Възобновяването на дела - не претопляне на манджа, а ваденето ѝ от фризер

Много тайни и информации се събират в прокуратурата, каза проф. Радулов
Обновена: 31 май 2023 21:09 | 31 май 2023 20:40, Красимир Ангелов
8

Серия разпити в прокуратурата в последните дни, а дела се свалят от трупчета. На какво се дължи тази изненадваща активност?

"Може би са повече натискачите на копчета, има енергии, които се срещат и се получава сблъсъкът, това напрежение в прокуратурата се усещаше. Има два типа хора там - едните си гледат работата, другите се издигат с помощта на Гешев с бързия асансьор. Беше въпрос на време да се случи това. Много тайни и информации се събират в прокуратурат", коментира експертът по национална сигурност и бивш главен секретар на МВР проф. Николай Радулов в студиото на "Денят ON AIR". 

Още по темата
По думите му възобновяването на дело не е претопляне на манджа, а ваденето ѝ от фризер.

"Няма нищо ново, защото всичко това се знае, просто прокуратурата беше в приказно добри отношения с бившия минисър-председател и не искаше да клати лодката. До преди 2 месеца беше в прекрасни отношения с Борисов. Очевидно е, че се размърдаха някакви пластове, не е ясно кой ще дойде на власт", каза още проф. Радулов пред Bulgaria ON AIR.

Според него със законодателните промени, свързани със съдебната реформа, Борисов е мислел, че ще смъкне напрежението.

"Гешев не желае да става курбан, това, което му обещаха, очевидно не беше достатъчно добре подплатено, той се осъмни сериозно, че ще бъде хвърлен на вълците. Затова извади неща, за които подхвърли още преди месеци. Това е било предупреждение - "не ме пипайте, защото и аз мога да обърна тоягата", добави експертът по национална сигурност.

Той коментира и записите, които Радостин Василев разпространи. Според него няма нищо ненормално в начина, по който ги е направил - с таблет.


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
Смъртна присъда преди 3 месеца
За престъпната Тиква!
5
2
 
2
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 месеца
Значи ББголям разбойник щот го казва Г,углена и бабичките на женския пазар,а и безброй платени слуги като този на снимката!И цялата патардия щот Черепа,Мустака,Бобокови,Баневи и цялата плеяда измислени герои заделиха от накрадените милиарди достатъчно да съборят и къде по богата държава от БГ.Вървеше си добре държавата до преди 2 години,но Грипена с неговите гелосани псевдохарвардци е,баха м,амицата на пейзажът!И въпреки всичко пак Бойко и ГЕРБ СДС са светлия лъч в тинята на Грипеновото блато!!
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Радулов е милиционер от ДС.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами все пак някой трябва да е наредил да бъдат извадени от фризера а и МВР министъра,каза, че има и много приключени но били на"трупчета".Така възниква въпроса,защо не са били внесени в Съдът след като разследването е приключило? И всъщност не става въпрос за това че някой не си е свършил работата а защо не са внесени в Съдът?
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Трябваше да се скарат взаимно, за да погнат най-големият престъпник - Бойко от Банкя. Всички по тълкувателен път разбрахме, че Гешев пазеше Борисов, но откакто си развалиха отношенията и Гешев започна да го натиска яко....има за какво.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А сега да ги размразяват,щото на народа вече му се изчака чакалото.