мажуга, като и петте гола в срещата паднаха през втората част. С победата Хебър запазва 14-ата позиция в класирането, но вече с актив от 29 точки - с 2 точки по-малко от 13-ия Пирин (Благоевград), и си гарантира минимум бараж за оставане в елита.

В последния мач от последната шестица Пирин измъкна точка от Берое след повече от скандална дузпа в продължението на мача.

Берое поведе през първото полувреме след гол на младия си талант Васил Василев. В седмата минута на допълнителното време обаче Пирин получи правото да изпълни дузпа, която съдията Кристиян Колев отсъди след намесата на системата за видеоарбитраж.

Сана Гомеш докосна топката с ръка, след като скочи на стената при изпълнението на пряк свободен удар за гостите от Благоевград. Защитникът на Берое остана изключително ядосан след съдийското решение и недоволстваше бурно, заради което беше отстранен с червен картон.

Зад топката на бялата точка застана Кондраков, който в 99-ата минута с точен шут направи 1:1.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Пазарджик преди 10 месеца
Хебър останахме с поне 5 уговорени мача! Ние сме много слаб отбор, ако не бият на баража!
4
5
 
2
 
! Отговори
Тича преди 10 месеца
Еххх как ми хареса да тупаме сополите от Каменар!Успех им желая в долните дивизии и след 15г ги чакаме отново в А група за още пердах!
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Честито на моралистите от септември.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То май от Б групата няма много желаещи да влезнат в тази наша пародийна висша лига. Нали разходите скачат много, пък и стадиони няма, по лесно е да си жувуркат в Б група. Затова всеки вика "влизай ти"...
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ЦСКА 1984 и Лудогорец 2010 влизат.