Евроизборите – приоритет за "Синьо единство"

Нямало разговори с ГЕРБ за листа с водач Надежда Нейнски
6 яну 2014 19:46,
18
Евроизборите – приоритет за "Синьо единство"
Снимка: Синьо единство

Абсолютен приоритет за "Синьо единство" е явяването на европейските избори, заяви заместник-председателят на партията Маргарита Бойчева, цитирана от БТА.

От формацията осветлиха днес позициите си по проваления преговорен процес с Реформаторския блок.

Като повод за този си акт те посочиха спекулации, идващи включително от средите на реформаторите, че "Синьо единство" е участвала в пазарлък за европейските избори.

Още по темата
"Оттук нататък страницата Реформаторски блок за "Синьо единство" е затворена. Не припознаваме Реформаторския блок като десен", посочи Бойчева.

От "Синьо единство" са убедени, че българската десница не се нуждае от пореден модел на подмяната и твърдят, че нова политическа алтернатива не може да се гради със стари цели и стари средства.

От "Синьо единство" отхвърлиха и спекулациите, че идейният им лидер Надежда Нейнски ще бъде част от листата на ГЕРБ за евровот 2014.

"Синьо единство" не е водило разговори с ГЕРБ за европейската листа", категоричен бе главният секретар на формацията Димитър Иванов.

"За нас ще бъде чест, ако Надежда Нейнски се съгласи да води листата на "Синьо единство", това е нейно лично решение и на партията, посочи и Маргарита Бойчева.

По думите й вотът на евроизборите ще бъде за или против това управление.

"В коалиции на всяка цена няма да участваме, предстои национална конференция на партията на 18 януари", заключи председателят на "Синьо единство" Христо Панчугов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
10
 
! Отговори
Иръпшън преди 10 години
Надето се мята като шаран на сухо ту на едната,ту на другата страна,само и само да не изтърве европейския кокал.Жалка картинка! Ама в нейното положение всички са такива...Майната и на България.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко ще го призная за умствено недоразвит, ако сложи тая овца за водач на листата.На нея и предричам някъде около 0,1% като резултат. Защо въобще им отделяте време не разбирам?
13
0
 
2
 
! Отговори
kaspar_garov преди 10 години
даа , логото много добре демонстрира ситуацията в "единството"
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Синьо, червено, оранжаво........ ей всички сте с мозък на *** по-долу, пфу, овце, само 5 е нормален.Вие сте промите в мозъците, или сте млади или сте ***!Вие знаете ли въобще, кой роди и донесе комунизма.Не не е Путин.Измисли го, тоя дето контролира банките и кризите и войните по светаФранкфуртския юдео-лихварски деспот.Този, който сега мъ се кланите в БрюкселНещастни малки мишки, заблудени, заслужавате си мизерията, защото се супер прости нещастници
11
1
 
13
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Знаете ли кое е абсолютният приоритет на т.н. Синьо единство?Това е Надка - *** да стане пак евродепутатка.Тия маскари се скараха с ония маскари от Риформаторския блок единствено заради депутатските места. Е, нема такива безсрамници. Само Тиквата ги конкурира.
10
3
 
8
 
! Отговори
до 9 - бивш седесар преди 10 години
Бивш седесар, шикалки! Никакъв бивш седесар не си, другарю, а чист настоящ червен ***.
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Брей, Синьо единство! Ако ще синя сплав да се кръстите, пак няма да обедините дясното. Нито гербераторския блок ще го направи. Иска се морал в политиката, а не претоплени манджи и просташки антикомунизъм.
8
0
 
4
 
! Отговори
До кога ? преди 10 години
Няма значение, кой е крив и кой е прав ! Важното е, че сигналът на разединяване, който се изпраща към десните избиратели, е силно демотивиращ и работи в полза на комунистите !
7
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Баз герб са никои. Дано успеят да го осъзнаят или пак ще направят услуга на скопците от бсп и турците.
6
0
 
0
 
! Отговори
софиянец преди 10 години
До АндрешкоМммддааа, както сте забелязал, автора има приятно чувство за хумор:-)
5
2
 
7
 
! Отговори
Eвропа? преди 10 години
The New American-The EU:Regionalization Trumps Sovereignty. Годината 2014 е решаваща за установяване на федерална Европа със заповеди идващи от Брюксел,отнемане на суверенността на европейските държави,ролята на бившия маоист Баросо,бившата комунистическа пропагандаторка Меркел и други.
4
0
 
7
 
! Отговори
Андрешко преди 10 години
Харесвам чувството за хумор този, който им е измислил логото.БРАВО!Предполагам, че е същия дето именува партия БАСТА ...
3
4
 
15
 
! Отговори
KeepWalking преди 10 години
Умишлено се пуска Кюр фишек.....за да се разводнява обществената нагласа....По точно казано...мътят главите на хората ,за да не гласуват на изборите...Ае що за простотия бе? Каква Надежда Нейски,кой е луд да вкара в листите на партията си политически труп?? Още повече първата политическа сила,за какво им е притрябвала Нейски ?Цяла пропаганда се води срещу ГЕРБ по телевизия ТВ7..Първо тея отцепилите се депутати....сега това...всеки ден е нещо ново...
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви десни партии!?! Всички са от леви по леви.... А и ние колко сме заблудени та им се връзваме на предизборните лъжи.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ZZarstvo Balgaria I Tarnovskata Konstituzzia...