Калин Вельов: Правителството трябва да остане на власт!

Музикантът смята, че трябва да отидем на редовни избори
Обновена: 18 юли 2020 14:36 | 17 юли 2020 22:21, Веселина Йорданова
151

Eдин от най-обичаните музиканти днес положи депутатска клетва. Калин Вельов влиза като депутат в ПГ на ГЕРБ на мястото на Джема Грозданова, която подаде оставка.

Депутатът заяви пред "Денят ON AIR", че правителството трябва да остане на власт, защото моментът е деликатен.

"Ако трябва да има промени, те трябва да се случат с демократично гласуване, през март месец. Точно сега не трябва да сме политически дестабилизирани в момент на пандемия и икономическа криза", посочи той.

Вельов разказа как е минал първият му ден като депутат от ПГ на ГЕРБ.

"Първият ден беше добре, премина спокойно. Времето е пред нас. Новината дойде изненадващо, защото аз имах очаквания да стана част от ГЕРБ преди близо 4 години и бях позабравил. Сега ми е смешно, много хора са забравили, че съм бил кандидат-депутат и сега им дойде като гръм от ясно небе. Не съм размишлявал много за това, защото от много години подкрепям ГЕРБ, но също съм ги и критикувал за някои нередности. Но съм им съподвижник и сега в този труден момент не бих се завъртял котешки", каза още бившият музикант пред Bulgaria ON AIR.

Веднага щом новината за присъединяването на Вельов към ГЕРБ се разпространи, освен подкрепа, е срещнал и негативни настроения.

"Всички са много негативно настроени, има протести, но аз обичам трудностите, смело скачам в такива моменти. Семейстовото ме подкрепя в тези неща, най-негативните коментари, омраза получавам от музикалната гилдия. Голямо плюене, голяма омраза се стоварва. Нашият сектор е съчетан от индивидуалисти, трудно се обединяваме, трудно имаме единно мнение. А точно секторът трябва да приветства всички от сферата на културата, които влизат в парламента, във властта и да го приемат като шанс", смята той.

Калин Вельов изтъкна, че културата бе най-ударена от коронакризата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
1
 
7
 
! Отговори
Ани преди 3 години
Този господин, ако в политик колкото и певец - мерси! Хора, които за нищо не стават се насочват в политиката, в последно време.
113
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато ни управляват пожарникари стриптизьорки и певци все така ще сме си бедни
112
1
 
5
 
! Отговори
Тиквени семки преди 3 години
Тоя ще да е от квотата на популярните неизвестници дето ги включват в партийните листи в случай на тежък гаф и намаляване рейтинга на партията . Да се покаже колко много известни хора са членове на "любимата партия" . Впрочем дори и Госпот Бок да влезе в ГЕРБ все Тиквоний от Банкя ще казва какво,как и кога ще се прави в тая територия. Вселенски закон.
111
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прости Хейтъри!Промяната на партиите става отвътре ,а не с революция!
110
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хунтата ГЕРБ и в частност Мутрата иска да отцелее до редовните избори, за да може да ги организира и някак си да ги фалшифицира или направо отложи. Друга причина да упорства няма.
109
4
 
12
 
! Отговори
мид преди 3 години
Не знам защо всички си мислите, че се е прецакал нещо. Той няма реноме, което да разваля (не се заяждам ама наистина е никой) така че ще се уреди сега, а веднъж като влезе в играта ... нищо не се знае. Може и да остане по един или друг начин. Аз не бих го направил по морални причини ама това всеки сам си решава.
108
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредния нагъл кърлеж на Държавната цицаа!
107
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам дарба с която усещам,всеки човек какво мисли,и що за човек е.Но не бия тъпан,тя си е моя,и каквото съм казвал на хората съм познавал.За това някои хора са ми благодарни
106
3
 
19
 
! Отговори
Лу-дите са заедно преди 3 години
Не знам какъв про-стак трябва да си,за да идеш в ГЕРБ
105
1
 
26
 
! Отговори
Сърп и чук преди 3 години
Нормално - Калин - при калинките! Никога не ми е бил приятен, натрапиха ми го май с участие в някакво шоу и се съмнявах, че може би е стойностен, но аз съм нещо демоде! Така или иначе, не го харесвах! И сега съвестта ми е чиста - напълно ме убеди, че правилно ми е отвратителен! Истински интелигент би се отнесъл с презрение към все още властващата простотия! Гладен, съвсем обикновен ***!
104
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а то културата сте и най надупените на властта, прокарвате джендъризма и всичките либерастки извратености само и само да се доредите до баницата, най-продажното племе сте като се започне от холивуд. Може само да ви заплюе човек. И много ясно че имаш интерес да изкараш поне 7-8 месеца,оставка сега не те грее,какво друго да кажеш.
103
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ти ли Калине?
102
0
 
34
 
! Отговори
Дидо преди 3 години
Калине пиле шарено.Ти си толкова задръстен политически,че това ако е болестно състояние,трябва друг да бие тъпана,с който ти си единствено известен.Още не разбрал от къде се влиза в пленарна зала на НС,Калин се изказва ката парламентарист.Снимай се за спомен където ти падне тези дни,защото те са преброени.
101
1
 
20
 
! Отговори
Батакa преди 3 години
Фашистското управление на ГЕРБ ,това е една хунта да граби и лъже,ти ставаш член на тази партия.Депутатите с татуировки ВЪН.ГЕРБ мрази българите,не ги уважава дават заплати и пенсий минимални с който има геноцид към нацията.Тази хунта трябва да е в затвора.Партия която е против народа трабва да подаде оставка.Журналистите лъжат за да получават пари,както и милицията пази корупцията-голямата обич от народа.
100
0
 
21
 
! Отговори
гост преди 3 години
***! Нагнетямаш още повече напрежение в хората с тъпите си изказвания. Там си за да гласуваш когато и както ти каже мутрата от Банкя. Капиш!
99
1
 
3
 
! Отговори
СКИТНИК 13 преди 3 години
До Анонимен 129Не разбира се -един дол дренки са може би с мъни4ки изклу4ения а съм и дале4 от мисълта 4е ***-нелия и сие са цвете за мирисане но знам само 4е тези много се задържаха и много се налапаха-ама много
98
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво друго може да се чуе от човека, току що захапал пищната държавна гърда от името на ОПГ Гроб.
97
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен#125Ти ГЕРБ и БСП за различни ли ги имаш?Нали една и съща партия-майчица ги е снесла и един и същ ченге-кръстник си имат.И те двете и всичките им клонинги
96
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правилно!*** ,начело с другаря Радев, Нинова,Манолова и сие не трябва да се допускат до властта.
95
1
 
25
 
! Отговори
пери преди 3 години
Жалко за хубавите български имена Калин и Калин(к)а. Станаха нарицателни за некадърност заради герб.