Акад. Денков: Присъственият учебен процес е осигурен до 17 декември

Има 750 000 тестове за учениците
7 дек 2021 20:54, Нели Христова
34
Акад. Денков: Присъственият учебен процес е осигурен до 17 декември
Снимка: БГНЕС

Наличните тестове за ученици у нас са 750 000. Това обяви пред NOVA NEWS акад. Николай Денков, служебен министър на образованието и науката.

По думите му за седмица се използват около 500 000. Това означава, че вероятно тестовете ще стигнат до края на календарната година, поясни Денков.

„Присъственият учебен процес е осигурен до 17 декември. Имаме уверение от МЗ, че са сключили договори с доставчици”, каза още той. И обясни, че  здравното министерство преценява дали децата да се тестват веднъж или два пъти в седмицата. МЗ избирало и самите видове тестове.

На въпрос как ще бъдат компенсирани дефицитите от онлайн обучението, министърът на образованието заяви следното:

„Има два типа дефицити. Едните са свързани с учебния материал. Не сме прекъсвали нито за момент обучението. Спомняте си преди години имаше по 2 седмици грипни ваканция и тогава децата не учеха. Сега поне вървим по план график. Има проблеми обаче с качеството на обучението, както и с физическото обездвижване при децата. Денков посъветва учителите да не бързат с изпитите заради психиката на децата.

 


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
9
 
! Отговори
новоизлюпен академик преди 1 месец
физиономия на плъх
26
1
 
0
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 месец
Три подписа Денков - Трансфер към МК и на субсидията и на делегирания, Изземване на база и персонал от Община Враца към МК и едни 500 хиляди дето един от вас забрави да даде!Денков сериозно ли искаш да си причиниш това! В смисъл да станеш грамофонна плоча - имаш годинки живот още! Не наистина .... заслужава ли си да изпълняваш нареждания или убеждения на гъзообраьюзна форма. Знае само да с.ееее.р.е по другите и да плюска!
25
1
 
1
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 месец
Гледам си лявата ръка Денков и казвам:Стой така и за три секунди стои така и после безименния и средния пръст почват да падат надолу неволево! Много недоалогичен човек сте Денков! И дясната ми ще почне да прави така, но ще пречупя и академичния ***! Искаш ли да си следваща изпята плоча тип Сакскобурготски!
24
1
 
0
 
! Отговори
Хауърд Хюз преди 1 месец
"The way of the future, the way of the future!" Ето и господин Хюз под такова огромно напрежение станал изпята грамофонна плоча, то грамофона продължава да върти, ама игличката прескача на празно ... И се чува само един шум и прескачане на последния абзац!
23
1
 
2
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 месец
Не Денков няма да ида на болница, щом мога да говоря и от една седмица е така- значи не е фатален и летален просто като Йегер леко повреден, имам и дясна ръка! Ще пожертвам и два пръста от нея за да те превърна и тебе в грамофонна плоча ... Ще умра с двете ръце в знак Хеви Метъл!!!
22
1
 
2
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 месец
Много са ми ядосани Денков! Защото не умрях ли? И докато тоя гъдел в дясното ми полукълбо ми подсказва, че щетите там са факт, трябва да знаеш добре че удари от дясно, че съм с акъла си още!ТРИТЕ ПОДПИСА ДЕНКОВ! УТРЕ Е ХУБАВ ДЕН ЗА ЗАПЛАТИ! БЕЗУМЕННИЯ И СРЕДНИЯ ПРЪСТ НА ЛЯВАТА МИ РЪКА НЕЩО ПОЧВАТ ДА ОТПАДАТ!
21
1
 
1
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 месец
Ти си учен човек Денков! Но осъзнаваш, че всяка наука тръгва от някаква форма на изкуство. И тук идва нещо много интересно - ти искаш да водим ония разговор между Колумб и Санчез и ще знаеш че си го загубил! Сега има един въпрос - Америка щеше да бъде открита рано или късно - технологичен прогрес, но това откривателство Денков се води от любопитството на артиста, номада, пътешественика!https://youtu.be/BajYjTAOscIТрите подписа Денков!
20
2
 
8
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 1 месец
Тия защо харчат грешни пари за тестове, след като децата така или иначе не боледуват от тая хрема?
19
0
 
1
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 месец
Електростатична искра предизвиква електронен разряд в електромагнит с основа перманентен магнит! Магнита става мембрана за електронен поток!
18
0
 
1
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 месец
Аз на куче няма да му го направя никога да го бия! То приятел. Ама един там знаеш ли как скимти след томахавката по него....
17
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Родителите не знаят какво искат. Като ги затваряхте учениците ревяха, че нищо не учили в къщи и затъпявали. Сега пък почнаха да недоволстват, че ще има присъствено обучение. Тези, ако ги разбереш какво искат, пък на...
16
0
 
1
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 месец
Неща да погледна системен анализ до края на живота си ... Той дори слабо място да направи гадория. Аз диря слабо място да му видя сметката, защото докато диша, каквото и да се опиташ да построиш е като сламената къща и вълка!И след като негово нищожество вече не тук, а някаква зациклила грамофонна плоча... И приятелчето му начетено отвън океана е с оставаш тук да рита само като ми чуе името. Много ми е болно - куче тежко малтретирано само като чуе гласа на насилника почва да скимти. Аз на куче
15
0
 
1
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 месец
То като див звяр бе Денков, ама изглежда като човек - като тебе!
14
0
 
1
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 месец
Денков знаеш ли как се пречупва стабилна нервна верига на сериен убиец изграждана пет десетилетия!Трудно!Много лошо хапе ! То всичко се е навързвало с идеята убивай, убивай, убивай!Треа да знаеш в повечко ще ми дойдеш ама ...като си рекъл!
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Повръща ми се от всички со росоиди
12
3
 
5
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 месец
Едно име в министрите на предстоящия кабинет няма да е Николай Денков. Щом моя трениран до безобразие мозък получи инсулт от тая гад нацистка представете си за какво става на въпрос! Лявата ми ръка почва да трепери! Студенокръвна гад мислила с години гадории и убивала с години!
11
2
 
0
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 месец
Когато сериен убиец пише образователни реформи. Те не трябваше да там. Те не трябваше да са там! Те не трябваше да са там! Много неща не трябваше да са така както са! Или как има една приказка: Чавкаааа ли ти е изпила мозъка! А на английски е: He is lost it!Загуби си мозъка вече! Разума му го няма! Как се счупва такъв мозък ли? Трябва да разбереш какво е направил, емпатия - щом ме тресна инсулт отдясно от студенокръвния му мозък! Белезите под окото ми. Малък или среден, но го довърших.
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денков е доказан пeдoфuл залъгващ децата Ви с близалка.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ?!? Проф.Денков е професор, не е академик, от истинските професори е, а не като Ант.Христова или бабата политолог Коларова с пожълтялите зъби, дето сума ти време стоеше доцент и я направиха професор за заслуги към ББ или професорите медици, от които всеки втори е профи, а само д-р Кунчев е доцент.
8
2
 
0
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 месец
Те не трябваше да са там!Те и едни други хора не трябваше да там Симеоне - под, около и подводие.То и едни СТЕМ проекти трябваше да са на едно място ама не са!Те не трябваше да са там!Те не трябваше да са там!Те не трябваше да са там!Те не трябваше да са там!До края на жалкия му живот това изречение ще чувате от последният Треторайхник.Ще прося от Маниту още една - специално за Денков!