Борисов: Как щяха да се чувстват българите с вечерен час?!

Вяка държава решава за мерките, но нашите са либерални
83
Борисов: Как щяха да се чувстват българите с вечерен час?!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Всяка държава сама решава за мерките, но нашите параметри са такива, че ни позволяват отваряне на молове, фитнеси. Това каза премиерът Бойко Борисов, който е на инспекция в един от заводите на "Нестле" с посланика на Швейцария.

Борисов връчи сертификат за инвестиции заедно с министъра на икономиката Лъчезар Борисов.

"Най-радостното за нас е, че такива големи компании с огромно име в света не само, че не си тръгват, а продължават да правят нови мощности в България. Това отговоря на всичи въпроси за инвестициите у нас. Ние също помагаме и запазваме работници. В сравнение с Франция нашите мерки са най-либерални в света. Ако само за момент българите си представят какво е там - че в 18 часа трябва да са по домовете... Как щяха да се чувстват?", коментира Борисов.

Премиерът каза, че работят и малки, и средни компании, и това е целта - бизнесът да не спира, като същевременно се пази и здравето на хората, и психиката им.

При връчването на сертификата Борисов отбеляза, че навън може без маска и уточни защо я е махнал:" Аз понеже съм го изкарал".

От компанията благодариха на премиера и правителството за добрите политики и възможността за развитие, дори и по време на пандемия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
маткап преди 3 години
Как ще се чувства борисов,ако му се наложи вечерен час,м?
66
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми вкарай вечерен час и виж как ще се чувства народа, но ти гарантирам че резултата няма да ти хареса, ама изобщо. Ако досега е имало някоя друга затворена улица в София по време на протести сега ще бъде в цяла държава. Така че един съвет не си прави експерименти
65
3
 
8
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Този постоянно призовава към по_голям терор на гражданите.
64
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нестле са едно голямо зло. Ако погледнета съставките на "продуктите" им трудно ще намерите нещо без вредни за здравето подобрители, консерванти и заместители. За вечерен час :) искренно се надявам ти и твоето правителство форсирано да се възползвате от изобретението на д-р Гийотен.
63
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както се чувстват и сега няма разлика затова пък с отварянето на моловете учениците са навсякъде без маски или под носа си все тая ядат и в автобудите но контрол няма
62
6
 
3
 
! Отговори
боце преди 3 години
много си кух бе брат многома си и голям късметлия, че няма с кой да те смениминаче отдавна да сме ти били шута...
61
2
 
9
 
! Отговори
Правилно! преди 3 години
Не само вечерен,ами и дневен час!Навместо някой хора да ходят по-чуждите спални,да бъркат и надничат в чуждите чекмеджета или да си правят фотосесии със спящите вътре,само у дома и под ключ не до 30 април,ами до 31 декември!!!
60
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НАПРОТИВДа не се забравя и за кого работеше.
59
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е сега плаши ли? Налови вечерен час два месеца преди изборите ... Виж какво ще стане.
58
1
 
15
 
! Отговори
тъй де преди 3 години
Нямаше да го спазват и чак тогава щеше да видиш кон боб яде ли и магаре стока ли е!
57
2
 
8
 
! Отговори
Синът на велика меца преди 3 години
Как се чувства човек като *** на султан Доган?
56
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе стига сте ни го пробутвали тоя Високопланински Крокотакъл. Пишете му името *** стига снимки, че децата не искат да спят.
55
5
 
16
 
! Отговори
Грую преди 3 години
А Чекмеджан бей как ли ще се чувства в затвора? Не се наяде дебелокожия
54
5
 
19
 
! Отговори
Как щяхме да се чув преди 3 години
Как щяхме да се щувстваме ли? Щяхме да ти разбирам тиквената кофа. Ей така щяхме да се чувстваме мършояди такива. На народа вече му писна от малоуумния ви сценарий, направете вечерен час и ще видите кон боб яде ли!
53
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 41То пък като няма вечерен час сякаш има какво да се прави вечер? Къде да се ходи след 9 и без това? Зима сняг студ.. улиците ли да обикаляме
52
4
 
12
 
! Отговори
С пълно шкафче за -- преди 3 години
Утре не се мисли.....Кой ще плаща милиардите при тотални локдауни ? Нали накрая нищо няма да остане как ще движи след това тази бедна най-бедна ЕС страна ? Затварят богатите и наливат яко пари в населението да си стои по къщите ,този яко бърка и преиначава нещата ,абсолютно нелепи сравнения !
51
1
 
18
 
! Отговори
Като европейци ! преди 3 години
Щяха да се чувстват ,НО и Ти трябваше да им осигуриш от фонда бедствия и аварии по 650лв на човек минимум на месец ! Без значение на колко се е осигурявал и д-р врътки ,които измисляте за да не плащате.....така ,че спри да сънуваш и да задаваш неуместни въпроси и да ни сравняваш с европейци !
50
5
 
17
 
! Отговори
Баси преди 3 години
Бока, тикво, виж холандия, ей така щеше да е. А ти нямаше да можеш да излизаш без военна охрана, не като сега с 10-20 коли на НСО и 100 патрулки блокирали пътищата.
49
5
 
5
 
! Отговори
НАПРОТИВ преди 3 години
В президентското НСО се подвизаваше организатор на поръчкови убийства, да не се забравя.
48
4
 
11
 
! Отговори
ГДБОП на Бойко преди 3 години
Мутрата използва МВР и ДАНС за терор, поръчкови убийства и подобни гадости.