Може да се преброите на място в помощен център на НСИ

Той ще съдейства на граждани и преброители, отваря врати днес
18
Може да се преброите на място в помощен център на НСИ
Снимка: БГНЕС

Националният статистически институт открива помощен център за съдействие по въпроси на преброяването за граждани и преброители. Центърът отваря врати днес, 16 септември, и ще работи всеки ден от 9.00 до 18.00 часа, включително събота и неделя. Той се намира в сградата на НСИ на ул. "Панайот Волов" № 2 в София.

Още по темата
На място гражданите ще могат да се преброят електронно на лаптопи и таблети, осигурени от института, като в процеса на попълване на онлайн картата ще могат да задават въпроси и да получават съдействие от експерти на НСИ.

За посетителите ще бъдат осигурени маски и дезинфектанти, както и необходимото разстояние между работните места, на които ще се преброяват, съобщиха от НСИ.

"Идеята за помощния център на място се роди след анализ на въпросите, които гражданите задават по телефона и на обявените имейли", обясни председателят на НСИ Сергей Цветарски. Той допълни, че справките, които попълват всички експерти от колцентъра за поставени въпроси, както и дължината на някои разговори, са показателни, че в отделни случаи е необходим личен контакт.

Помощният център в НСИ, който ще оказва съдействие на място, ще допълни работата на контактния център, който и в момента отговаря на запитвания по телефона и на имейлите.

Освен на гражданите експертите ще дават разяснения и на хората, които ще работят като преброители и контрольори.

Хората от цялата страна могат да търсят съдействие на следните телефони на преброяването: *2021 или (02) 907 84 30 (от 9.00 до 21.00 часа всеки ден).

Електрони адреси на Преброяване 2021:

census2021@nsi.bg и callcensus2021@nsi.bg


18
Още по темата: преброяванеНСИ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Китин преди 1 месец
Защо изобщо е нужно това преброяване?Цялата информация която търсят,я има налична в различни държавни и общински ведомства и администрации....просто трябва да са свързани....Нека Т. Дончев да каже колко милиона похарчи за електронно управление,и до къде го докара?!??
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е ми системата им тайм аутва и в два през нощта. Обаждам им се на съпорта 5 ден никой не вдига. Живея в село с още 2 баби и един дядо. Областният е на 60 км. Да видим как ще ме преброят и къде да хода аз да се лутам да се преброя?!?!?! Ама глоби могат да искат.
16
1
 
0
 
! Отговори
Македоноид преди 1 месец
бройте ме и мене +1
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Болница - разпространител на вируса?! Браво! Надминаваме себе си.
14
0
 
7
 
! Отговори
Съвестен гражданин преди 1 месец
Опитах електронно да се преброя - сайтът е ужасен, падащото меню с имената на улиците блокира. Опитах се да напиша името на улицата, на която живея, нищо не се получава. Замислям се дали изобщо да участвам в преброяването. Исках да се самопреброя поради друга неуредица, осигурена от наша институция. Оперираха човек от семейството и го изписаха болен от ковид. Това обаче установихме на втория ден след изписването. Благодарение на това сега още четирима сме вече заразени. Болницата е "Света Ана".
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пичове, вчера го направих точно за 10 мин. Адски лесно е, освен ако не ви липсва малко компютърно познание. Написано като за първи клас, лесно за навигиране, без проблеми и зацепване. След това веднага получих емайл с номера и готово. Просто и лесно.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Искам да знам как айшето ще се преброй. И кой ненормален ще влзезе в Столюпиново за да ги пита къща по къща дали са се преброили. Това може да се случи само с охрана и танкове, иначе знаем че *** излизат на бой. Луда работа.
11
0
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Защо работи от днес този център?Не трябваше ли в началото на ел.преброяване да бъде открит, а не ден преди приключването на кампанията?
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Анонимен 8 ти си късметлия. Явно има някаква цака. Пуснал си сигурно кръв на някой едномъд прилеп
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
" Може да се преброите на място в помощен център на НСИ " ХАХАХАХАХАХ май на ТЯХ им трябва ПОМОЩ!!!!
8
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никакъв проблем не изпитах с преброяването, единственно има странни въпроси.
7
0
 
22
 
! Отговори
Дани преди 1 месец
От вчера се опитвам и не става! Нито имам време , нито нерви!
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трейлъра на Матрицата е с 32 милиона гледания, а ние тука не можем да се преброим. Благодарим ви ГДБОП Киберпрестъпност и НСИ.
5
0
 
9
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Асан не ходи при планината.. Планината да дойде при Асан :)))
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То и на място е същият таш ак. През системата, която за 10 дена успя да обработи само 1 милион човека
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
1/3 от населението е в София, сградата на НСИ- също. За останалите има електронно преброяване и прерброители по домовете
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И пак само за София. Другите не сме хора. Няма картончета за вратите.. Потрес
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След като ГДБОП прецакаха преброяването с некомпетентноста си кво друго да очаквате.