Акад. Ралчев: Има опит да се дестабилизира НСО

Да се помисли кои лица да бъдат охранявани, призова той
Обновена: 27 яну 2020 21:59 | 27 яну 2020 21:55, Веселина Йорданова
25

Създаване на ново звено, което да се занимава с охраната на висши ръководни държавни служители и редови служители на МВР, и на НАП. Това предлагат от ГЕРБ с промени в закона за МВР, внесени преди второ четене на закона.

Новото звено в полицията ще обединява жандармерията и Специализирания отряд за борба с тероризма (СОБТ).

"26 години бяха нужни за създаване на закон за НСО и той е поправян 4 пъти", каза в "Денят  ON AIR" акад. Румен Ралчев, велик приор на Ордена на тамплиерите в България.

По думите му борбата между МС и президентството в част от случаите минава през НСО.

"Може би трябва да се обърнем към МВР за криминогенната обстановка в България", коментира той за Bulgaria ON AIR.

Според него у нас имало достатъчно видове полиция, събеседникът попита също защо трябва нещо, което работело да бъде разбито.

"Нещата отиват към опит да се дестабилизира и да се разцепи НСО. Трябва да се помисли ясно и точно кои са лицата, които трябва да бъдат охранявани", подчерта още Ралчев.


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
3
 
! Отговори
Човекът явно имаОпит преди 3 години
в сферата, която коментира.Но хората подскачат като ужилени заради титлата "академик", защото я свързватс БАН.Пропищяхме от корупция, а в БАН тя е особено голяма. Повечето от по-високите научни длъжности вече трето поколение се заемат от връзкари; повечето конкурси и възможности за научно развитие са компрометирани заради връзкарството.И се получава така, че по-некадърният и по-малко знаещият решава съдбата на знаещите и можещите. Това е не само корупция, но е и отвратителна гавра.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв е бил всички знаят ,но всъщност е човек на Държавна Сигурност и като такъв е шеф на централната масонска лоджа в София !!!
19
0
 
5
 
! Отговори
iii преди 3 години
От гавазин - тамплиер, после академик? Основи на каква научна школа е положило това нискочело същество?
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До А бре завистливци!И Баце гони Караконджолите, но е само Генерал Доктор Инженер....трябва спешно да направим и Баце един академик!
17
2
 
7
 
! Отговори
А бре завистливци! преди 3 години
Какво сте го емнали човека?Завършил е школата на МВР и затова може да гони престъпници.Станал е професор по езотерика, значи може да гони и караконджоли!А вие какво можете? Само да мърморите! Ами завършете и вие такива специалности,та по сайтовете да пишат и за вас или да ви интервюират по телевизията.
16
0
 
6
 
! Отговори
Икономист преди 3 години
Защо изобщо пък трябва да се охраняват политици ? Те дестабилизират държавата, а на всичкото отгоре и пари за охраняването им трябвали. Каква му е заплатата на този академик и коя организация му я плаща ? Да си иска повече пари от тези, които охранява.
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам за Уикипедия, но в негово интервю, качено в интернет пад заглавието "Рицарите и дамите в Кърджали ..." (заглавието е много дълго), се казва, че е получил тази титла професор по езотерика в САЩ, в някаква академия по наука, образование и изкуство. Значи не само в БАН се случват странни неща.
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха-ха тия от УБО или са милионери, или тамплиери, а видите ли сега и академици майко мила.
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12Проверих в Уикипедия, защото наистина звучи странно.Напиши името му в Гугъл, после отвори страницата в Уикипедия, която ще се покаже. Там наистина пише, че е професор по езотерика. Не знам в кой университет се получава такава научна титла.И дали изобщо в университет се става професор по езотерика или БАН произвеждаи такива?
12
1
 
11
 
! Отговори
Академник... преди 3 години
В БАН ли работи ?
11
0
 
12
 
! Отговори
емигрант преди 3 години
ба. си изтрещелия академик!?не е чудно, че държавата е на това положение....
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знаех, че и по езотерика има професьори. Кой университет ги дава тия титли, оня изгорелия сигурно...
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шофьорчетата
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В милиционерската школа ли ги учат да хвърлят боб, да гледат на кафе и други мурафети, свързани с езотеричното?!
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи учЕн, чиито научни постижения са в областта на езотериката, е пазил трима от нашите висши държавници?Сигурно всяка сутрин е хвърлял боб или е гледал на кафе, за да отгатне откъде може да се зададе опасност. И вероятно е бил много добър в тази си дейност, затова са му дали титлата "Академик"!
6
1
 
12
 
! Отговори
Край преди 3 години
Гавзин на Бай Тошо. Направи фирма Балкан секюрити и източи Балкан банк.Сега бил АКАДЕМИК и тамплиер.добре.
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истински милиционер-милионер-академик(БАН или ДС?), че и масон. Други незаети позиции, моля? Земя, като една човешка длан-роднина, милиционер, роднина, милиционер....
4
1
 
14
 
! Отговори
И си правиш изводите преди 3 години
Защо ли нашите академици са такива екзотични креатури?Ако правеха и наука, ехеееей! Нямаше да могат да ни стигнат американците, нито и който и да е друг!
3
1
 
20
 
! Отговори
Този академик е преди 3 години
завършил висшата милиционерска школа, после е допълвал образованието си с още специалности, както е модерно в наше време.Бил е шеф на охраната на Т.Живков, П.Младенов и Ж.Желев. По тази линия е генерал.Днес го представят като бизнесмен и политик.Но също така е и Велик приор на нашия приорат към Ордена на тамплиерите, а професурата му е по ЕЗОТЕРИКА !Накратко казано - всестранно развита личност!Синът му пък е известен като разпространител на дрога в столичните райони "Лагера" и "Хиподрума".
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приор от ордена на Темплиерите, още един куку...