4 подсказки за спряната "Алфа": Джендъри, Симеонов, православие и...

Късно снощи на екрана се появиха 4 надписа, подписани от Сидеров
Обновена: 17 окт 2018 12:55 | 17 окт 2018 09:00,
189

Кадър: 24 часа

Изявление от името на Волен Сидеров се появи на черния екран на тв "Алфа".

С него лидерът на "Атака" подсказва причините за спряната партийна телевизия.

От понеделник вечер тя излъчва черен екран. Първоначалният надпис бе: "Телевизия "Алфа" спря. Питайте правителството защо..."

Цял ден във вторник Сидеров и депутатите му запазиха мълчание по темата.

От СЕМ пък обясниха, че не са спирали телевизията и дори изпратиха писмо до ръководството й, за да попитат за причината.

Късно снощи на екрана се появиха 4 надписа един след друг. От тях става ясно, че Сидеров обвинява Джордж Сорос и Валери Симеонов, пише "24 часа".

Той е ядосан на изявление на вицепремиера Симеонов за искането за разкол на църквите в Македония и Украйна. Лидерът на "Атака" обвинява коалиционния си партньор от НФСБ, че е човек на Сорос и атакува православието в разрез с всички църковни канони.

Сидеров е призовал премиера и правителството да вземат отношение, но те не са го направили.

Той пише още, че Истанбулската конвенция е щяла да мине под натиска на Симеонов и шефа на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов, но била спряна само благодарение на яростното противопоставяне.

Накрая пита българите да определят на чия страна са.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
19
 
10
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 126Според путинoпитeците Сорос плаща на ***, както те правят с тролксия ферма в Санкт Петербург на улица Савушкина 55 :))) Аз все ги питам къде точно плаща Сорос, ама и те не знаят. Иначе съм навит да ми плащат, за да ги плюя колхозниците. Хем ти е кеф, хем пари взимаш
121
4
 
23
 
! Отговори
Мислеща преди 5 години
Още отначало на всички им беше ясно, че тяхната коалиция е орел-рак-щука. Преди време един анализатор каза как ще абдикира Борисов-3: ще се инсценира конфликт между "Патриотите"и подкрепата от тях ще падне. Борисов ще се направи на обиден, чист като сълза и ще подаде оставка, оправдавайки се с другите/както винаги/. Тогава вече идва Борисов-4, но с друга коалиционна патерица и така до края на света... Явно планът е в ход!
120
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 126Значи,човек роден и живял в Унгария не знае къде е България,така ли!?Явно смяташ Сорос за по-*** от тебе!Е,определено не е!:)
119
12
 
8
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Илитерат, който употребява дума като "джендъризъм" не трябва да е политик. Просто няма нужния интелектуален потенциал за това. Да хване да я прочете тая пуста Истанбулска конвенция и някой англоговорящ да му разясни, че *** не значи нищо повече от това да се причислиш към дадена полова принадлежност. Всички сме *** - ако си мъж и се чувстваш мъж, значи си gender - man. Съответно и жените. Ако си мъж обаче, но се чувстваш жена и в сбъркано тяло, но БЕЗ ДА СИ ПРОМЕНЯШ пола си ТРАНСджендър
118
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
У/шанки, гаранция ви давам че Сорос не знае къде е България. Той има фондации по целия свят. Мислите ли че ходи лично да ги наблюдава ?
117
1
 
11
 
! Отговори
деди преди 5 години
Пък вчера комшията ми разправя, че Сидеров и Бареков щели да правят коалиция. Скъсах се от смех. После разбрах, че било истина и се изкефих максимално. Така вероятността да заминат на политическото бунище се увеличава в пъти. А дано.
116
2
 
14
 
! Отговори
@7 преди 5 години
С малката подробност, че "Яростната атака срещу истамбулската конвенция" беше на Корнелия Нинова, а не твоя ама айде, поне все пак си минал на правилната страна:)
115
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На родните ушаннки само Сорос им в главите.Смях.Умрял Сорос за България. Поне образова умните българи и им дава добро образование...а рашките...смо крадене и скъп бензин и газ...олигархия и кръгове от фирми...но..за това, пак Сорос виновен.
114
0
 
5
 
! Отговори
не е преди 5 години
До Джедай МастърСуданеца е син на министъра на външните работи на Судан!На българина му дай хитро да се над/упва във всички посоки едновременно!Пак добре,че няма декларация на нашето м-во на външ.работи с извинения към Судан!
113
2
 
13
 
! Отговори
До 120 преди 5 години
Бая си заблуден батенце. Има фондация тук и е доктор хонорис кауза на университет в София. Дали не знае къде сме?
112
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя банкер, който им е виновен за всичко, даже не е ясно, къде е България на картата...Ама е лесно, да е новият Дявол. Сензацийка, батенце..
111
9
 
20
 
! Отговори
extremist преди 5 години
СОРОС ТРЯБВА ДА СЕ ИЗХВЪРЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ КАКТО ГО ИЗХВЪРЛИХА ОТ РЕДИЦА ДЪРЖАВИ НА ПЛАНЕТАТА
110
11
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
То си беше ясно, че е спряна по заповед от Москва. Сорор-морос..... Гундяев като разбрал за решението от Константинопол си скъсал пагоните и ги сварил на чай!Путин има нужда от Евродепутати, активирал е Волен ама В.Симеонов му би шута!
109
12
 
16
 
! Отговори
IT преди 5 години
Хахаха, слугите на Мордор(Москва) за пореден път демострират колко са *** и ниско интелигентни. Сега остава да видим колко балъци ще се хванат на Сидеровара ( или московска) простотия
108
3
 
15
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Интересно Сидеров защо толкова бързо млъкна след инцидента със суданеца и Гаджева. Нали беше опит за убийство? От суданец на българска бяла майка? За уж националист това е тема за скандали поне за 3 месеца, но ненадейно последици няма. Суданецът явно не е бил случаен.
107
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Alfa имаше около 100 човека зрители върли привърженици на Атака. Сигурен съм че ще им липса, но за утешение да кажем че започва да излъчва клонинга БСП-TV.
106
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига ни занимавахте с личните драми за пари на белокосия перко! Менталния хомяк, ще продаде и майка си за власт и денги!!!
105
3
 
12
 
! Отговори
До от 111 до 115 преди 5 години
Хахаха, Болене ти ли си? Хахаха, вземи спри амфетките, че това дето го дращиш, ще вземе наистина да ти се случи от толкова фантазиране!
104
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почват пак скандалите и да лъжат, че са репресирани и ги гонят. Те така надъхваха електората си винаги предишните избори. Дали са останали хора за лъжене? Скандалите отвличат вниманието и електоратът няма да забележи Бареков. Това е идеята.
103
4
 
12
 
! Отговори
Пустиняк преди 5 години
Спрели са рублите от Москва, щот са осъзнали, че всичко инвестирано в Болен е загуба на време и пари, но този пропаднал сребролюбец се опитва поне малко дивиденти да извлече от слабоумници си електорат, като ги плаши пак с джендърите и Сорос.