Влаковете в страната се движат по разписание

"Хемус" е затворена, не се движат автобуси от София за Северна България
7 яну 2012 15:33,
17
Влаковете в страната се движат по разписание
Снимка: Булфото

Няма закъснения на влакове заради снежната обстановка в страната и като цяло те се движат по разписание, съобщиха за БТА от Централната жп гара.

Тази сутрин влаковете в страната са имали 10 минути закъснение.

От София за Северна България не се движат автобуси, защото магистрала "Хемус" е затворена, съобщиха от Централната автогара в София.

Оттам обясниха, че от сутринта не са пристигнали, нито са тръгнали автобуси за северната половина на страната.

Няма проблеми с движението на автобуси от и за Южна България, уточниха от столичната автогара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: снягвлакове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
July_mj преди 12 години
Как ще се движат по разписание, като в момента от гара София всички влакове са с отложено потегляне, някои за неограничено време, а този за Варна в момента се отлага с 60 мин. Релсите били замръзнали и не можело да се състави композицията. Не се възмущавам от това, че времто е лошо и това е природа, и че и в най развитите страни това се случва, яд ме е на това че никаква информация не се дава, никой нищо не знае, и ВСИЧКИ ВЛАКОВЕ са по разписание уж. В сайта на БДЖ не пише нищо.
16
1
 
1
 
! Отговори
ГНЕВНА преди 12 години
И КОЕ Е ПРАВИЛНОТО РАЗПИСАНИЕ ,КАТО ВЧЕРА ВЛАК ОТ В.ТЪРНОВО ДО СТАРА ЗАГОРА ,СЕ ПРИДВИЖИ СЪС 5 ЧАСА И 8 МИНУТИ ЗАКЪСНЕНИЕ.СТОЯ НА КРЪСТЕЦ ЦЕЕЕЕЕЛИ 4 ЧАСА.
15
1
 
1
 
! Отговори
4 4 4 преди 12 години
За кои влакове говориш,за товарните ли които ще ги купува Велчев ли.Ей *** нещастни ( журналисти)трябва да ви забранят с закон.То бива *** да сте ама вие не стига че сте едни скапани драскачи които пишат каквото му е угодно някои срещу пари ами и сте нагли да пишете какви ли не небивалици за да заблуждавате народа.Какви влакове какви 5 лева нали закриват линии.
14
2
 
1
 
! Отговори
пътник преди 12 години
снощи,07.01., експрес чайка се движеше с неизвестно закъснение. в карлово не го дочакахме. така че от бдж не заблуждавайте
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нормално е селските влакчета да закъсняват..Ние градските фърчим, та пушек се вдига
12
10
 
3
 
! Отговори
да, на влаковете преди 12 години
Да, на влаковете, но това не означава, че съм на мнение, че раздутия персонал в БДЖ трябва да остане! На жп гара Плевен нощем висят по три каки, които подсмърчат, чудят се какво да правят, т.е. метлата тях още не е ги "хванала". А жалко ..! А защо на всеки прелез трябва да има по един търтей, който по цял ден се чуди какво да прави?Смятам, че самите пътници трябва да определят разписанието на влаковете, а не някои си там в ЦУ на БДЖ!Всички селски автобуси с връзка с пътническите влакове ...
11
1
 
5
 
! Отговори
руска преди 12 години
Днес, 07.01.2012г. бяха върнати закупените билети от жп гара Велико Търново, след чакане около 1,5 часа. Всички влакове по направление към Стара Загора бяха отменени.
10
2
 
9
 
! Отговори
БДЖ преди 12 години
А бе Таничка , ти се радвай , че още има влакове ...а разписанието го з.....
9
4
 
11
 
! Отговори
Таня Петрова преди 12 години
Не е вярно, че влаковете се движат по разписание!Проверете по линията Дъбово- Г. Оряховица и информирайте хората правилно!
8
5
 
18
 
! Отговори
пътник преди 12 години
Мога само да кажа ,че ако ти се налага да пътуваш с влак от град Варна до град Кърджали то това става за 18 .07 часа/осемнадесет/!!! С две прикачвания,като в Димитровград ще ти се наложи да чакаш 6 часа връзка.То си е цяло пътешествие и ходене по нервите!
7
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой да мисли Североизпаднала България или Югоизпаднала такава или която и да е освен 3-4 те големи града които имаме ? Всичко за Софето е лозунгЪТ от 100-на години насам
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Neka da vali,radvaite se,inache glad.
5
2
 
4
 
! Отговори
@#$%& преди 12 години
Vqrno e!
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
stiga ste se oplakwali kato malki gospoji4ki,navremeto w takova vreme sme se bili na poleto sys syrbite,ti mi rewe6,4e e zakysnql vlaka za varna
3
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отново дезинформация!!! Майка им да БДЖ. За какво стачкуваха тея лигльовци. Влака Варна Шумен Пловдив се движи с 3 часа закъснение. Това на време ли е?
2
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кой министър не улови снежинкитепо ББ
1
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За четириногият клепоушко, няма никакви проблеми!