Херо Мустафа върти баница на първата си Коледа у нас

Американският посланик забърка традиционна баница
Обновена: 25 дек 2019 14:25 | 25 дек 2019 14:15,
224

Първата Коледа в България на посланикът на САЩ у нас Херо Мустафа мина с традиционна баница.

За приготвянето й тя получи помощ от готвачът Станислав Петков - Стенка.

Кадри от приготвянето на празничното ястие бяха качени във Facebook страницата на американското посолство.

"Храната е важна част от всяка култура. За да разбереш истински една култура трябва да разбереш и оцениш храната", твърди Херо Мустафа.

Тя допълни, че често се отдава на кулинарията, когато има свободно време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 176А аз имам друг въпрос към теб.Да не би все още да вярваш в дядо Коледа?На пръсти се броят суверенните държави по света.Време ти е да порастнеш.Айде Весела Колева!И спри да се мъчиш с кофти въпроси!
162
1
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
До Анонимен 176 Не сме суверенна държава.Спомни си амер.посланик,който се явяваше да ББ по новините,за да го надзирава,докато спря Южен поток и Белене.
161
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав си за испанския посланик, ама не знам какъв фашизъм виждаш в САЩ. По-добре изброй държавите които наистина са фашистки и им се възхищаваш.
160
3
 
1
 
! Отговори
11 преди 4 години
Кой е тоз чумбер?
159
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
имам един въпрос, племето защо не дава как испанският посланик прави баница, или руския или полския...някой знае ли защо фашистката държава ФАЩ я дават по медиите, ние да не сме техни роби, че да им обръщаме специално внимание...замислете се върху този въпрос и се запитайте, суверенна държава ли сме и искате ли да сме такава...не ви ли разглеждат американците като някакво африканско племе, защо ще ви пускат рекламки колко екологични били техните тецове, някой питал ли ги е
158
0
 
7
 
! Отговори
уличен бизнесмен преди 4 години
от 30 години само ни съветват, ама не свалят визитедобра държава е САЩ. Казаха, че ако станем под 4млн непременно ще се оправим. Затова и тикаме в тази посока
157
0
 
14
 
! Отговори
Един от многото преди 4 години
Само не видях тя нещо да прави реално, освен да позира с престилката и да се пули и хили срещу камерата. Защо на никой друг посланик не се обръща внимание? Едно време сме клякали на Москва, сега на Вашингтон. Отврат!
156
0
 
3
 
! Отговори
Супер преди 4 години
Софийска Баница с ръчно точени кори! Доста готино. Човека добре и показа как се месят и точат корите, защото в САЩ едва ли ще намери опаковка кори за баница в магазина. Готино видео.
155
4
 
1
 
! Отговори
СС преди 4 години
абе.... кадъна кво да бъди?
154
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде Херо другия път ти ше черпиш по кафе...
153
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
брей много хамарат ханъм е била таз кахраман мустафа..
152
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вчера медиите удариха дъното представяйки това като топ новина в централните си емисии по време на Коледа. Не помня нечий друг посланик така да ни се е натрапвал по празниците.
151
2
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
м/у другото,аз не мога да си позволя да използвам груб език спрямо Нейно Правъзходителство!Първо,защото тя е ДАМА!../независимо от факта,че нито едно от името й не говори за тов!/,но Е дама!..При това доста атрактивна..поне за от с. Банкя..-Второ,защото тя е представител на една държава у нас,а както знаем,дипломацията си има своя език....Разбира се,балканския манталитет,чийто представител е въпросния ,също е факт...Та:-"Два свята,единия е излишен"../цитат/..
150
2
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
Я!..Нейно Превъзходителство още е на първа страница!?..Представям си какво щеше да е,ако беше "врътнала" и един...кючек.....Та:-Айде стига с Мустафа!..У нас,както спомена един колега тук ,има 200 посланици!../не се подписвам под числото,но не са малко!/..Та:-Възниква въпроса:-ОТ КАКЪВ ЗОР САМО Н.Пр. Мустафа пълни станиците на "новините"?!..Останалите "не могат да забъркват" баници?..Или какво викате?...-"Три милиарда,три милиарда!..Товарете портокалите в бурета!"..?.."Дай милион,дай ми
149
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Янки го хоум!
148
0
 
9
 
! Отговори
зле преди 4 години
Президентът ще удостои турския посланик у нас с орден Мадарски конник първа степен.Тая - баница, онзи - орден.БСП - полуразложенаЦирка е пълен
147
3
 
2
 
! Отговори
ovi преди 4 години
До Пределно ясно - "Свръх-интелигентната "????? Абе ти що не си напълниш ушите с барут и да се блъснеш в най-близката стена!!! Може и да ни отървеш от тъпотията си...Херо Мустафа Ефенди Базедович .
146
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимени не си пада по турци!!!!
145
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МНОГО ПРАВИЛНО Е РАЗБРАЛА ДИПЛОМАЦИЯТА КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ. ПЪРВО ИМ МЕСИШ БАНИЦА, ПЪК КОЙТО НЕ ЩЕ ГО ПОЧВАШ С ТОЧИЛКАТА. И ДА ХОДИ ДА СЕ ОПЛАКВА НА ПУТИН.
144
11
 
6
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 4 години
Посланик"Мустафа" - как ли ни се смеят другите народи?