Росен Желязков: Да си министър не е награда, а ангажимент!

Според него е важно изпълнението на програмата на кабинета
30
Росен Желязков: Да си министър не е награда, а ангажимент!
Снимка: БГНЕС

Транспортният министър Росен Желязков коментира в Пловдив, че да си министър не е награда, а ангажимент.

Още по темата

"На мен лично ми е тъжно, че се разделям с добри приятели и колеги, благодаря им за съвместната работа. Важното е да се знае, че от ден първи в работата на всеки министър, оставката е в неговия джоб. Това човек да е министър, не е награда, а е ангажимент. И този ангажимент се защитава ежедневно с работата, каза той по повод обявените рокади в правителството днес.

Той посочи обаче, че правителственият мандат трябва да се изпълни, защото изборите, на които политическите партии отиват, за да кандадатстват за доверието на избирателите, "са онзи съд, на който всеки в края на мандата се явява, за да защити изпълнението на поетите ангажименти".

"Кадровите промени в правителството се приемат като елемент от начина, по който се отговаря на протестите, но всъщност това не е решението, което се търси. Важно е ангажиментът за изпълнение на правителствената програма да остане", заяви Желязков, цитиран от БНР.

В Пловдив транспортният министър и кметът Здравко Димитров подписаха договор за модернизацията на железопътен възел Пловдив на стойност 250 млн. лева.

Проектът обхваща подобряването на железния път, контактната мрежа и системи за сигнализация и телекомуникации в железопътни участъци Пловдив-Крумово и Пловдив-Скутаре, включително в гарите Пловдив разпределителна, Крумово, Скутаре и разделен пост Тракия.

Обектът е част от проект "Развитие на железопътен възел Пловдив" и се съфинансира със средства по Механизма за свързване на Европа (МСЕ).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
рожбе преди 3 години
провали се с превозвачите, но пък си от МВР и по-опитен за да си министър там - недоглеждане от ББ
23
1
 
1
 
! Отговори
БДЖ София преди 3 години
Защо само Пловдив а Русе и Бургас цялата железопътна мрежа трябва да се подмени но с тези кошници Влакове и вагони.Бъдещето за екология е в БДЖ.Ти не си за този пост.РЕТРО вагони и локомотиви до кога?
22
1
 
2
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Е не е както да печаташ фалшиви бюлетини
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И след като си бил министър май получаваш една доста сериозна месечна пенсия, от нашите пари. Става дума за наистина сериозни пари.
20
1
 
9
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Да бе, да! Вярно, да си министър е ангажимент. Ангажимент да се краде, да се рекетира, да се получават рушвети, да се искат комисионни. А това много товари психиката, състарява министрите, горките...
19
1
 
8
 
! Отговори
Илиев преди 3 години
Преди години,Карадайъ плонжира за да спаси лидерът си от "покушението" над него,чичо Росен и той по матросовски се "хвърли"да спаси герб от унижението в което попадна при "Костинбродската афера".Последваха толерирани по заслуги.Дали са точните хора на точните места,това хората вече го разбраха.
18
2
 
8
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Всичките министри начело с боса се изкарват работохолици,пък накрая защо хората са по площадите.
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Росен Желязков за кадровите промени: *Тъжно ми е да се разделя с приятели", но трябва да се изпълни програматаСкъпи господин Желязков,ако не искате да се разделяте с приятели и за да не ви е тъжно,подайте си и Вие оставката
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За хората с по-къса памет ще припомня, че другарят Росен - на снимката получи министерски пост за успешната далавера с изборните бюлетини в Костинброд. Ако сте забравили - той беше обвиняемият тогава. А междувпрочем точно този Росен трябваше да даде оставка, след като от Европа ни бастисаха сухопътния транспорт. Ама тези работи не се виждат, нали?
15
2
 
3
 
! Отговори
komitataда преди 3 години
е можел е да тури един портрет на Левски отзад за авторитет///
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали си министър или вече не си,не трябва да обиждаш интелекта на хората с подобни изказвания.Дръж се достойно,ако имаш поне малко себеуважение.
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде,айдееее,баш си е награда,иначе нямаше да се натискате толкова за такъв "ангажимент".
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След Шофьорчето на Маджо, което нареждаше на копоите си да пребиват беззащитни студенти, сега ще имаме за министър наркоман.
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Същия
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя не беше ли Костинбродският печатар, дето напечата фалшивите бюлетини и за награда Тлъстия *** го направи министър на нещо си.
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Министри при Тулупа...Това означава "Мини-с-три"
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да им имам проблемите на хотелиерите по морето!Оплакват се, че не могат да намерят квалифициран персонал - рецепционисти, камериерки, бармани, сервитьори, управители и прочие.Това да са им проблемите!Ако бях министър председател на мястото на Бойко Борисов щях направо да скоча от прозореца на сградата на Министерския Съвет!Откъде да намерим квалифицирани министри?
7
3
 
7
 
! Отговори
гост преди 3 години
Така ли, аз си мислех, че е от благодарност за печатаните бюлетини в Костинброд.
6
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До да му се не види: и да ти го нарисуват пак няма да го разбереш, мееен. Не се напрягай да не те заболи главата.
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Желяз Росенов: усещам много личен опит. Продължавай с целуването, мой човек, пък дано ти върже да си министър някой ден...