Специалисти съветваха бъдещи родители за раждането

Puls.bg организира дискусионен форум по темата
17 май 2014 19:17, Екип на Bulgaria On Air
2
 Специалисти съветваха бъдещи родители за раждането
Снимка: Ройтерс, архив

Водещи специалисти в областта на медицината консултираха бъдещи родители по ключови и  необсъждани въпроси за бременността и раждането. Това стана в рамките на дискусионния форум, организиран от здравния сайт Puls.bg, съобщи Bulgaria On Air.

Събитието се провежда за втора поредна година, а целта му е даде практични напътствия на младите семейства, за да разберат кои са нормални признаци на бременността и кои са техните тревожни отклонения.

Бъдещите родители получиха и отговори на въпросите дали „дирижираните” раждания са естествени или не, кои са спешните състояния при новороденото, за които се налага незабавна консултация с педиатър и т.н. 

Бъдещите майки получиха и съвети за правилно хранене.

Овен съвети за бременността и раждането, бъдещите родители получиха консултации и за грижа на новороденото бебе. Темата е  особено важна, предвид факта че всяко десето бебе в България се ражда недоносено и за него е необходима специална грижа.
 


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 7 години
ДА ГИ БЯХА НАУЧИЛИ И КАК ДА СИ ГИ ПРАВЯТ. ДА ИМ ДАДАТ СЪВЕТИ КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗЯТ ОТ ПРОСТУДНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И ОТ НЕЖЕЛАНИ И БЕЗРАЗБОРНИ КОНТАКТИ И БРЕМЕННОСТТИ.ДА ИМ БЯХА КАЗАЛИ КАКВО БЕЛЬО ДА НОСЯТ ПРЕДИ ДА СТАНАТ СЕМЕЙСТВО , ЧЕ ПОСЛЕ ДА РАЖДАТ ИН ВИТРО.ЗАЩОТО ВСЕ НЯКОЙ ИМ Е ВИНОВЕН , ЧЕ И ПРИРОДАТА Е СРЕЩУ ТЯХ ПО ОБЯСНИМИ ПРИЧИНИ.
1
0
 
0
 
! Отговори
Ян преди 7 години
Че нии го правим туй всеки ден..ма не пишат статии за нас..