Нудистите се борят за място под слънцето

Продължават да се чувстват дискриминирани
Обновена: 24 юли 2011 12:12 | 24 юли 2011 12:12, Екип на Dnes.bg
94



Нудистите в България нямат условия да плажуват по свой вкус. Според председателя на Българската натуристка федерация Галин Герчев няма голяма разлика между ситуацията на хората, които искат да се пекат без бански, сега и преди 1989 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: нудисти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
4
 
! Отговори
darko преди 9 години
приятели нудисти да се видим голи на бира и цаца на плаж перла!има ли нуди компании от враца?-0877667752 бате ви дарко и неговите приятели станчо янко и краси чакат по парфюм!
93
4
 
0
 
! Отговори
varg преди 12 години
Бях на тоя плаж миналата година.Само дърти *** има.
92
0
 
7
 
! Отговори
Helly преди 12 години
Аз лично нямам нищо против нудистите, мен ме дразнят концесионери, които са завардили повечето плажове с чадъри и ме изнудват да плащам пари, за да съм близо до водата. Пък нудистите, ако са истински, са миролюбиви хора и се държат доста по-възпитано от облечените, които ги зяпат като невидели. Но за да има мир трябва да им се отреди някаква зона, за да няма коментари от рода -аз облечен, а той клати еди-какво си. Повярвайте, на нудистите не им трябва много място, ще стигне и за облечените
91
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това вече е нещо друго - значи можело да има съжителство :)
90
0
 
3
 
! Отговори
някой преди 12 години
Добре тогава, няма да се заяждаме и смятам че така е най-добре.В интерес на истината, нудизма не е някакъв вид секта или религия, това са хора които понякога обичат да се пекат голи и без бански.Ходил съм на всякакви плажове - най-често си ходя на обикновените плажове но съм ходил и на нудистки.За нудистите си има определени места където ходят и никога не са се разхождали извън тези места голи. Когато някой отива примерно да си купи бира от друго място се облича, после се връща и съблича.
89
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
братле, остави дребнавите заяждания,казвам, че ако искате уважение и разбиране, е нужно и вие да проявявате такова. Какво е това "текстилци" например?
88
0
 
4
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: номер 87Нямам косми там. Най-малкото не са толкова големи че да ми се "развяват".Ако твоите се развяват и те е срам да си ги показваш, това си е твой проблем.Ако си ходил обаче на нудистки плаж, сигурно ще ти направи впечатление че не са им на всичките чак толкова малки колкото си мислиш ...
87
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
някой,нямам против да си развяваш космите по гъ.за, ама само не се праи на много велик заради това, че си се примирил с малката си *** и не ти пука да я показваш напред-назад. Ако искате уважение и разбиране, се налага и вие да проявите такова.Ае със здраве и всичко най-хубаво
86
0
 
8
 
! Отговори
някой преди 12 години
P.S.: В този ред на мисли, българина си представя идеалния нудистки плаж пълен с жени, до 25 годишни, красиви, със стегнати дупета и щръкнали цици, за да ги оглежда (той за друго няма да отиде там), да им се радва, да плакне окото дето се вика. А старите бабички му пречат да гледа, защото загрозяват гледката.Не, който ходи там не е отишъл да гледа - нито млади нито стари. На това му се вика воайорство. Такива са нежелани и пречат на нудистите.
85
0
 
10
 
! Отговори
някой преди 12 години
Докато чета коментарите и за пореден път се убеждавам в бай Ганьовското мислене на българина.Българина все още си представя нудистките плажове като места където се правят фотосесии за Плейбой или друго еротично или порно списание, място където може да се прави или поне да се мисли за секс, а не като място където хората искат да се пекат голи за да не им остават следи от *** или потници - като в оня стар български филм "Шведските крале".
84
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво, нудизмът признак за висока култура ли е? Ай ше ви се не видят и увисналите шкембета, напращелите паласки, покриващи космати *** и сбръчкани ***. Е такива сте нудистите в очите на "текстилците". Нямам нищо против, ама да се правите на велики, е извинявай
83
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хехе, "текстилци". Такъв шут бих ти набил в голия ***, че да ме помниш година-две. Що не почнете да правите и вие нуди-паради.
82
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами ние точно това правим, бе 62, ходим по отдалечени и диви плажове, ама там е работата, че вие текстилците взехте да завладявате чисто нудистки до скоро места, че и претенции имате! Не е ли малко нагло - дадено място е било десетилетия нудистко или предимно нудистко, сега идва някакъв задръстеняк с шорти до под колената по последна американска мода (тия лицемерни *** американците и нормалните европейски бански ви накараха да считате за гейски вече ) и почва да предявява претенции!:(
81
8
 
0
 
! Отговори
Велико преди 12 години
Ама не мое да ми се показват голи някакви бабички и дядовци 200 килограмови. искам като отида на плаж да ми е приятно а не да има гледам сланините и ташаците.
80
2
 
0
 
! Отговори
до 73 преди 12 години
Всякаквите различни хора не се мразят,в грешка си!А за педерастите си прав,мразим ги!Така че,първо си стиковай логиката,а после я демонстрирай!:)
79
0
 
23
 
! Отговори
Будист преди 12 години
Че какво им е на нудистите бе мен никак не ми пречат даже от време на време си е доста приятно да ходиш както майка те е родила предпочитам нудисти на плажа отколкото чалга кръчми вонящи на цаца пържена в старо олио
78
2
 
30
 
! Отговори
някой преди 12 години
Аз пък протестирам срещу чалгата която ми измъчва мозъка по плажа, протестирам срещу ***, нахално викащи: "Царевичкяяя, топличкияяя!" - набутващи под носа ми нежеланата от мен царевица, протестирам срещу какво ли още не, което го няма нито в Европейския Съюз, нито в оплюваната от много псевдопатриоти у нас Турция, която уж била задръстена и изостанала!Май турците са много по-големи европейци и по-разкрепостени от нас. За съжаление.
77
0
 
16
 
! Отговори
някой преди 12 години
Пепи, ква е тая бира ***?Еми ... бира.Неее, тоя път наистина ше отидем да му я треснем у главата!...Той ще ме цака с топла бира!Това е диалог от един стар български филм по социалистическо време.Жалко, много жалко. Това е и сегашната ни представа за (уж) европейските ценности и култура. Важното е да къркаш студена бира на плажа, шляпаш карти и сваляш мадами.По същото това време, в социалистическа Титова Югославия нудизмът беше най-естественото нещо.
76
4
 
3
 
! Отговори
Садо-мазо преди 12 години
Ние не сме ли хора ?
75
1
 
25
 
! Отговори
някой преди 12 години
Ако сте гледали внимателно видеоклипа, човекът каза истината: И в Турция има федерация на нудистите. Аз пък знам, че наскоро откриха нудистко селище с хотел. Интересна е реакцията на местните хора. Любопитство. Само това. Знаят че там има голи хора, предимно чужденци, надничат отдалече защото не са виждали, и толкова. Няма гняв, няма клетви, няма споменаване на Аллах - нали са мюсюлмани? Нали били изостанали, задръстени, нали ние сме били (уж) европейци?