Кардам в тежко състояние, цялото семейство е при него

Принцът и съпругата му Мириам катастрофираха с колата си край Мадрид
17 авг 2008 17:05,
229
Кардам в тежко състояние, цялото семейство е при него
Принц Константин, майката на Кардам-Маргарита Гомес Асебо, принц Кирил и принц Кубрат пред болницата. Снимка: БГНЕС

Състоянието на най-големият син на Симеон Сакскобургготски княз Кардам продължава да е тежко, но дишането и жизнените му показатели са добри, съобщават от болницата в Мадрид, цитирани от говорителя на бившия български премиер Галя Дичева.

Тя добави, че в болницата е и баща му Симеон Сакскобургготски, както и цялото им семейство.

Дичева допълни, че получава от цялата страна писма и обаждания, изразяващи съпричастност към нещастието, сполетяло семейството на Сакскобургготски.

Молебени за здраве на княз Кардам ще бъдат отслужени в над 80 населени места у нас.

Църковни служби за здравето на Кардам и съпругата му Мириам вече са извършени в Троянския манастир и в храмове в Пловдив, Габрово, Севлиево, Тутракан, Кърджали и в село Кардам.

Във Врана се обаждат и лекари, които препоръчват консултациите с техни колеги, хирурзи от САЩ, Германия и Франция.

Dnes.bg припомня, че българският принц Кардам изпадна в кома, след като получи тежки травми в областта на главата по време на автомобилна катастрофа в Мадрид.

Хесус Медина, който оглавява медицинския екип в мадридската болница "Досе де Октубре", заяви, че прогноза за състоянието на българския принц все още не може да бъде давана, докато той не бъде изваден от комата в следващите три до пет дни.

Освен на главата, Кардам има и тежки травми по ръцете, като дори съществува опасност от ампутация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
0
 
0
 
! Отговори
крайно десен преди 15 години
Пожелавам на княз Кардам да се оправи и да оздравее. Но той е карал с над 150 км в населено място, на остър завой. Добре, че не е убил човек. Според мен изплаща огромните грехове на баща си съществото Симеон към България и персонално към българския народ.
227
0
 
0
 
! Отговори
I.Sardinov преди 15 години
Бе вие чувате ли се какво говорите? Дори и на най-омразния ти човек не бива да му пожелаваш подобни неща...защото често се връщат при тебе...освен това царят далеч не е крадливия в тая държава...а синът му пък съвсем няма нищо общо...Хора!!! Не мога да повярвам, че живея в такава държава, в която когато един човек и неговото семейство са в беда, всички се обединяват в това да са колкото се може повече злобни. Сякаш правят общо заклинание за беди - това е нереално, толкова помия и лошотия в сърцата на много хора, толкова злобни. Сега е времето да си спомним, че именно това семейство направи така, че сега да сме в ЕС, нека не си мислят тези които само крадат, лъжат и злословят, че е заради тях и тяхната злоба. Не сега е времето да се показват политическите пристрастия и да се изявяват платените от партиите писатели в интернет. Нека се молим за здравето на Княз Кардам и за всички българи, нека сме по смирени и добронамерени един към друг и да си помагаме.
226
0
 
0
 
! Отговори
никола преди 15 години
Ще запачна с това - Прости им Господи - те не са виновни . Може ли да бъдат виновни хайванчетата , които обитават нашата земя?нека бъдем реалисти . Дори да се случи най- лошото с Кардам-вие пишештите и желаещите смъртта му какво ще спечелите?Ще спрат лои да ви крадът управляващите? Ще получите ли шанс да забогатеете? Няма нито да станете по- богати , нито по- умни.Тези , които са богати са определени още през 1985 г от ръководителите на великата партия.Ако ти не си в този списък , никога няма да влезеш в него.Е , може да ти пуснат гювеч дотолкова , доколкото по- късно да те отстрелят.да поговорим за ежедневните неща. На първо място храната , която ти предлагат. Каймата пълна с боя, изрезки , соя, мас и още вредни вещества. Киселото мляко със нишесте и сухо мляко. Зеленчуците отровени от торове и разни други ***.Хляба - пълен с бухватели, избелители и други отрови.за колбасите да не говорим.Това става със покровителството на управляващите.Тебе те тровят ежедневно, грабят те ежедневно , а вместо да потърсите първопричината за това , се изпълвате с омраза , злоба към един безащитен в момента човек.Каквото и да се случеи с човека , вие ще си останете бедни, злобни и окаяни, ако не се насочите там където трябва.Ако неговото нещастие ви доставя удоволетворение , то вие заслужавате да бъдете бедни, нещастни , тровени с нещо което ви се предлага за храна , но не е . Заслужавате си пътищата , съдебната системе и мутрите.Докато не застанете срещу първопричината ще е така.
225
0
 
0
 
! Отговори
№160 преди 15 години
До 219 - Героооо да вземеш да се затвориш в Бухово и мисля и интернета трябва да ти се спре... голяма ПРОСТОТА! До 221 - Мaxim - *** много духовит си бил. Добре, че си от "Бъкгария" а не от БЪЛГАРИЯ.До 222 - Драги... чакаме ти да ни облагородиш, ***!До 223 - Ама ти от джунглата ли си се пръкнал човече.... и не те е срам да се показваш по уличите, не мога да повярвам, че някой е възпитан по този ужасен начин.А какво да кажем за 224 - Страдаме, защото го позволяваме, сигурна съм, че рядко гласуваш и ти е все едно..ама ей така да има да си говориш!Приятен ден на всички във форума! Бъдете човечни и днес!
224
0
 
0
 
! Отговори
абдал преди 15 години
218 и 220- аре...ШЪТголеми човеколюбци се извъдихте бреейама заради тези пишман цареи принцове- кой страда- ние...това е божи наказание- да е яснокаквото рече бог- това ще стане...
223
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Карадана на Каравана на Кардам докато Кара Дама я докара до там, 4е ни карадан, ни караван и още по-Карадн някога ще ги покара обратно натам.Аве теа у Еспaнско немат ли КАТ и Дупки по пътищата зада се кара по-бавно.
222
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Такъв грозен престолонаследник не ни трябва. Да си метне една перука на главата...Ще намерим един свинар Иво да се ожени за Мириам. Така ще се подобри и облагороди българската царска фамилия.
221
0
 
0
 
! Отговори
MAXIM преди 15 години
СЛЕД " КОРАНА от ТРЪНИ " на Стефан Груев , сега може да напише и втора част " В КОРОНАТА НА ЕДНО ДЪРВО " , защо не и " Ягуар изяде Принца " ....очаквайте новата версия на " Кацнал на едно дърво "...Всички Сакскобурготи и разни там свързани с тях, да умрете , изедници и крадци на красивата ни Бъкгария !
220
0
 
0
 
! Отговори
nadini преди 15 години
Дано тази трагедия дя завърши с добър край! Нека да помогнем на семейството с моралната си помощ! Покажете, че българите са духовен народ! Пожелайте да станат чудеса!
219
0
 
0
 
! Отговори
Герго от Бухово преди 15 години
КАРДАМ ОЩЕ ЛИ НЕ ПУКНАЛ? НАВСЯКЪДЕ ГОВОРЯТ,ЧЕ БИЛ ОПЪНАЛ ПЕТАЛАТА!Е, АКО НЕ Е ГИБЕРДЯСАЛ, ДА ПУКА ПО-СКОРО, ЧЕ ЩЕ УМОРИ МОНКАТА КОМАРДЖИЯТА.
218
0
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 15 години
Не мога, по-скоро не искам да повярвам. Как може да сте такива злобари бе, хора? Вие хора ли сте? Това не е човешко;( Злобата и безсърдечието само българите ли са завладели или са навсякъде.. Мен ме е срам от това, което някои от вас са писали, а за вас... не знам - жалка картинка.... Не съм сигурна, че когато се случи на детето ви, на мъжа ви, на майка ви реакциите ще са същите. По-добре си замълчете. Много е грозно така.... ужасно грозно!!!! Дано някой ден ви дойде малко акъл на всичките... Но предполагам, че ще е чак тогава, когато ви сподели нещо подобно. И само да ви кажа, че някой ви е излъгал, ако ви е казал, че гаднярите си отиват бързо. То ако беше така, отдавна да ги няма всичките гадове по улиците и на някои висши постове! Добрите хора си отиват най-рано!!!;(Най-искрено пожелавам възможно най-скорошно оздравяване на княз Кардам и съпругата му.... Дано!
217
0
 
0
 
! Отговори
Chovek преди 15 години
Ia se vizte kakvo pishete be! I tova bili hristiani! Vie ste izvergi be! Ne ste dori divazi! Divazite sa vse pak Hora! QAnatema na vsichki vas diavolski izchadia!
216
0
 
0
 
! Отговори
Chadura преди 15 години
Ne sa iziasneni obstoiatelstvata okolo katastrofata. Moze bi tova e porednata poddruzka na KGB za bulgarskite komuniagi!
215
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е, КОКО от Бамкя, да си жив и здрав! Ако е вярно, да отваряме пиенето и да празнуваме. Наздраве!
214
0
 
0
 
! Отговори
Коко от Банкя преди 15 години
НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ХОРИЗОНТ ИМА КЪДЕ КЪДЕ ПО ВАЖНИ ТЕМИ ЗА РАЗИСКВАНЕ ОТ ТАЗИ ЗА НЯКОЙ СИ КУБРАТ КОЙТО ПАРКИРАЛ КОЛАТА СИ В КОРОНАТА НА ЕДНО ДЪРВО.Стига сте ни тормозили. ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ГО НАТРАПВАТЕ!ТОЙ ВЕЧЕ Е УМРЯЛ. НАСТАНАЛА Е МОЗЪЧНА СМЪРТ! ВИЕ НЕ ЧУХТЕ ЛИ ВОДЕЩИТЕ СВЕТОВНИ МЕДИИ?
213
0
 
0
 
! Отговори
малкият ужасен тасма преди 15 години
кардам е зле а про царистите са също в кома.то като че ли невидимо са свързани киборгите пардон кобургите и техните сателити.почнаха да им се явяват видения.пълно е с психари.
212
0
 
0
 
! Отговори
Величко Тодоров преди 15 години
Стига сте ни занимавали с гражданина на Испания Кардам! Писна ми!Даму сложат номерче на палеца и да го засилят в моргата и баща му да го последва.Аман от ***!
211
0
 
0
 
! Отговори
Таня преди 15 години
Лошото се връща и то там, където най-много боли - върху децата.
210
0
 
0
 
! Отговори
rukora преди 15 години
Stanke mari kato *** e pisnalo da 4etes nedei 4ete ne se iadosvai 4e moze da namazes i ti edno darvo s tramvaia
209
0
 
0
 
! Отговори
rukora преди 15 години
evala Sasko vseki razumen 4ovek ste se saglasi s tebe