Холандски култ дере нашенки с по 600 лв. за курс

Превръщал жените в "лидери на новата Земя"
14 юни 2016 07:45, Мария Захариева
8
Холандски култ дере нашенки с по 600 лв. за курс
Снимка: архив, Булфото

600 лв. струва курс, който превръща жените в лидери на новата Земя. Холандка събира тлъстата сума като такса за членуване в създаденото от нея сестринство, съобщава в. "Телеграф".

Това е едно от десетките нови религиозни движения, които набират скорост и у нас и привличат последователи.

Според доклад на центъра, който проучва тези движения, жените са най-честите мишени. "Проводниците" на сектите ги примамват с обещания за изкусителна информация за достойнствата на личността. Макар и често да се стига до посегателства точно над това, разказва проф. Иван Желев, член на Центъра за проучване на нови религиозни движения.


8
Още по темата: култжениновата Земя
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Сиси преди 5 години
Каква ще да е ,тая лидерка на новата Земя за 600 лева.Преди да платят,тия кукувици подобна сума,дали са се запитали,къде се намира тая Нова земя?Аман от простакеси,на които някой близък им е внушавал,че са родени принцеси,красиви,умни можещи,знаещи.Когато разберат,че тая земя не се върти само около тях,и че са кръгла нула,търсят някаква друга земя,белким се докажат,и там че са същите,като и на тази!Гледаме по медиите всеки ден подобни *** красавици,които си плащат за красотата с хиляди.
7
1
 
4
 
! Отговори
Шаран БГ преди 5 години
Ала гу йна, най-доброто доказателство, че комунизъмъ е по добър от демонстрацията ! Сега могат да те лъжат всякакви, от всякъде, за всичко. А преди имаше един бог-Карл Маркс , и Ленин беше неговия пророк! Ако смее някой да те баламосва ...... има ДС, ако има някой баламосан ... има Белене.Чисто и просто -- като къпан милиционер !
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Култ по рисуване с ла'на няма ли да се организира? Ега.ти изку.фелите! Веднъж в Музея за модерно изкуство един от посетителите толкова се развълнувал, че пов'ърнал. Два дена никой от персонала непосмял да го изчисти, защото не знаел какво точно е....
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А стига бе, още един холандски култ в България.
4
3
 
14
 
! Отговори
Поп Грую преди 5 години
Елате в Пастафарианската Църква! Тук всеки може да почерпи и всеки може да приеме почерпка, но и всеки може да си плати сам. Забранено е пиенето на едно питие, защото изразът "Пих една една ракия(бира)" е прекалено минималистичен, за да бъде богоугоден! Също така е забранено да се пие без мезе! Бог С Вами и Лек Махмурлук! Рамин, чада мои, винени мушици батюви!
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВСИЧКИ ЗЛИНИ ЗА България идват от запад. Дори и лошото време.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анисия преди 5 години
Курсовете са за учители по кундалини и се уповават на групова хипноза с ритми и мантри, постелки, бели тюрбани и сарита. Завършилите се самообявяват за богини и търсят последователи във фейса, готови да си платят. Има и детска група. Появява се и някой и друг шкембелия, смеещ се гуру за цвят. Самохипнозата е основен начин при медитацията.
1
0
 
36
 
! Отговори
ined преди 5 години
Докато има балъци ще се намерят и тарикати които да ги прецакат.