"Атака" напусна залата, иска оставката на Георги Пирински

Депутатът от "Атака" Павел Чернев уточни, че групата напуска залата, защото тяхното присъствие там е ирелевантно, след като е била отнета думата на лидера на коалицията
16 авг 2005 16:17,
"Атака" напусна залата, иска оставката на Георги Пирински
Волен Сидеров предизвика прекъсване на парламентарното заседание за 15 мин. заради скандални обиди към президента и лидера на ДПС. Снимка: Булфото

Коалиция "Атака" ще инициира подписка за оставката на Георги Пирински. Това каза в кулоарите на парламента лидерът на коалицията Волен Сидеров, след като парламентарната група напусна пленарната зала.

Депутатът от "Атака" Павел Чернев уточни, че групата напуска залата, защото тяхното присъствие там е ирелевантно, след като е била отнета думата на лидера на коалицията.

В отговор на въпрос Волен Сидеров каза, че не смята, че е обидил президента Георги Първанов, а според него председателят на парламента Георги Пирински нарушава конституцията и човешките права.

"Сега ще решим как точно да изразим своя вот "против" този кабинет и призоваваме всички български патриоти да го бойкотират по всякакъв начин", каза лидерът на "Атака".




Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание