Сапаревският ГЕРБ-аджия: Задържаха ме часове след протеста

Росен Тимчев дава 100-те лв. парична гаранция на Михаил Миков, за "да се почерпи"
18 яну 2009 15:17, Златко Желев
43
Сапаревският ГЕРБ-аджия: Задържаха ме часове след протеста
Росен Тимчев по време на протеста. Снимка: Dnes.bg

„Бях задържан часове след края на протеста”, заяви на извънредна пресконференция в централата на ГЕРБ общинският председател на партията в Сапарева баня Росен Тимчев.

По думите му е бил арестуван в момент, когато разговарял с полицай.

„Миков и Добрев далеч повече заслужават да се приложат подобни мерки към тях”, каза той.

Росен Тимчев обеща заедно с адвоката си да вземе всички законни мерки за защита на правата си.

Обсъжда се дори проблемът с неговото задържане да бъде отнесен до европейските институции.

Той отрече да е прикривал лицето си и да е призовал гражданите да хвърлят предмети по полицията на протеста на 14 януари пред Народното събрание.

Председателят на ГЕРБ – Сапарева баня, е държан на 6-ия етаж на следствения арест, където, по собствените му думи, били и най-опасните бандити в България.

Освободен е под парична гаранция от 100 лв., която обеща да дари на вътрешния министър Михаил Миков и депутата Кирил Добрев - "да се почерпят".

„Обвинявам БСП, че изпълнява някакви политически мероприятия”, заяви той.

Лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов от своя страна застана твърдо зад общинския съветник и заяви, че министрите трябва да понесат не политическа, а наказателна отговорност за всичко, което се стовари на държавата.


43
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
сапаревец преди 11 години
Кюрчийски много си *** ,то си личи по красноречивитети думички.Простотията ви няма край.По прости хора от вас глупавите сапаревоббанци няма дами никога в вселената.А тово което пишеш че прави Кюрчийски, не всички можете като него , дори и това го прави добре за да го търсят дори и кюстендилки.Дребнави и глуповат си ,,селянче" ДО ТИ ГИ ПИШЕШ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ.бРЕЙ МНОГО СИ ЗАПАЗНАТ ОТ ЖИТИЕТО И БИТИЕТО НА СЕМЕЙСТВОТО МУ.Дори не можеш да се смееш на това което пишеш тъйкато къса ти е паметта какви
44
0
 
0
 
! Отговори
Кюрчийски преди 11 години
Абе жено, пиши коя си, пиши как се казваш, ние знаем че си от Кюстендил, нема да те питаме от кога се е....ш с Кюрчията, ама да пишеш Кюстендилец е малко смешно.И без друго жена му се е.....е в Гръцко......Не се коси, ама като искаш да го защитаваш пиши коя си.ХА, ХА...................Един съвет- не се занимавай с тоо, еми иди посвири на кавало на Сашо Иванов, може по- да ти хареше.
43
0
 
0
 
! Отговори
кюстендилец преди 11 години
Та какво ще му направиш скапан гюргьовец, най много да му посвриш на кавала и след да викднеш и да споделиш чеч е по добър от всичкиви предатели.Да бяхте поне 1/2 като него щехте да цъфтите , а сега сте *** и подлизурковци.Не знам какво сте намерили по добро в съвременната лъжлива и крадлива администрация.Герберите ще ви оправят .
42
0
 
0
 
! Отговори
гюргьовец преди 12 години
Ей измамник, спри се оти ако те напипам некоя вечер, направооооооооо.................
41
0
 
0
 
! Отговори
сапаревец преди 12 години
ГОСПОД ИМА, МОЖЕ ДАЗАБАВИ НО НЕЗАБРАВЯ.КОЛКОТО Е ПОДЛИЗУРКА ТОЛКОВА ХАИР ДА ВИДИТЕ.ХОРОТА СА КАЗАЛИ ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО.КАТО ИСКАШ ПО ПРАВЕДЕН НАЧИН ДА СЪЩЕСТВУВАШ И НЕ СИ *** И НЕ ИГРАЕШ ИГРИТЕ НА НАГОЖДАЧИТЕ Е НОРМАЛНО ДА ГО ПЛЮВАТ И ХОКАТ.много сте се закъхъри ли за тоя Кюрчийски;БРЕЙ КОЛКО МИСЛЕЩИ ХОРИЦА ИМАЛО И сЗАГРИЖЕНИ ЗА СЕМЕЙСТВОТО МУ.АКО ТОЙ БЕШЕ КМЕТА НА ОБЩИНАТА ПО ДРУГ НАЧИН ЩЕ ШЕ ДА ИЗГЛЕЖДА И КУЛТУРНО И ИНФРАСТРУКТОРНО.ГОСПОД ЗРАВЕ ДА ВИ ДАВА НА ВСИЧКИТЕ ЗАВИШЧИИ.
40
0
 
0
 
! Отговори
Х преди 12 години
КЮРЧИЙСКИ ОСВЕН С ЕДНАТА РЪКА ДА ПОДЛИЗУРНИЧИ НА КМЕТО А С ДРУГАТА ДА ЦЪРПЕ ДРУГО НЕ ЗНАЕ. ТА СТИГА КОМЕНТАРИ ЗА ТОО РЕЙСАДЖИЯ.АКО НЕ БЕШЕ САШО ЧЕ СИ БЕШЕ ДИНЕВ КМЕТ И ДНЕСКА.
39
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
Кюрчийски е дребна риба спрямо кмета. КЮРЧИЙСКИ ДА ТИЧА СРЕЩУ КМЕТА ПАК НЕМОЖЕ ДА ГО НАСТИГНЕ ПО ДАЛАВЕРИ .ДАНЕБИ КЮРЧИЙСКИ ДА НАПРАВИ СЛЕДНИТЕ ДАЛАВЕРИ; ПРОДАЖБАТА НА НОВАТА БАНЯ -НА БРАТЯ ГАЛЕВИ ПРОДАЖБАТА НА 10 ДЕКАРА ДО СТАДИОНА НА САПАРЕВА БАНЯ ОТ ДЯСНАТА СТРАНА ПОСОКА ОВЧАРЦИ -НА БРАТЯ ГАЛЕВИ ПРОДАЖБАТА НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА В САПАРЕВО -НА БРАТЯ ГАЛЕВИ ПАРКА В САПАРЕВО - НА БРАТЯ ГАЛЕВИ СТАДИОНА ВСАПАРЕВА БАНЯ НО ТАМ НЕЩО НЕСЕ ПОЛУЧИ И ГАЛЕВИ ГО ВЪРНАХА НА ОБЩИНАТА ПРОДАЖБАТА НА 206 ДК НА РИЛА СПОРТ -ТОВА ЕНАЙ ГОЛЕМАТА ИЗМАМА НА КМЕТА -ЗАЩОТО ТИЯ ПАРИ КОИТО СЕ ВЗЕХА ОТ ПАНИЧИЩЕ МИНАХА ПРЕЗ ФИРМАТА НА КМЕТА А ТЕ СА ОКОЛО ДВА МИЛИОНА СВЪРЗВАНЕ НА ХОТЕЛА НА БОЖИДАР КАЛВИН С МИНЕРАЛНА ВОДА ЗА ОТОПЛЕНИЕ НА ХОТЕЛА КОЕТО Е НАПРАВЕНО НЕЗАКОННО ПОГЛЕДНЕТЕ САМО КОЛКО КАЧЕСТВЕНО СЕ ИЗВЪРШВА СТРОИТЕЛСТВОТО В САПАРЕВА БАНЯ -КАКВИ СА НИ ПЕШОХОДНИТЕ АЛЕИ -КАКВА Е НОВАТА АСФАЛТОВА НАСТИЛКА ПОГЛЕДНЕТЕ В КАКВО СЪСТОЯНИЕ СА НОВИТЕ ПЛОЧКИ ОКОЛО ОБЩИНАТА- А ЗА ЦЕНТЪРА СЕ ДАДОХА ТОЛКОВА МНОГО СРЕДСТВА НО КАКВО МУ ПУКА НА КМЕТА С НЕГОВОТО ПРЕСТЪПНО МИСЛЕНЕ. НИМА КЮРЧИЙСКИ ХОДЕШЕ НА РОЖДЕН ДЕН НА ПЛАМЕН ГАЛЕВ ИЛИ ПЪК КЮРЧИЙСКИ Е ОТКРАДНАЛ МИЛИОНИ ЗА ДА ГИ ПОДАРИ НА КМЕТА ЗА ДА СИ ПОСТРОИ ОГРОМНАТА КЪЩА ДЕТО Я СТРОИ В МОМЕНТА ТОВА Е ЕДНА МНОГО МАЛКА ЧАСТ КОЯТО Я СПОМЕНАХ -БЪДЕТЕ СИГУРНИ ЧЕ ТОВА КОЕТО СТАВА ПО ДРУГИТЕ ОБЩИНИ С ПРИВЛИЧАНЕТО НА КМЕТОВЕТЕ ПОД ОТГОВОРНОСТ ЗА ДАЛАВЕРИ НЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕ И НА ИВАНОВ ВЪПРОС НА ВРЕМЕ. АЗ НЕЗНАМ ЩО ЗА ЧОВЕК МОЖЕ ДА СИ ЗА ДА ЗАЩИТАВАШ ТАКЪВ ПРЕСТЪПНИК КАТО ИВАНОВ. ВЪРНИ СЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ НАЗАТ И СЕ ОПИТАЙ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ КАК РАБОТЕШЕ НЕГОВАТА ФИРМА -С КАКЪВ ОБЕМ РАБОТЕШЕ- КОЛКО РАБОТНИКА ИМАШЕ -КОЛКО И БЕШЕ И КАКВА И БЕШЕ МЕХАНИЗАЦИЯТА - И НАЙ ВАЖНОТО БИ ЛИ ГО ТОВА НАПРАВИЛ АКО НЕ БЕШЕ ВЪВ ВЛАСТА.АКО ТРЪБВА АЗ ЩЕ ОТГОВОРЯ ВМЕСТО ТЕБ И ЩЕТИ КАЖА ЧЕ ТОВА НИКОГА НЯМАШЕ ДА ГО ПОСТИГНЕ АКО НЕ БЕШЕ КМЕТ.ЗАТОВА НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА НЕТРЪБВА ДА СЕ ВЪЗХИЩАВАМЕ ТАКИВА МРЪСНИЦИ А ДА ПРЕЗИРАМЕ И НА ИЗБОРИ ДА ГИ ИЗХВЪРЛИМЕ ОТ УПРАЛЕНИЕТО НА ОБЩИНАТА. ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА КМЕТА ЗНАЯТ ВИСОКО ПОСТАВЕНИ ХОРА И СЕ ЧАКА САМО ДА СЕ СМЕНИ ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ ИДА МУ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЕГА ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО ЗАЩОТО ТОЙ СЪЩО ИМА ПОКРОВИТЕЛИ НА ВИСОКО НИВО.ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ КАК СЕ ПРОВЕЖДАТ ТЪРГОВЕТЕ В ОБЩИНАТА. ЗАЩО НЕ СЕ ДАВАТ ОБЕКТИ НА ОБЩИНСКОТО В иК А ОБЕКТИТЕ СЕ ДАВАТ НА
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
АБЕ ЧУВАЛ СЪМ И ЗА КМЕТА, ЧЕ СИ ИМА РАБОТА С МАФИЯТА, АМА КЮРЧИЙСКИ Е МНОГО ПО - ОБВЪРЗАН С ТЯХ.АКО НЕ МИ ВЯРВАТЕ СКОРО ЩЕ НАУЧИТЕ ВСИЧКИ, ЗА НЯКОИ ОТ НЕСКЛАПОСАНИТЕ МУ ИГРИЧКИ.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Не е прилично да се ровиш в личния живот на който и да е. След като толкова си навътре в личния живот Кюрчийски трябва нещо да кажеш и за шибаното ни кметче.Ако не знаеш аз мога да ти помогна .Обществена тайна е че като работеше в Астрой-Дупница г-н Палчев беше любовник Силвия и всичко това другарката ИВАНОВА го знаеше но понеже е по природа се преструваше че няма нищо -защото предстояха избори през 2003 г. и това може би щеше да му навреди .По принцип нашето кметче е готов да прави *** на всички около избори само исамо да го изберат за кмет за да продължи да краде чрез фирмата си .Но и това няма да продължи много защото една част от неговите покровители ги пр ибраха на топло и пазят място и за ИВАНОВ то другата част ще излязат от властта след изборите.Итогава ако не успее да направи хубави *** на новатата власт ще се озове при брат ГАЛЕВ. ТАКИВА КОРУМПИРАНИ ТИПОВЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ИМ СЕ ОТДЕЛЯ ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ.
36
0
 
0
 
! Отговори
ОТКРОВЕНОСТА И СЪВЕС преди 12 години
СПЕЦИАЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НА ГР. САПАРЕВА БАНЯ. НЕ ГО НАРИЧАЙТЕ *** ШОФЬОР, ЧОВЕКА СИ Е САМАТА СКРЪБ.СЪНУВА КОШМАРИ, ПО ЦЯЛА НОЩ МЕЧТАЕ КАК ЩЕ СТАНЕ КМЕТ И КАК И ОТ КОГО И КАКВО ДА СМОТА.В КРАЙНА СМЕТКА РЕЗУЛТАТА Е - ШОФЬОР, И ПАК ШОФЬОР И Т. Н.ЖЕНА МУ ДЕТО ТРУДНО И ПО ОСОБЕН НАЧИН ИЗРИЧА БУКВАТА "Р", И ДОРИ ЧЕСТО СЕ ИЗЧЕРВЯВА А МОЖЕ И ЛЕКО ДА ПЪРДИ ДОКАТО Я КАЗВА, ВСЯКА ГОДИНА ПРОСТИТУИРА В ГЪРЦИЯ, ЗА ДА НОСИ НА АЛЧНОТО СИ МЪЖЛЕ "ПАИЧКИ", САМО ЧЕ НА НЕГО ТЕЗИ "ПАИЧКИ" НЕ МУ СТИГАТ И ЗА ТОВА И ДЪЩЕРИЧКАТА СИ ВЪВЛИЧА В РАЗНИТЕ ТАТИНИ НЕСКЛАПОВЩИНИ, И ПАК РЕЗУЛТАТА Е СЪЩИЯ, ШОФЬОР И...........................ПРОСТИТУЦИЯ И ...........................ГЪРЦИЯ И ................................СЕГА ТАЗИ ГОДИНА МАМА МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ И ЩЕРКАТА ДА СЕ ПОТРУДЯТ ЗАЕДНО В ГЪРЦИЯ...................................А БЕ С ДВЕ ДУМИ В ТОВА Т. НАР. СЕМЕЙСТВО НОРМАЛНИ НЯМА!!!
35
0
 
0
 
! Отговори
сапаревобанец преди 12 години
Приятел не си ме обидил ,но нещо не се свързват нещата.което не знам не знам,но ако сие купил имот и го е продал какво лошо.Имаше търгове много си купиха.Ама вече ако си чул той сие подал оставката.Атова е дело на кръга около Сашо иванов.Не го защитавам ама от този комунист единствено доста хора са се похвалвали че е помагал.няма безгрешни.Има съд ако е нещо направил нередно дайте да го дадем на прокурор и да се видят нещата.Лошото в тая страна че всеки говори каквото си иска а не носи отговорност.Кацов е човек на динев ,те са от една партия,нещо бъркаш нещата.Тоя от рейсове друго не разбира.Незнам само пишеш ама нещо не се връзват нещата.
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Приятелю не е вярно че има злоба в мен . Не си прочел внимателно това което казвам. БСП нямат имоти на Паничище ; Кюрчийски е купил общински имот и го е продал на Вергил Кацов от Яхиново.Аз мямам нищо против БСП- НО ФАКТИТЕ СА ТАКИВА и за кмета и за Кюрчийски и за цялото обкъжение на кмета. Това което казваш за Кюрчийски че е помагал на хора от общината за работа в ТЕЦА НЯМА ЛОШО СИГУРНО Е ТАКА.Не е важно кой от коя партия е важно е какъв човек е.Аз познавам Сашо иванов от близо и съм се убедил що за човек е.Ако става за въпрос в чисто човешки план да избирам САШО илиВАЛЬО азще изберем втория.АкоСЪМ ТЕ ЗАСЕГНАЛ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ИЗВИНЯВАЙ.
33
0
 
0
 
! Отговори
сапаревобанец преди 12 години
Приятел.много злоба в теб.вярно е правси ,незнам за имоти на бсп на паничище.излез и ходи на сесии и повдигни въпросите си.тово е новина за иванов и кюрчийски.те нямя сесия да не сасе плювали.ако не правят цирк.но като гледам как му говори по медиите -незнам.ама тия дето ще излизате аиде излизаите че времето туку свърши.сигурно много неща знаеш ама ако си сигурен в теб излизаи .ятяците и партизаните ли гледаш.говори ама излизаи и марш на лошите.даваи.
32
0
 
0
 
! Отговори
Т. преди 12 години
Приятелю за някои неща си прав. Но неси прав за КЮРЧИЙСКИ- ЗАЩОТО ТЕ СА ОТ ЕДИН ОТБОР СЪС САШО ИВАНОВ- те се преструват пред обществото че са противници -но на практика е точно обратното. Попитайте д-р Кюрчийски как си купи имота на Паничище като придаваемо място към хотел БОР- И СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ГО ПРОДАДЕ . Можели това да стане без участието кмета -сам си отговорете. Ще дойде време когато ще се покажем не само аз но и много други и тая папляч около кмета ще се измете. Върнете се само десетина години назад и си спомнете какво представляваше ВЕЛИКИЯ САШО ИВАНОВ -ЕДНА МИЖИТУРКА КОЯТО ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ХОРА КОИТО ЖИВЕЯТ В ОБЩИНАТА НЕ ЗНАЕХ ЧЕ СЪЩЕСТВУВА-А СЕГА БЛАГОДАРЕНИЕ НА КРАЖБИТЕ КОИТО НАПРАВИ ОТ ВСИЧКИ НАС СЕ ИМА ЗА НЕДОСЕГАЕМ. НА ПОСЛЕДЪК ЧУВАМ ЧЕ Е БИЛ МНОГО ЗЛЕ ЗДРАВОСЛОВНО -КОЕТО НЕ МУ ГО ПОЖЕЛАВАМ-НО ЩЕ КАЖЕМ ЧЕ ИМА ПРОВИДЕНИЕ -ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИ СЪС ЗДРАВЕТО ЗА ВСИЧКИ МРЪСОТИЙ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ КОИТО НАПРАВИ.
31
0
 
0
 
! Отговори
сапаревобанец преди 12 години
много си смел.правси е е верно че е така,ама що не се появиш истински.лидера на бсп не го оправдавам ама каквото мисли го казва на сесиите ама никой не го чува.хем знаеше че е обречен да изгуби изборите и ги загуби дори и кампания водеше срещу и динев и иванов ама слаба ракия ,няма кой да го чуе.но пръв той се озъби и на двамата ,ама няма подкрепа,защото сапаревобанци ние е прокрел и левски ,винаги да ни управляват чужди хора.ходи и го питай защо млъкна на сесите ,защото май се измори.а е помогнал на много хора и ти сигурно го знаеш.не съм му привърженик много но доста хора сложи на работа в теца и до сега не е съкратил нито един и от заварените.ще ти кажа че сложи идоста седесари и си пати от това от неговите хора в партията.а къде пропускаш милан джоргов.спомени инещо за тази ***.а лидерчето на бсп е наивно и смята че може да промени нещо но пак казвам резнаха му крилцата и ве че си трайва и мирва .
30
0
 
0
 
! Отговори
Буба преди 12 години
Не зная кой си, но определено не си учил с Росен! За разлика от мен и искам да ти кажа, че той беше най-сърдечния и весел човек в целия ни випуск! Правеше безброй услуги на хората около него и спаси един куп ученици от наказания като председател на Ученическия съвет, а като приятел винаги е бил верен и в центъра на купона! Така че, "Марине" не заблуждавай хората с тея глупости, само гадости ръсите по негов адрес, защото реално стоите много под неговото ниво
29
0
 
0
 
! Отговори
марин манев преди 12 години
Абе Роска от ученик си беше дамски полов орган и такъв си и остана.Като си с бил с ченгетата и са те гепили то поне бъди мъж и си признаи но ти от малък не се държеше като мъж .Е затова и те пердашихме в училище.От малък си беше слагач и такъв ще си и останеш сега и в ГЕРБ си и отишъл но при тези геьове ти е местото .Видах те до оня *** Цветанов но двамата сте си лика прилика.Направо да си се вземете
28
0
 
0
 
! Отговори
Ivanov преди 12 години
Da be to vseki e izmamnik samo NIE sme dobri ama pusnete i nas v parlamenta da vidite kakvi djobove imame .. aide tam onq kade mi e izredil 4e ot 90ta do sega samo izmamnici bili kmetovete na separeva banq .. da vzeme da se porazhodi i da podisha vyzdih malko .. za gerb si li4i kakvi sa .. aide .. komunqga mrusen
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Е ТОВА СА ГЕРБ АКО НЕ ЗНАЕШ БЪЛГАРИНО МУТРИ,МУТРИ,МУТРИ И ТИ ИСКАШ ТЕЗИ ХОРА УТРЕ ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА И ДА МИСЛЯТ ЗА ДЕЦАТА ТИ
26
0
 
0
 
! Отговори
terminatora преди 12 години
Уважаеми дами и господа,аз олично познавам Росен Тимчев. Учудвам се защо се занимавате с него, след като Сапарева баня се управлява от най-големия измамник и пресъпник след Пламен Галев кмета на общината Сашо Иванов. Това е най-малкия брат на така наречените БРАТЯ ГАЛЕВИ. ОТ 1991г. до ден днешен в Сапарева баня са кметували само измамници: 1991-1995г.-Цветан Динев 1995-1999г.-Илчо Дамянов1999-2003г.-Цветан Динев2003- до ден днешен УЧЕНИКА НА ЦВЕТАН ДИНЕВ-САШО ИВАНОВ.Но както казва народа ученика надминава своя учтел.Учудвам се защо се проверява кмета на ДУПНИЦА,а този измамник САШО ИВАНОВ МИНАВА МЕЖДУ КАПКИТЕ.В Сапарева баня всички конкурси и търгуве са манипулирани от кмета.Неговата фИРМА "СИМА ООД" Е ОБСЕБИЛА ВСИЧКО В ОБЩИНАТА.В Сапарева баня няма у позиция,защото на всичките 13-те съветника им е угодено спрямо техните интереси за да си малчат.В Сапарева баня няма истинска партия,с нормалена партийна дейност.Тези които бяха у позиция на кмета,сега му станаха най-големите ***.ВЕДНАГА МОГА ДА ГИ ПОСОЧА ТЕЗИ ***:НАБЕДЕНАТА ЗА ЛИДЕРКА НА СДС-Марта Желяскова. Лидера за БСП-ВАЛЕНТИН КЮРЧИЙСКИ.Лидера на БЗНС-ЦВЕТАН ДИНЕВ.Няма нужда да изброявам още примери,защото като се сещам за тези хора се срамувам че живея в тази община.ПРЕЗ 2003г. ИЗМАМНИКА САШО ИВАНОВ ДОЙДЕ НА ВЛАС С ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА,РАБОТАТА В ОБЩИНАТА ДА БЪДЕ ЧЕСТНА И ПРОЗРАЧНА.В МЕСТО ТОВА ТОЙ НАЗНАЧИ НА РАБОТА В ОБЩИНАТА САМО МИЖИТУРКИ И НЕКАДЪНИЦИ ЗА ДА СА МУ ВЕРНИ,И ТОЙ ДА СИ КРАДЕ НА СПОКОЙСТВИЕ.Ако имаше нормални финансови институций този мушморок кмета отдавна да е в затвора.МОЯТ АПЕЛ Е КЪМ МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ И ВСЕЧКИ ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИЙ:ПРОВЕРЕТЕ ТОЗИ МУШЕНИК,ЗА КОЕТО ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ.