Партии изчаквали да мине ретроградния Меркурий, за да обявят кандидатите си

Мира Кунева обясни защо има струпване на толкова природни бедствия
11 сеп 2023 10:58, Красимир Ангелов
24

До 15 септември ретроградният Меркурий ще се проявява в различни аспекти на нашия живот. Реалното му въздействие се оказва, че може да бъде както негативно, така и позитивно.

"Има статистика от много години, която доказва, че ни влияе зле. По времето му има повече сривове в компютърни системи, комуникации, има и статистика на Wall street, в която се вижда, че фирми, които стартират по време на ретрограден Меркурий, се закриват за по-малко от година", каза астрологът Мира Кунева в студиото на "България сутрин".

Тя посъветва, че не трябва да се прекалява, защото хората ще започваме да живеем в ужас. Всички важни решения могат да се направят дори и по време на ретрограден Меркурий, но трябва да бъдат добре обмислени. Единственото, което може да претърпи отлагане, е закупуването на нова кола или компютър.

"Хората трябва да изработят ново отношения със случващото се с природните бедствия. Ще има големи проблеми с водата през 2025 г., защото Сатурн и Нептун ще направят съвпадение. Това ще даде суша на някои места", прогнозира Кунева в ефира на Bulgaria ON AIR.

Ретроградните планети задържат развитието на процесите. Когато се съберат много, става трудно да се върви напред. В тази ситуация, трябва да се изведе най-доброто. Хората трябва да се върнем назад и да доизясним всички аспекти от нашия живот. Това е периодът на просветление.

Астрологът направи връзка и с политиката и с факта, че някои от партиите все още не са обявили имената на кандидатите за кметове.

"Абсолютно е възможно да е свързано с ретроградния Меркурий. Възможно е и да има забавяне в обявяването на имена и това е съвсем разумно. За ноември в картата на България виждам добри неща. Самият октомври ще е изключително агресивен и труден месец - ще има трудна предизборна кампания", коментира Мира Кунева.

Предполага се, че през февруари или март месец кабинетът трябва да се смени. По това отношение гостът сподели, че ще има много кризисни ситуации през януари 2024 г.

Вижте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
хахаха преди 10 месеца
какво да очакваш от народ,дето мисли,че с една ваксина ще го чипират,сег пък ретроградния меркурий е виновен, е няма наистина никъде по света такива нива на диващина,единственото,което имат българите са пари,мноооого пари,жалко че с тях не могат да си купят акъл,нито човещина
16
0
 
0
 
! Отговори
009 преди 10 месеца
Умопомрачителна е тъпотията, която се лее от тази статия/предаване. Продължавайте все така, ще стигнете далеч!
15
0
 
0
 
! Отговори
Чакам преди 10 месеца
И аз дали мер дали *** ама да идват .....надявам се повече на втория.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Реалното му въздействие се оказва, че може да бъде както негативно, така и позитивно." В това изречение няма никакъв смисъл. На земята може да бъде ден, но може и да е нощ... Времето днес може да е студено, но може и да е топло.... Както се казва шанс 50/50. Или ще е така или няма да е така.
13
0
 
0
 
! Отговори
ХА! преди 10 месеца
Щом партийте разчита но хороскоп, тежко и горко на България! А по-лесно ще бъде,ако ги няма тези"партии"!
12
0
 
0
 
! Отговори
Контрейл/офф преди 10 месеца
Не само "ретрограден Меркурий" им пречи, но и белите следи след самолетите, именувани от профаните "Кемтрейли", Ковид 19, затоплянето, слънчевите протуберанси, огньовете на Св. Елмо, летящите чинии, даже и тоалетните из дворовете на селските къщурки.
11
0
 
0
 
! Отговори
Ужас, аман от врачки преди 10 месеца
Като мине ретроградният Меркурий, всичко в България ще е по мед и масло и ще потече Рогът на изобилието. Стига с тези астролози и дивотии. Затова сме на това дередже.
10
0
 
0
 
! Отговори
пришълецът преди 10 месеца
Гомория на вечен ч*к и вечен потенциал:)))
9
0
 
0
 
! Отговори
Каква ДеМоКрация?! преди 10 месеца
дори в Проогнилият САЩ Кандидатите почват поне 2 години преди Изборите Кампанията си - срещат се Избирателите, Обсъждат Програмите си - тука - Кандидат - няма до Последният Възвожент Момент - какво е Това?! всичко, но НЕ и Демокрация!!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хахахаха. Яко партиите разчитат на хороскоп за успеха си то падението им ще е още по стремглаво
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ама то сега пък е ретроградния Юпитер - как така - гък да не чувам
6
0
 
0
 
! Отговори
Не се трае вече преди 10 месеца
Партийните лидери чакали поличба, министерката дави сухоземни костенурки в морето, обявяваме национален траур заради председателя на районен съд, това някаква треторазрядна комедия ли е?
5
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 10 месеца
докато не спре сечта и бетонирането на българия никои няма да спечелиаз няма да гласувам защото не вярвам на никои
4
0
 
0
 
! Отговори
Да фърлят боб, преди 10 месеца
повече дикиш ще фане!
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ей тоз Презк.рий.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какво е това мракобесие бе ?
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ВМЕСТО ДА КАЖЕТЕ ДНЕС КАКЪВ ПРАВОСЛАВЕН СВЕТЕЦ СЕ ОТБЕЛЯЗВА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ВРАЧКИ? ТОВА ВИ Е НИВОТО!