Хората пишат тройка на Борисов

Българите не се интересували от изборите, смятат социолози
30 юни 2011 16:52,
554
Хората пишат тройка на Борисов
Снимка: БТА

Обществените оценки към правителството клонят към "среден 3". Сред хората битува масовото усещане, че ГЕРБ не се справя с управлението. Това мнение беше изразено от политолози и социолози на дискусия за политическата ситуация в страната преди изборите.

Общественото настроение преди изборите е настроение на апатия и умора, обществената незаинтересованост расте всеки ден, единодушни са политологът доц. Антоний Тодоров и социологът Живко Георгиев.

Според Тодоров са очевидни слабостта на политическите партии и конфликтът на техните местни организации помежду им, и с партийните им централи.

Партиите имат проблем с мобилизирането на собствените си привърженици, посочи Тодоров и добави, че симпатизантите стават все по-нелоялни, предаде БТА.

Ако има ефект от съживяването на икономиката, то той няма да съвпадне с тези избори, което не е в интерес на кандидатите за местна власт, отбеляза Тодоров.

Според него нелоялността на кметовете към партиите, които са ги излъчили, се засилва и е свързана с икономическата криза.

Масовото усещане на несигурност и задълбочаващата се икономическа криза пораждали недоверието към управлението на Борисов, смятат експертите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


554
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
504
0
 
3
 
! Отговори
emil преди 12 години
Kakva svinq e sanal kak gnete zdravo parite narodni BBOKLUKA nai tapiq a kakva gramadna kratuna e zaformil lelelelelel ogromna bamburica pleiva nagla kradliva *** masen skoro 6e pukne6 s koro gramadnata kratuna 6e gramne na esen 6e e
503
0
 
2
 
! Отговори
оценка преди 12 години
Че мен никой не ме е питал колко му давам,пак си измислиха смешни преценки
502
2
 
3
 
! Отговори
Чимбом преди 12 години
И кои са тия хора дето му пишат 3ка ? Аз не му пиша тройка, пишат му тройка пишман разбирачите, дето в живота си работа за 5 стотинки не са свършили.Те в Европа го казаха, че правителството си върши работата чудесно.Аз разбирачите на всяка крачка ли да слушам или Европа ? Май май е излишно да питам...
501
0
 
2
 
! Отговори
Николай Стефанов преди 12 години
На тези платени от комунистите и руснаците социолози не трябва да се има никакво доверие. Както уж му пишат тройка на Бойко, така на изборите пак ще бие всички и то с много. Правителството работи здраво, Държавата се модернизира истински и това не остава скрито от погледите на нормалните, честни, трудещи се хора. НЕ ВЯРВАЙТЕ НА СОЦИОЛОЗИТЕ!!!
500
1
 
2
 
! Отговори
мими преди 12 години
Подкрепям тържествата ,това са културно-просветни мероприятия.Поздравявам примиера и неговия сътрудник.Че вече аман от образовани и културни крадци.Вилички,хотелчета,пръстенчета,бензиностанцийки и т.н.Задръж ти си ги халал да ви са само,че има една песен ПРИДОБИТОТО ИМАНЕ ТУК НАВЕКИ ЩЕ ОСТАНЕ а за вас остава срама,че сте българи.
499
1
 
2
 
! Отговори
амидала преди 12 години
Според политолозите и социолозите направили проучвания сред хората или по тяхно мнение-това не става ясно. От статията се разбира,че това е мнение на самите тях, а не на обществото. Много е подло да се действа по този начин и да се говорят неистини. Последните истински социологически проучваания показват неще съвсем друго (отворете и прочетете). Липсват цифри, проценти, анализи от проучвания. Такова нещо не виждам в статията. Следователно това е жалък опит за маниполация на народа.
498
0
 
4
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 12 години
Тройка ли? Може, ако е в отрицателния регистър. - 3. Така бива.
497
1
 
3
 
! Отговори
Хахаха преди 12 години
И кой го казва това- комунистът Антоний Тодоров....
496
4
 
3
 
! Отговори
Другар преди 12 години
Браво другари!С радост и трепет на сърцето виждам,че под различна форма в този форум печелим привърженици за редиците на партията!Нека свалим това правителство,за да установим отново властта,която заслужавате!Другарят Станишев ще се гордее с всички вас!Ако случайно не ни стигнат гласове на изборите,ще се обърнем към нашите приятели от ДПС-с тях управлявахме добре и можем да продължим да го правим...
495
3
 
4
 
! Отговори
аватар преди 12 години
Отценка 3 за ГЕРБ това значи отличен 6 защото е по време на криза,а предишните правитлства защо бяха двойкаджии след като държавата ни нямаше криза ? Затова ГЕРБ е най сполучливото правителство от всички останали,и още 2 мандата дано управлява.Те ще ни искарат от кризата и ще въведът ред,законност и справедливост.
494
1
 
5
 
! Отговори
БГ овчарка преди 12 години
Всеки ден с правителството на Главния Кучкар на Републиката, неизбежно ни приближава до икономическа катастрофа, озлобява хората и ни подготвя фиаско с непредвидими последици. Напънете се бе сънародници да помислите трезво на тези избори и да ГЛАСУВАТЕ за ЛИЧНОСТИ, поне изборите основно ще са мажоритарни за Кметове и Президент ! МИСЛЕТЕ !
493
3
 
5
 
! Отговори
РАД преди 12 години
До 518"Алтернативата на ГЕРБ е да няма ГЕРБ".Хората щели да изберат кой.Ами нали тези същите хора си избраха ГЕРБ!А преди това си избраха БСП-то,а още преди това царо! Е и?Освен това е ясно,че ако не са ГЕРБ,ще е БСП,просто защото са с най-дисциплиниран електорат,който не се лута,а си пуска за червеното без да мисли и точка!Също,както и електоратът на ДПС!Та,алтернативата е не просто "да няма ГЕРБ", а да има БСП!И това е по-кофти от "просто да няма ГЕРБ"...
492
2
 
4
 
! Отговори
RAD преди 12 години
До Елена Ангелова:Именно госпожо!Доказвате правотата на думите с Вашето изказване!Казвате "Докога ще търпим?",но не посочвате алтернатива,защото казвате,че всички са крадци-Костов,Станишев,Доган...Казвате долу ГЕРБ,но не си отговаряте на въпроса кой ще дойде.Ще Ви кажа-просто е!Ще дойде БСП + някого си или някой нов "месия", тип "царя" или "Бойко" или може би "АБВ"-то на Първанов.Защо не?Не сме го пробвали...Все едно кой нали?Ей това сме! Викаме "долу" и после "ама що така стана?"...
491
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Па хубав левент бабаит веселяк приказливец ама просто горкото просто Както би казала баба му
490
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Oценка на правтиелстата от които имам някакви спомени:1996-1997 - БСП - 0, нула, зеро, ако може и по малко бих им писал, те всички са си за разстрел1997 - Стефан Софиянски - незнам1998 - 2002 СДС - 1, ми те и тези са за затвора2002 - 2006 Партията на царя - от мен да мине 32006 - 2010 "3 в 1" - 1, не сериозно 12010 - 2014 - ами до края на мандата има още време може и да докарат до 3-ка.Но факта че не успяха да осъдят никой от предните, говори че са некадърни или и те са като предините
489
1
 
4
 
! Отговори
Елена Ангелова преди 12 години
До Рад - 510Аааа, хубаво, че ги спомена. Не виждам Доган в затвора, нито някой наказан за всичките далавери, които се описаха, коментираха и т.н. Виждам само PR и ББ да обяснява глупости. Не знам още кой му се връзва на приказките- то бива фантазии, но това вече граничи с кретения. Лошото е, че толкова години влачим и теглим и резултата е ужасяващ. Докога ще търпим всички крадци в тази държава?! И Костов, и Доган, и Станишев - всички в скапания парламент, дето заприличват вече на шопари-ДОКОГА
488
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никой вече не се връзва на старото "плашило", че ако го нямало ГЕРБ, щели да дойдат БСП,ДПС или Тройната коалиция!Хората искат са се махне ГЕРБ!Алтернативата на ГЕРБ е - да няма ГЕРБ!А кой ще бъде , хората ще изберат!
487
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ и ББ управляват само и единствено чрез държане на медиите под непрекъснат контрол и цензура!Всъщност, всички успехи на ГЕРБ, ББ и ЦвЦв са под режисурата на професионален агресивен PR!След като медийният им балон започна да се спуква, всички в ГЕРБ изпадат в безпомощна ярост! Особено им личи на ББ и ЦвЦв!
486
2
 
3
 
! Отговори
Iskate li pak ?! преди 12 години
Всеки от семейството на бившия шеф на пътния фонд с апартамент на тиха уличка в столичния квартал ЛозенецЧетири години след скандалните афери в пътния фонд, главният герой Веселин Георгиев Батко вместо в килия два на два в Софийския затвор, се е разположил в апартаменти с площ от 700 квадратни метра в столичния квартал Лозенец.Най-наглият чиновник в най-новата история на България живее в суперлуксозна кооперация в най-скъпата част на квартал Лозенец. 44-годишният мъж, разследван за 8 сделки за над 120 млн. лв, които сключил с фирмата на брат като шеф на агенция Пътна инфраструктура, обитава първите два етаж в къща на ул. Цанко Церковски 15,
485
6
 
6
 
! Отговори
Герберон преди 12 години
Ако го сравнявам с хамстера - 5 ца, иначе около 4