Що е то джендър и защо е в учебника за 9-ти клас?!

Депутатите от ВМРО питат просветния министър кой го е одобрил
190
Що е то джендър и защо е в учебника за 9-ти клас?!
Снимка: Facebook

Джендър идеология в учебник провокира депутатите от ВМРО да питат просветния министър кой разреши такова съдържание в уроците за дацата.

Още по темата

Става дума за учебника по "Биология и здравно образование“ за IX клас на издателство "Анубис".

В него, в раздел "Психо-сексуално развитие – зряла възраст", пише, че това е времето на "окончателно формиране на сексуалната идентичност – хетеросексуалност или хомосексуалност".

За "Юношество"-то пък пише, че е възможно "осъзнаване на сексуално влечение към същия пол".

Патриотите от ВМРО напомнят на министър Красимир Вълчев, че по тяхно предложение през месец юни т.г. МОН състави работна група, която да проверява съдържанието на учебниците за средния курс. Министърът е уверил, че групата ще приключи проверката до няколко месеца.

Затова и депутатите питат на какъв етап е работата на групата, която проверява учебниците, и дали са установени нередности и грешки в съдържанието на учебниците.

Патриотите искат да знаят и какви мерки ще предприеме МОН при установяване на такива.

От ВМРО напомнят и за категоричното несъгласие на огромната част от българското общество с т.нар. "Истанбулска конвенция" и налагането на джендър идеологията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може би да трансформират и промият мозъците на децата да станат обратни. Училищата са това. Промиват мозъците.
131
3
 
11
 
! Отговори
1234 преди 5 години
Всичкия тоя нелеп шум е пълна глупост. Стига вече винаги е имало и ще има хора които ще харесват своя пол. И да не искате и да искате няма да се промени това. Ама с това афиширане и парадиране става обратното вместо да бъдат приети ще ги на мразят. Нека си остане така тайно общество без да се афишира. Кой какво и с кого го прави да си е в къщи, никой няма да го бърка. Има хора които цял живот са такива и си живеят нормално без да афишират и да създават каквито и да е проблеми. Айде стига вече!
130
1
 
6
 
! Отговори
tod Kosh преди 5 години
За да потриват доволно ръце , СОРОС и Джудит Бътлър.
129
19
 
6
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Българина не чете, ориентира се по преразкази. Затова отхвърли конвенцията от Истанбул. Спекулираха с нея. А тя единствено брани жените от насилие. Позор за българите!
128
5
 
11
 
! Отговори
К преди 5 години
Скоро новата власт ще забрани хомопарадите за 1000 гидини както стана в Русия
127
1
 
22
 
! Отговори
МОНизми преди 5 години
Ами те в МОН толкоз си могат. Не го правят нарочно, просто им е мнооого трудно мисленето
126
2
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Колеги, това е съзнателна и необоснована атака от страна на МВРО към уважаваните другари Гей Дмитриевич, Огнен Олигарси, Глинка Комитов, Пепи Москов, Жельо Жабата, Улянов, Пръмов, агент Иван(Дончо) и агент Гоце.
125
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според изследване на американски психолози 23% от родените между 2020 и 2030 ще са част от лгбт обществото
124
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според евростат лгбти в зап. гейропа са средно 11% от населението - германия 12% франция 14% англия 13% швеция е лидер с 22% ,а в Унгария са 0.7% Полша 1.1% Чехия 2% Русия е на дъното с 0.4% като се отчита намаляване от 0.9% Тя е единствената държава, която е забранила *** пропагандата със закон
123
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единствено ВМРО са истински патриоти и правят нещо полезно в парламента.. болен и далавери да го д ухат
122
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според американската асоциация на психолозите 1 на 1500 бебета се ражда интерсексуално и в 80% от случаите има и проблеми в интелектуалното и емоционално развитие. Това са дефектив Х Игрек хромозомите - генетични дефекти. Всички останали с *** дисфория са си психично болни. Ако някой твърди, че е Наполеон, от човешка гледна точка и от хуманизъм ще се обръщам към него с Наполеоне. Но едва ли е подходящо да му питат и в графата Име в паспорта Наполеон. Та и с джендърите така.
121
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
100% гей съюзи ще има, но няма да се наричат бракове. От хйилядолетия брак е съюз между мъж и жена с цел създаване на семейство и отглеждане на потомство. *** дисфорията не прощава и *** нестабилните желаят да си наложат жалките мнения на нормалните хора. НЯМА ДА СТАНЕ! ИЗМИСЛЕТЕ СИ ДРУГА ДУМИЧКА! Ако не вероятно ще бъдете обявени за силно агресивни и съответно и обявени извън закона. Особено сега, когато приеха закона за психическата агресия никак няма да е трудно ;)))
120
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази новина мина по телевизията преди около месец и половина. Спите малко.
119
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 124***безмълвни като риби***Такива сме по принцип за всичко! А тя *** не ни е кол в спиците. Колът е простащината и първенющината, там сме най безмълвни и ни тряска съдбата у семята та няма спиране. Все гледаме кой къде бърка а не виждаме ръката си в собствения ***!
118
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ае задръстеняци искате не искате гей бракшве ще има само не мразете че вашето дете да не се окажегей Прикрит тайно от вас
117
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На проздия *** трябва се въведът визи за европа и целия цивилизован свят да седи тука и си защитава и държи на ценностите
116
3
 
11
 
! Отговори
Джендър преди 5 години
Е типичния турчин!***,агресивен зоофил!
115
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***! Пробутват на подрастващите невиждана по размери ***. Това е потресаващо. Мъже да правят семейство и по цяла нощ да си бъркат в задниците. А Европейския съюз да ни поучава да сме толерантни и безмълвни като риби.
114
0
 
29
 
! Отговори
kukla преди 5 години
Страшно болни мозъци управляват Европа, за да се занимават с глупави въпроси. Гледах едно клипче в ю тюб, където една германска депутатка запита някаква феминистки колко полове всъщност има. И тя й отговори много объркано, че зависи от билогичното, социалното и психическото положение на индивида. Та за по-просто ще се приеме че има и друг пол, диверс. И после последва въпроса как ще се считат при спортни състезания, мъжете ще се състезават при жените или какво? Отговор няма.
113
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Педарасия.Това е то.