Коронавирусът взе още една жертва – почина мъж в Кюстендил

Съпругата му днес е била приета в болницата в града
Обновена: 1 апр 2020 15:49 | 1 апр 2020 15:30, Елка Василева
134
Коронавирусът взе още една жертва – почина мъж в Кюстендил
Снимка: архив, БГНЕС

Коронавирусът взе девета жертва. Починал е 57-годишният пациент с доказан COVID-19 в болницата в Кюстендил, съобщиха от здравното заведение.

Мъжът е страдал от лекостепенна хипертония, а в лечебното заведение е диагностициран и с двустранна пневмония. Бил е включен на респираторен апарат.

Още по темата

Мъжът заедно със съпругата си се е върнал на 16 март от Германия. Съпругата му днес е била приета в болницата в града, след като досега е била на домашно лечение. Жената е с двустранна пневмония, в момента е в стабилно състояние.

Освен нея там са настанени още двама души с коронавирус, но състоянието им е добро. Чакат се резултати и за няколко съмнителни случая.

В края на миналата седмица в Кюстендил почина и мъж на 62 години с положителна проба за COVID-19.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още по темата: кюстендилкоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо по време на епидемия се връщаш в България? Ако си бяха останали в Германия може би още щяха да са живи. Просто здравеопазването им е по-добро. Не е редно, ако имаш работа и жилище в такива обстоятелства да се прибираш! Да, може да имаме по-малко случаи, но с това здравеопазване сме бегали!
119
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
путин също е заразен
118
1
 
12
 
! Отговори
Границите преди 4 години
Да бяха затворили границите, сега щяхме да имаме 0 заразени, всички щяхме да сме на работа, икономиката да работи и само туризма щеше да пострада, но това щеше да е нищо в сравнение какво ни чака те първа.
117
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все хора донесли заразата от чужбина. Кога най-накрая ще ги спрат да ни заразяват?
116
1
 
0
 
! Отговори
До 125 преди 4 години
Точно така, а в редките изключения, на здрави младежи- 1 момиче о тФранция и едно момче от Англия /за съжаление/ не са го лекували и е преминало в пневмония, защото са го неглижирали и не са взети мерки овреме.Същото важи и за българската диригентка от САЩ, мислела си,че е настинка и нямала застраховка и неискала да набутва сина си 5-6 цифрена сума за болничен престой.Всекизнае,чеприпознатите ни грипове и настинки,присамолечение колко лесномогат да преминат в бронхитипневмонияипринай-здравит.
115
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Досега май никой не е починал от COVID-19, а от COVID-19 със съпътстващи пневмония/инсулт/инфаркт и др. маловажни състояния. Ама то така беше и с другите щамове. Все от нещо трябва да се умре.
114
0
 
3
 
! Отговори
gost преди 4 години
Цената на газа 40% по- ниска няма да се отрази на сметките ни за парно,сори евн искат да я увеличат,цената на горивата също остават високи,депутати и политци харчат милиарди и теглат нови заеми,които ние ще плащаме,министърката узакони влизането на *** в Бг без документи,и тях ще ги издържаме,докато ви увещават и плашат те си увеличават заплатите,но ви казват че за вас и възрастните ви родители-заплати не подаяния и за пенсии-НЯМА.Стойте си вкъщи и спасявайте животи,те нестоят изатягат примката
113
2
 
3
 
! Отговори
До 122 преди 4 години
Не само, че не престават, но и се ожесточават, така държейки в неистов страх хората заради 10 починали от пневмония с тежки хронични заболявания,Бай чарли англ. алберт,домусчиев се излекуваха за 4-5 дена.Докато психясват хората-същите не питат защо топлофикация тръби, че няма да намалява сметките въпреки 40 % намаление на газта,жестоката инфлация, безумният стрес на хората,които са принудени да не работят- как ще си храня децата и купуват сиропчета по 15 лева, увел.деп.заплатикъм 10000 и т.н.
112
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли да ПРЕСТАНЕТЕ??? "Мъжът страдал от лекостепенна хипертония"Не разбрахте ли,че никой не е Застрахован от тая Гад!
111
4
 
1
 
! Отговори
в коя държава живеем преди 4 години
В България никой не ползва лекарствата с които са излекували 700 пациента тоест всичкиhttps://cancertreatmentsresearch/a-list-of-drugs-and-supplement-to-fight-coronavirus/ili tova: (100% cure rate of 150 patients)1. Hydroxychloroquine 200 mg twice a day for 5 days2. Azithromycin 500 mg once a day for 5 days3. Zinc sulfate 220 mg once a day for 5 dayshttps://techstartups/2020/03/28/dr-vladimir-zelenko-now-treated-699-coronavirus-patients-100-success-using-hydroxychloroqu
110
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България по данни на НСИ за 2018-та са починали 108,526 души или 297 на ден. За другите просто не се пише.
109
0
 
1
 
! Отговори
f преди 4 години
Другият вариант е гугълът да се промени и да работи за хуманни цели, тогава логиката ще се дари сама, но и аз си искам някакви пари за откраднатото, които да дарявам.
108
0
 
1
 
! Отговори
баба Радка преди 4 години
Сега вместо да си караме ските на Боровец, тея китайци вируси-мируси нам си кво ше измислят.
107
1
 
1
 
! Отговори
f преди 4 години
След като си завърша образованието с тия пари ще съм на много високи заплати и отново ще дарявам.
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоест, лекарят може да се извини със суматохата, а после да извини алкохолизма си с това, че се е поддал на суматохата. Разбрах. А къде е зрелостта и здравият разум?
105
1
 
1
 
! Отговори
f преди 4 години
днес.бг , от поне 4 години ми крадат логиката а може и от поне 10, предпочитащи това, пред да плащат на поне около 100 логиста заплати в хиляди месечно, щом крадат и се опитват да се измъкнат за толкова време, значи дължат още стотици пъти повече, осъдете гугъла до шушка! Половината пари ги дарявам на вас от днеса, другата половина за народа, за себе си искам само 20 хил. еднократно.
104
1
 
1
 
! Отговори
f преди 4 години
днес.бг, 50% от сумата която гугълът ми дължи да ви я даря, но да ми пускате главен поток коментарите, поне10 или 100 милиона ми дължи гугъла за крадената логика чрез чипове, аз съм Марко от Силистра и искам всичко да дарявам, искам само кола за 5 хиляди вместо дом и да си завърша висшето образование!
103
2
 
5
 
! Отговори
От Германия преди 4 години
До До 92"Аутсайдерите" явно са с платени здравни осигуровки, за да "висят" на здравната система. С други думи, най-вероятно през цялото време са плащали такива, което означава че здравната система се е възползвала от техните пари да лекува всички българи, тъй че, да злобен си. Да не говорим, че тези хора са внасяли десетки хиляди в България под формата на лични капиталови и други разходи, изпращали са пари на нуждаещи се в България близки и т.н. и т.н., което е подобрявало и твоето положение.
102
0
 
1
 
! Отговори
f преди 4 години
Ако не е на бнт, на днес, и изобщо и на днес искам да дарявам, осъдете го тоя гугъл, стотици милиони са!
101
0
 
1
 
! Отговори
f преди 4 години
И на БНТ искам да дарявам, но повече за медицински новини, то всичкото лечимо по десетки различни начини и всичките безплатни! антимагнитената гума, като я ослюнчите на места не лекува ли от всякакви бацили и болести? Голямо парче колкото стаята плътна гума, и зъби растат!