Полицай към протестиращи: Аре ве, мъже ли сте?!

Превишават ли полицаи правата си по време на протеста срещу БФС?
Обновена: 16 ное 2023 22:56 | 16 ное 2023 22:49, Екип на Dnes.bg
166
Полицай към протестиращи: Аре ве, мъже ли сте?!
Снимка: БГНЕС

За превишаване на полицейските правомощия по време на протеста срещу БФС алармира в социалната мрежа Facebook дългогодишният председател на Националния клуб на привържениците на "Левски" Степан Хиндлиян.

На видеото се вижда как полицаи препречват пътя на протестиращи по малка централна софийска улица, а на искането им да бъдат допуснати до протеста, един от полицаите ги посреща с думите "Аре ве, мъже ли сте?"

Следва размяна на реплики, при което всички на улицата са принудени да легнат на земята.

От видеото не става ясно дали случката е преди протестът да ескалира, или след това.

Превишават ли полицаи правата си по време на протеста срещу БФС? Вижте в следващото видео.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До ПЕНКО - С правописа си излагаш полицаите. С агресията си също. Ако всички полицаи са като теб, тогава не ме учудва, че народа ви недолюбва.
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"и кои точно са тези неагресивни и невъоръжени хора? Снощи по ТВ показваха" - В статията има клипче. По ТВ-то снощи може много неща да са показвали, но аз коментирам клипчето тук. Гледай го и тогава коментирай. От примерно 1000 протестиращи снощи може да е имало да кажем 100 агресивни (това е пример. Пояснявам за такива като теб!). Трябва ли да се заяждаш и с останалите 900? Направо се чудя откъде ви намират такива "ЕнтелЕгентни" инд_ивиди, че и с "ЕнтелЕгентно" мнение...
89
1
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 месеца
24 ГОДИНИ БЯХ ПОЛИЦАЙ/ МИЛИЦИОНЕР/ - ОФИЦЕР И ИНСПИКТОР ОТ МВР -НО- ВИНАГИ НА "УЛИЦАТА " !!!!!! ОТ КЪДЕ МИСЛИТЕ , ЧЕ СМЕ НИЕ БЕ ЖУРНАГЪ ЗОВЕ ??? ЩЕ СЕ ОПИТВАТ ДА МЕ УБИЯТ , А ПОСЛЕ СА ПОТЪРПЕВШИ -ПРЕБИТИ И СЧУПЕНИ - БОЙ ПО ЖУРНА ГЪ ЗОВЦИТЕ -ГАД ОВЕ !!!!! КОЙ ПОЛИЦАЙ СЕ ОПИТА ДА УБИЕ " ПРОТЕСТИРАЩ " ??? ВЕДНАЖ ПЕРНИШКАТА АГИТКА СЕ СКРИ В ЕДИН ВХОД И ЛЕВСКАРИТЕ ГИ АТАКУВАХА И МОИТЕ ПЕРНИЧАНИ ГИ НАРЕДИХА ПРЕБИТИ НА СТЪЛБИТЕ . !!!!!!-
88
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Разочарован съм от полицията! Бяха твърде миролюбиви към наркоманчетата.
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До КОЙ ПЛАТИ ПОГРОМИТЕ РАЗСЛЕДВАЙТЕ КОЙ ПЛАТИ И ОРГАНИЗИРА ПОГРОМИТЕ.... оня дребния микренски ***, кой друг да е?
86
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен Кой въоръжен реагира агресивно на неагресивни и невъоръжени хора? ............ и кои точно са тези неагресивни и невъоръжени хора? Снощи по ТВ показваха кадри с вилнеещи неадекватници от агитките, които трошаха, палеха и се биеха с полицията.
85
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До и така - Напротив! Превишават. Какво точно са направили тези хора, за да ги карат да лягат на земята? Или според теб полицаите ей така без нищо могат да карат хората да лягат на земята? Ако мислиш така или и ти си полицай и то от комплексираните, или си просто една робс_ка душица имаща нужда някой полицай да се гав_ри с нея.
84
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Защо се учудвате? В нашия град има една приказка - който не става за нищо, става полицай. Естествено има и свестни полицаи, но според мен са малцинство. Клипчето го доказва. Не видях някой от групичката цивилни да е агресивен, обаче полицаите определено реагираха така. На всичкото отгоре едните са въоръжени, а другите вероятно не. Кой въоръжен реагира агресивно на неагресивни и невъоръжени хора? Само и единствено КОМПЛЕКСАРИТЕ. После искат да уважаваме полицията. Уважението се печели с действия!
83
1
 
6
 
! Отговори
Гоце преди 5 месеца
Най-големият проблем на ченгетата - ТАКА И НЕ ЗАПОМНИХА, ЧЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СВАЛЯТ УНИФОРМИТЕ И СТАВАТ ОСОБЕНО АТРАКТИВНИ ЗА РАЗПЛАТА. НЕуважаеми български полицаи, никога не забравяйте, че УТРЕ, когато излезете на улицата цивилни, трябва да гледате хората в очите, а не да се криете по храстите.
82
1
 
0
 
! Отговори
Нациста преди 5 месеца
Милиционерите на клада,жалки ***...правят се на мъже с голямо П...затова паднат ли ми като не са на помиярската работа бой до безпаметност
81
15
 
8
 
! Отговори
и така преди 5 месеца
никакви права не превишават полицаите ! в едни държави щяха палки да играят без много приказки .
80
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Той пък е голям мъж, когато са много повече от заградените, екипирани с каски и щитове и с правомощия по закон.
79
11
 
10
 
! Отговори
А преди 5 месеца
Миндилян що не качи кадрите,които показват една озверяла тълпа как мята камъни,бомбички,ракети,павета по полицайте?Първо се правят та мъже ,а после ренат като моми.Що така бе Миндилян?
78
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Интересно как призоваващия за мъжки ласки униформен, се чувства по-голям мъж от вървящите към него невъоражени лица, докато той самия е с каска,жилетка палка, бокс, спрей и кой знае още какво и заобграден от още цяло стадо такива като него, които имат позволение да правят каквото си искат без това да има каквито и да е последици.
77
5
 
16
 
! Отговори
Софиянец преди 5 месеца
Аз може просто да минавам по улицата, защото живея в блока, банда въоръжени и маскирани в черно побойници няма да ме пуснат да се прибера и ще ме карат да лягам на земята за да ме ритат по-лесно.
76
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Кво сте ревнали срещу полицайте бе... Излизаш на мирен протест и почваш да хвърляш павета" - Ти откъде знаеш аз как ще протестирам? Когато започна да хвърлям павета по главите им, тогава да ме карат да лягам на земята и да ме ритат. Преди това си е бандитизъм да ми скача на бой.
75
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На всички милиционери от протеста трабва да се направи кръвна проба на какви наркотици са. Ама са се маскирали и от МВР ще кажат че не знаят кои полицаи са пратили там.
74
13
 
9
 
! Отговори
Кънчо преди 5 месеца
Кво сте ревнали срещу полицайте бе... Излизаш на мирен протест и почваш да хвърляш павета,бомби, бутилки и кво ли още не срещу полицията.. какво очакваш..да те почерпят с бонбони ли?Тези хора също имат жени,деца и тн.. Като отиваш да правиш золуми трябва да си готов да отнесеш две три палки,а не да хленчиш като девойка.Виждаме полицията във Фрнция и Испания сега как действа и даже нашите са много дружелюбни.Естествено, че има гнилоч при ченгетата,ама пък и агитките да не излизат от библиотеката
73
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До баба мараПолицията се държа смирено? Ти да не си полицай случайно или се бодеш?
72
9
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 5 месеца
полицията се държа доста смирено към тези безделници не учат не работят самобели трябваше пов ече бои да отнесат сега бфс да плати щетите и да се разпуснатнезабавно паразитна структура стига с ремонтите на стадиони грешни пари заняма нищо

Спонсорирани публикации