Министрите в "Борисов" 3? Ще има изненади!

Патриотите доволни, разбрали се за екип с ГЕРБ
Обновена: 2 май 2017 18:51 | 2 май 2017 18:51, Веселина Йорданова
69
Министрите в "Борисов" 3? Ще има изненади!
Каракачанов и Сидеров са доволни от преговорите. Снимка: БТА

Изненади в състава на бъдещия кабинет "Борисов" 3 обеща съпредседателят на “Обединени патриоти“ Красимир Каракачанов.

Утре Бойко Борисов ще обяви състава на Министерския съвет, който ще бъде гласуван в парламента в четвъртък.

След днешните преговори с ГЕРБ за имената на министрите в правителството, Каракачанов коментира, че са успели да направят отбор, а Патриотите ще имат вицепремиер в кабинета. В последните две седмици обаче се тиражирали всевъзможни и по думите му произволни версии за състава на МС.

"Доволни сме, защото начинът, по който беше сформирана коалцията първо с програмата за управление, след това с коалиционното споразумение и най-накрая с персоналния състав, премина в един нормален диалог и разговор, а не в пазарлъци“, коментира Каракачанов. 
 
Той уточни, че няма да има партийни губернии, а баланс в новото правителство. 
 
Волен Сидеров каза, че съставът е изяснен и остава да се определят екипите. По думите му Патриотите не броят министерствата, които ще получат, защото искат да станат отбор с ГЕРБ. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
18
 
! Отговори
УЖАС преди 6 години
ДПС ще е близо до управлението УЖАСНО БЛИЗКО с двама министри Порожанов и Караниколов. ЧЕСТИТО ПАТРИОТИ. КАРАКАЧАНОВ НЯМА НАТО СИКРЕТ И НЯМА И ДА ИМА ЗАЩОТО Е ДС
37
7
 
28
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 6 години
ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на мутренско-фашистката-национално управление на Тиквата......СРАМ и ПОЗОР е старото-новото управление на крадците и убийците на народа.....какви патриоти са тия мекерета,,,
36
5
 
23
 
! Отговори
да знаете преди 6 години
Министрите в "Борисов" 3? Ще има изненади!До Коледа сме аут!
35
5
 
25
 
! Отговори
още колко дни? преди 6 години
Още колко дни остават на режима на пожарникаря?
34
9
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Я мислим мандато че е 4 години.
33
2
 
22
 
! Отговори
Караянчева преди 6 години
Че на всичкото отгоре и грозни.
32
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tova che Volen se uspokoi ne e zaradi semeistvoto si,a zaradi rublite deto gushna ili hrani kuche da ne te lae.No kormiloto go durjat s Boiko,Karata i Valeri,koeto e dobre mnoogo po dobre ot dps,bsp..Ta tui,ako pudel ne lae,vsichko shte e mnogo dobre,no ako mu svurshi koktolina neznam,tryabva da mu sturjete aspirin.
31
4
 
16
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
До СТРАНДЖАТАДА И ЗАТОВА ДПС СЪБОРИХА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ ПО НАРЕЖДАНЕ НА ТИКВАТА!
30
3
 
18
 
! Отговори
naco преди 6 години
Попитали радио Ереван: КОЙ "управлява" България?-Ами разбира се,че ЧЕТЕРИМАТА ТАНКИСТИ! А,КЪДЕ е КУЧЕТО? - Кучето бе подарено от единият ТАНКИСТ далеч от България,за да ЛАЕ,когато се ОТКЛОНИМ от ПАРТИЙНАТА ЛИНИЯ!?
29
3
 
15
 
! Отговори
ХИ ХИ преди 6 години
Доволни сме казаха Каракачанов и Волен а Валерката мълчи сърдито,тия двамката яко ме прецакаха ооо колко съм ***
28
4
 
27
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
НЕ Е НИКАКВА ИЗНЕНАДА, ЧЕ ГЕРБ И ПАТРИОТИТЕ СА СЕ РАЗБРАЛИ. КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА БАНИЦАТА ДО СЪГЛАСИЕ ВИНАГИ СЕ СТИГА. СЕГА ВЪПРОСА Е ДОКОГА НИЕ ЩЕ ТЪРПИМ ДА НИ ЛЪЖАТ И ДА БОГАТЕЯТ ЗА НАША СМЕТКА.
27
3
 
23
 
! Отговори
Бай Корлеоне преди 6 години
Пишете ОСТАВКАТА нехранимайковци! По НЕКАДЪРЕН министерски съвет, с по- неграмотни и омразни на обществото ТИКВИ и КАЛИНКИ не е имало в цялата българска история! Гарантиран ГРАНДИОЗЕН ПРОВАЛ следва....Атакистите доволни ли са от своя АТАМАН - подлага на ГРОБарите?
26
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До турчинаТъй, тъй е то сега и последния им избирател разбра що за стока са тия. Aма ще въртят ще сучат ще отикат до пенсия някак си,a ко преди туй не ги наредим по паветат.а Няма тука благодарен - неблагодарен плащаме данъци за да работят, а не да получават благодарност ами още нищо не са свършили та да им бъдем и благодарни сега ще видим какви ще ги издъвчат и тия.
25
2
 
23
 
! Отговори
турчин преди 6 години
,,интереса клати феса" При това управление губещия е народа . Още години да се ограби и обезлюди страната. Виновни пак няма да има.
24
4
 
13
 
! Отговори
ЕС на скорости ? преди 6 години
Е сега вече дръпнахме якооо напред, пригответе си по една голяма торба за да може да берете пари от дърветата. Берлин отлитаме дръж са за палците.
23
2
 
12
 
! Отговори
Лозунг преди 6 години
България на три морета и в трите - платноходки!
22
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само,като си помисля през годините, какви думи са си разменяли,,патриотите" и ГЕРБ, и в частност патриотите помежду си, съм си мислел, че като се видят, ще се избият...а то, каква любоФ, какъв,,исторически компромис"...те тез', по-компромисни от магистрална труженичка бре...не се съмнявайте, че и обслужването, ще бъде, като сФирка в крайпътна коприва за 20лв.
21
6
 
28
 
! Отговори
баш комунист преди 6 години
Изненада ще е , ако изкара кабинета до зимата
20
6
 
18
 
! Отговори
турчина преди 6 години
Според мен единствения читав сред така наречените патриоти е Волен Сидеров (въпреки, че като турчин не трябва да го харесвам). Но Сидеров видя, че няма смисъл. Създаде семейство, стана баща и вече няма нужда да работи за матриала който е неблагодарен. Бащински инстинкт все пак. Да изкара четири години пък каквото ще да става. Така или иначе не може да се пребори със статуквото.
19
3
 
15
 
! Отговори
Изненадааа преди 6 години
Ами да. Ще остане изненадат и Бидоня и Парижкия белоглав любовник, и Свети Далаверий, а може и ББ да остане изненадан. Не се знае каква царска дума ще излезе от Меркел и Путин. Ами ако кажат "Къш, бре, маскари!" Но, така им се пада на всички ***. Да бъдат изненадани. Изотзад.