Премиерът хем се чеше, хем охка

Ситуацията при Станишев е хем боли, хем сърби - смята, че мажоритарната система не е за България, но иначе БСП я подкрепяла
27 юни 2008 14:24,
28
Премиерът хем се чеше, хем охка
Снимка: БГНЕС

"Стабилната политическа система се основава на демократичните и отговорни партии - така е в цяла Европа, каза премиерът Сергей Станишев.

По думите му работата на политическите партии трябва да е прозрачна и да се отчита пред обществото.

Премиерът не смята, че в България може да има изцяло мажоритарна система.

По думите му и в Европа избирателната система е предимно пропорционална.

В събота, на заседание на Висшия съвет  на БСП, наред с подготовката за 47-мия конгрес на партията, ще се обсъжда и виждането на социалистите за реформата на политическите партии и за промените в Закона за политическите партии, съобщи Станишев.

Премиерът обясни, че това е инициатива на БСП, по която партията работи от доста време.

По думите му БСП винаги е подкрепяла мажоритарния елемент в избирателната система.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
17
 
! Отговори
efrosinka преди 15 години
Premierat triabva da povede li4no Gej parada v Sofia.. Toi napred i cialata BSP, a sled tiah mnogo platno da se narediat DPS - mi to ina4e kav Gej parad ste bade kato naj-golemite v zanaiata si stoiat na Dondukov.. Ako ste e Gej da si e kakto mu e reda - na4elo sas SerGej :-D
26
0
 
17
 
! Отговори
kurro torres преди 15 години
ами като го чеше да ходи знаменосец на гей парада
25
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
От снимката си личи, че го чеше аналното отверстие :))
24
0
 
17
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
Който разбира от политика и дипломация знае , че когато те хвалят това не е на добро!Така че хвалбите за сер-Гей са си чисто дипломатически протокол!На някои много им се иска да е истина..., но ако бе нямаше да ни спират фондовете!Фондовете и рецесията удрят най яко бедните слоеве и западняците разчитат на народното недоволство и наказателниат вот за тройната коалиция!Друг е въпросът , че нямат много вяра и на Б.Б.Но от край време западната дипломация практикува тези ходове...ухажва един политик..има резоденти ...които по един или друг начин противопоставя на управляващите, държи ги в шах...В момента западните дипломати усилено търсят контакти с алтернативни личности които биха били в състояние да се противопоставят на Б.Б. и червените олигарси!
23
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Нали си недостижима, кажи ти какво значи, на никой не му е ясно, хаха
22
0
 
17
 
! Отговори
Deni преди 15 години
Снимка: БГНЕС "Стабилната политическа система се основава на демократичните и отговорни партии - така е в цяла Европа, каза премиерът Сергей Станишев:tova kakvo 6te zna4i
21
0
 
17
 
! Отговори
$$$$$ преди 15 години
НЕ Е ЗА ПОЛИТИК! НИЩО НЕ МУ Е ЯСНО И Е МАША НА АГЕНТ ГОЦЕ И АГЕНТ САВА!
20
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
kakvo ima v imeto sergei gei koito hahahahaha da go v typiq deba,nqma li koi da mu s4upi caisite we hahaha deba jivotnoto mu ,abe vie sofiqnci ste mn typi goveda we hahahahahahahahahahah
19
0
 
17
 
! Отговори
Това ми е възпитание преди 15 години
Половин България ще погубя.Но ще я има,както винаги.Но вас няма да ви има.Щом от човешки думи не разбирате.Искахте да знаете.Остава да се пробвате.За да знаете и вие.Със сигурност,ще е накрая,но ще го осъзнаете,защото вие това време за тоя извод ще сте си избрали.
18
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Буш нали похвали Сергей... кво искате повече? Като се изкомандва от западните посолства и догодина пак Сергей Станишев премиер!
17
0
 
17
 
! Отговори
ще ставаме до край преди 15 години
Я, не съм била сама.Валс гръб о гръб-можеш ли да танцуваш.
16
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Станишев е бетон, няма сила на света която да го помръдне в момента, политическия му авторитет расте.... невероятно, но факт!
15
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Вярно е, че на Запад много повече харесват Станишев като политик и хич не харесват Първанов! Америка и ЕС са склонни да спестят критиките към България по разните там проблемни теми и в този смисъл доклада на ЕК ще е добър за България, за да не се разваля имиджа на премиера Станишев!
14
0
 
17
 
! Отговори
иди преди 15 години
оф оф.погледни снимката горе ,много е бил надупен гейчо, така са му го начукали , че задникът му се е възпалил....
13
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Както е тръгнало, Станишев ще повтори мандата. Има всички вътрешно-политически и външно-политически предпоставки за това.
12
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Премиера не го мислете, той си оплете кошницата човека... Нали наскоро ходи из Европата и в Америка, та където е ходил, получил е похвала и обещание за подкрепа оттук нататък. Заслужил-незаслужил - това е, харесват го и има бъдеще! Виж, за Президента нещо не съм оптимист, зловиди им се на западняците др. Първанов, не го искат за приятелче! Сергей RULES !!!
11
0
 
17
 
! Отговори
B.Real преди 15 години
Господа, политици, осрахте се... по-големи няма как да станете. Ще дойде и вашият край много скоро, само внимавайте някой да не го заболи повечко и без да искаме да го закопаем 2 метра под земята.
10
0
 
17
 
! Отговори
47 годинини преди 15 години
"за 47-мия конгрес на партията, ще се обсъжда", помните ли популярния лозунг "40 години стигат?"...А на моята 47 годишнина отново тези които винаги са били в играта отново ще играят за моя сметка.Жалко наистина.
9
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Сер-Гей охка, докато Доган го пърца.
8
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Този клоун май хем го сърби, хем го боли. П.икая върху всички комунисти