Рокада в БАБХ, Петков назначи нов зам.-директор

На мястото на Борис Борисов идва Ангел Мавровски
15
Рокада в БАБХ, Петков назначи нов зам.-директор
Снимка: БГНЕС

Д-р Ангел Мавровски е назначен за заместник изпълнителен директор на Българската агенция по безопасност на храните със заповед на премиера Кирил Петков. От поста е освободен Борис Борисов, съобщиха от правителствената пресслужба.

Д-р Ангел Мавровски завършва висше образование със специалност „Ветеринарна медицина“ в Тракийския университет в Стара Загора.

Трудовата му дейност до момента е по специалността му - частно практикуващ ветеринарен лекар и търговски представител на ВМ продукти.

Член е на „Български ветеринарен съюз", Член на Управителния съвет на „Българска асоциация на ветеринарните лекари за продуктивни животни“ и „Пчеларски съюз“, град Плевен. Участва в редица научни конференции, симпозиуми и дискусии в страната и чужбина.


15
Още по темата: БАБХ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
3
 
! Отговори
Дике преди 3 месеца
От години се съсипва дейността на БАБХ с назначаването на не знаещи и некомпетентни началници, които я отдалечиха от европейските аналогични агенции и я пратиха в девета глуха. Но сега вече ще я заличат! Хора, които си нямат хабер от управление на администрация, ще вземат решения! По-голяма глупост едва ли може да извърши един некомпетентен човек, нямащ си хабер от тази дейност! Пълен профан! Доктор Б. Борисов е може би един от последните, който разбира от тази дейност! Жалко!
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кирчо да не се опитва да ни намекне нещо като назначава ветеринар?
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Рекламите по телевизията са само на някакви скъпи нишестенца пенкилери. Очевидно фармата много забогатя. Преди рекламираха алкохол, меса и козметика, сега - "лекарства".
8
0
 
6
 
! Отговори
Щях да предложа преди 3 месеца
да се обзаложим колко допълнителни щатни бройки ще бъдат създадени в рамките на мандата на настоящето наше правителство, но се замислих. Не знам какъв е бил точният брой на държавните служители, когато това правителство пое управлението на държавата.
7
2
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 месеца
Е, поне ще знаем, че кучешките и котешките храни из мрежата ще са с много висок контрол :))) Така е, "Подмяната" на Фигуранта тече с пълна сила
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Време е ,ако са истински , управляващите да сложат край на скъпите отрови ,с които ни гощават измислени "бизнесменчета" и ги наричат "храна" смъртността от ковид е пеленаче ,пред тровенето с години на народеца , а цените са космически ,ако искат да имат народ ,трябва да се сложи край на "търговски тарикатлъци" в името на нова кола , нова мацка и дом "в полите на Витошкаааааа "
5
0
 
5
 
! Отговори
Yep преди 3 месеца
Объркал го с Борисов от ГЕРБ и махнал на Янев кадъра от миналата година.
4
1
 
7
 
! Отговори
Да не е преди 3 месеца
мОмче мАкедонче? - по името гледам. Да са го рЕшили днеска двете влАди? То от тия, всичко може да се очаква като не можем косвмонавт да повозим, барем някой чиновник да назначим Майтап. Както пише колега по-долу, на кого е човек?
3
0
 
8
 
! Отговори
Боко преди 3 месеца
Ветеринар :)
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Специален поздрав от Хазарта с песента "Мой човек"!
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На кой е роднина?