Образованието оставало основен приоритет на кабинета

Подкрепата за учителите - гаранция за просперитета ни
94
Образованието оставало основен приоритет на кабинета
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов поздрави българите за Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Още по темата

„С чувство на национална гордост се прекланяме пред делото на светите братя Кирил и Методий, благодарение на което днес се изразяваме свободно на родния ни език и сме съхранили духовната си идентичност като народ и държава. С дълбоко уважение и благодарност се обръщам към всички, които като достойни техни последователи, продължават и в настоящето да работят всеотдайно за развитието на просветата и културата в България, написа той в социалната мрежа Facebook.

„Поздравявам сърдечно българските учители и им пожелавам да бъдат здрави и да се гордеят с успехите на своите ученици. Бъдете сигурни, че за нас водещ приоритет остава и занапред образованието и подкрепата за учителите като гаранция за просперитета на държавата. Защото само за можещия и знаещия човек няма твърде далечни хоризонти. Честит празник!“, обобщи премиерът.
 


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има широкообхватно мнение и разбиране, че училищата не работят и че липсата на добро образование се създава от многото социални и икономически проблеми. Борисов е разбрал това и с желание за успех и силна воля на всички ще се търсят разрешения.
83
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За първи път виждам необразован да плаче за знания? Баце, това истина ли е или поредната ти преструвка? Щото досега си прочел само една книга, а простите като тебе българо-ци.га.ни 3 пъти те избраха за премиер! Е, последният път с малко кютек и много 50-левки и 100-левки, но не беше циция, даде ги. Как издържаш 430-хилядната администрация? Много гласове са това, като се юрнат всичко помитат. Като добавим и 500 хиляди роми *** като тебе, всичко е (all is) ОК!
82
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Лекар в държавна бол Не сме съгласни в образованието да се дават заплати за фиктивно присъствие, както се получава на практика и предполагаме и се надяваме че Ръководството на държавата не е информирано за такива практики, защото ако беше информирано, никога нямаше да ги допусне, защото дори да са законни са неморални.
81
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Основен приоритет е да се дават заплати на определени категории без да се работи. Хайде да видим колко ваканции има в образованието от Коледната ваканция до сега. Министъра да докладва на премиера за синдикални споразумения, зад гърб на медиите и народа, за удължаването на платени отпуски, въпреки КТ, с парите на данъкоплатците, които ходеха на работа, а други бяха викани ФИКТИВНО. Добре, но лелите да не вземат главата на премиерите, махай го тоя противен министър докато е време.
80
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Chestit Ramazan Bayram komshiii turski narod i semeistvo Hanim Efendi Emine i Efendi Recep Edogan! Svetli praznici!
79
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Лекар в държавна бол
А как без образование ще има лекари?
78
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бре !! Боко втора книга ли ще започва да чете ??.. току виж цялото гръб се пообразова!! Макар да е кауза пердута!!
77
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тикво ти се научи кога се слага запетая
76
2
 
8
 
! Отговори
Неизвестен преди 1 месец
Какво образование,какви учители... Назначават гербаджии,а те и да работят,и да не работят си взимат заплатите.... Дават високи заплати на гласоподавателите,а родителите си мълчат,сигурно на повечето не им пука ,а останалите си мълчат...
75
2
 
13
 
! Отговори
Лекар в държавна бол преди 1 месец
До Боко Тиквата,Влади Безнаемапартаментови Мента Стоянова: Кое е най-важното в живота? ЗДРАВЕТО!! Без него няма образование,няма работещи и произвеждащи, няма данъкоплатци!! Кой се грижи за здравето?? И кое трябва да е ПРИОРИТЕТ?? Кога ще го разберете с тъпите си тикви??
74
0
 
11
 
! Отговори
Пенсионера преди 1 месец
Исках да кажа " Ромите" бяха образовани и РАБОТЕХА!!
73
1
 
9
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 месец
До страхливия "анонимен": При СОЦИАЛИЗМА /Комунизъм НИКОГА в България не е имало / неграмотни НЯМАШЕ!! Дори *** бяха образовани и ВСИЧКИ работеха!!
72
2
 
10
 
! Отговори
Друг народен човек преди 1 месец
До Боко Тиквата и шайката му: Ами ако и лекарите спрат да работят?? Колко оздравели от " короната" ще има?? Какво щеше да се случи с Даниелчето Дариткова и с Хасанчо Адемов??
71
4
 
13
 
! Отговори
Народен човек преди 1 месец
Ало, Боко,ало Тикво!! Ако хората са болни, НЕ МОГАТ да се образоват!! Ясно?? Следователно здравеопазването трябва да е ОСНОВЕН приоритет!! Схващаш ли?? Българите са най-неграмотната нация в ЕС!! Това е резултатът от високите заплати на даскалите!! Ами те няколко месеца НЕ РАБОТЯТ!! Защо взимат заплати??? Ха ха ха ха!!
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи да се иточним за газЪТ
и за гаСТА.
Това са две различни неща. Приоритетно в дневния ред, курсове по български език отгоре додолу.
Медиите най-първи. Че то да е само газЪТ...
69
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами вървете тогава при СОЦИАЛИЗЪМА И КОМУНИЗЪМА!!!
68
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щом образованието е основен приоритет на кабинета, значи министрите ще прочетат тази година още една страница от Винету. За повече не им стига образованието.
67
2
 
10
 
! Отговори
Кумка преди 1 месец
Щом тиквата има докторска степен, няма начин бг нация да не се нарече високо образована.
66
1
 
19
 
! Отговори
Лъч Надежда преди 1 месец
Българите по нормален начин няма да могат да сменят властта.Който има пари той ръководи.Парите са при тези,които стискат българите за гушата.Дали с плащане,подмяна на вота или откровени престъпни действия ,виждам още дълги години Буце начело.Имам само надежда във властите на Испания,там продължават да ровят...
65
1
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
брей,гледай ти!!

-НЕ магистралите,а образованието ставало "основен приоритет"?!?!?!

..И как така?!..Какво ще крадне Де Била от "образованието"?

...впрочем,може и да е за добро:-Може най-после Еднокнижния да са напъне да са образова и да прочете барем една книжка още,освен първите страници на "Винету"..

..(а дано,ама на дали..)