Нова драма със Семерджиев, търсят пак кръвната му проба

Сегашните тестове не давали категорични резултати
6 дек 2023 11:41, Нели Христова
50
Нова драма със Семерджиев, търсят пак кръвната му проба
Снимка: БГНЕС

Проверка дали кръвната проба на Георги Семерджиев се пази, назначи Софийския апелативен съд (САС). Целта е тя а бъде изследвана за наркотици, тъй като сегашните тестове не давали категорични резултати. Те показват, че мъжът е употребил метаамфетамин, но не могат да кажат кога.

Посочват, че възможният интервал е до 48 часа, преди вземането на пробата. Така е възможно, Семерджиев да се е дрогирал както реди, така и след катастрофата при която уби две момичета,

По закон пробата трябва да се пази една година. Тя е взета на 7 юли м.г., затова е възможно вече да е унищожена. Дали още се съхранява, ще стане ясно през януари. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
Киро преди 4 месеца
Тоя немали кой да ги наръга доле у ГМ-то
43
0
 
0
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 4 месеца
ХАХАХАХАХХАХАХАА
42
0
 
6
 
! Отговори
БГ пародия преди 4 месеца
Кои са му роднините, кои са им децата всички под национално гражданско издирване, кои са им счетоводителите? Тоз за кой са взе.
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Той е убиец със или без пробата за наркотици.
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тъй де... Пробата трябва да покаже точен час и дата, както и вида и количеството на дрогата в грамове, сантиметри, инчове, дюймове и морски мили..
39
0
 
7
 
! Отговори
Darko преди 4 месеца
Тоя отърва панделата, ще поседи малко все пак де, но едно е да направи тая свирепа катастрофа под влиянието на наркотици друго е като не могат да докажат дали е бил надрусан. Най-вероятно кръвната проба вече подправена и тоя го осъдят така че след две години ще е навън. Както се оказа уше е и е под закрила на милицията.
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Страхотен Цирк! Елате в Народното Събрание - Цирк. Елате в Съдебната Система - Цирк. Елате по Шътищата - Цирк! Вижте само как Полицията помага на хората - Цирк! Вижте Образованието по Училищата - Цирк! Вижте по Телевизорите, Компютрите, Телефоните, информацията е - Цирк! Хора елате по време на Панаир на Виенското Колело да ви завъртя и от ниско на виско и от високо на ниско, да видите съвременния - Цирк, след като си платите за Цирка!
37
0
 
6
 
! Отговори
българин преди 4 месеца
Този е връзката и посредника на престъпния свят и мафията с политиците ! Затова го пазят толкова висши полицаи и съдии ! Както беше едно време Красьо Черничкия с 50 телефонни номера на съдии и прокурори , сещате ли се ?!
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
само не знам дали някои от почернените бащи няма да раздаде истинско правосъдие на този като го обявят за невиновен !?
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пускайте го момчето на свобода. Нали обеща, че повече няма да прави така? Какво повече искате от него?
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Toj smyrdel oste li discha taj prokoratura e mnogo sljpa to ne ot dneska ubil li e e zovek 20 godini zatvor sa takiva upotrebil ne upotrebil v20 godini
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен0011 преди 4 месеца
Пълен цирк! На тия съдии и магистрати които бавят делото, някой пиян и дрогиран да им прегази щерките на да видят какво е.
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Господ ще ви стигне ей насекоми.
31
0
 
13
 
! Отговори
09 преди 4 месеца
И да питам аз ама отговор не искам. Що се мая това дело над година вече.....С тоя категоричен резултат на пътя
30
0
 
15
 
! Отговори
09 преди 4 месеца
Айде стига театър, пускате го то се водя как ще свърши делото......Не били категорични.....Категорично 2 млади жени са 2 метра под земята. Некатегорично хиляди страдат заради дрогата
29
0
 
11
 
! Отговори
Велин преди 4 месеца
Размотавайте се, размотавайте се, тоя път ултрасите ше ви се сторят кат майчина милувка, ако не вкарате този *** в кауша!
28
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Абе грехота е да го напиша, ама как не се падна някой син или дъщеря на депутат от пострадалите от такива недосегаеми престъпници? Да видите вие тогава проби, мерки, закони ще се изменят,прокуратурата ще работи, съд та пушек ще се вдига..... Някой от ония изедници там да страда така , както страдат почернените семейства на горките дечица имали нещастието да са в неправилното време на неправилното място.
27
0
 
18
 
! Отговори
Бебо преди 4 месеца
Татуираната полицайка учела право в Симеоново...значи като завърши може да бъде съдия, прокурор, следовател, шеф във МВР, ПРАВОСЪДЕН МИНИСТЪР.....Две момичета погуби....търсят пробата му за наркотици. Трябва да ги Изринем до корен...
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
знаем, че цялото това протакане е за да го пуснат, за кого се правят че работят от прокуратура, следствие и съд? Знаем, че убийците в България не влизат в затвор за повече от 3 години, всички останали с дребни нарушения обаче държавата ги съсипва, та дори и да не са виновни, например тестовете които те правят наркоман заради капки за нос
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
пробите за наркотици се пазели 1г., обаче на тоя проба май не са му взели