Ски курорти ще радват децата с лифт карти по 1 лв. този уикенд

Инициативата е по повод Световния ден на снега
14 яну 2015 16:37, Анисия Иванова
3
Ски курорти ще радват децата с лифт карти по 1 лв. този уикенд
Архив: Булфото

Ски центровете ни и тази година ще отбележат за четвърти път световния ден на снега на Международната федерация по ски (ФИС), който се чества на 17 януари. По този повод големите ни зимни центрове организират ски уикенд на символични цени за децата.

Ски курорт номер 1 на България Банско се включва в честването, като за всеки от дните 17 и 18 януари (събота и неделя) лифт картите за деца до 12 години ще бъдат по 1 лев. Подаръкът се прави от концесионера на ски зоната "Юлен" АД. В неделя от 10 ч. на Бъндеришка поляна за децата ще бъде организиран и специален празник с програма и много подаръци, изненади, лакомства и награди.

Специално за празника дневните лифт карти за деца до 12 години на Боровец също ще бъдат на символичната цена от 1 лев в събота, 17 януари.

Детският снежен парк Борокидс ще предостави за най-малките гости на курорта безплатни екипировка и уроци. Възможност да направят своите първи стъпки в ските и сноуборда ще имат и по-големите - безплатно обучение ще бъде предоставено на начинаещи скиори и сноубордисти от всички възрасти от ски и сноуборд училище “Бороспорт”.

На Витоша и Пампорово празникът на снега ще се отбележи на 18 януари с лифт карти за деца до 12 години от по 1 лев. Стартът на програмата на Витоша за най-малките ще бъде даден в 11.00 ч на "Меча поляна".

От "Витоша ски" ще наредят слалом по който децата ще могат да изпробват уменията си. Ски учители ще помагат безплатно на малките скиори да повишат уменията си.

По традиция в честването на снежния ден ще се включат над 40 държави с над 620 зимни курорта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 9 години
Дааа, до тука сме трима, които ще се възползваме от тази идея
1
0
 
3
 
! Отговори
Панчо преди 9 години
Харесва ми идеята, ще се възползвам