Да не предозираме кафетата, зове БСП

Стоилов: Левицата няма да води разговори просто за датите на предсрочен вот
Обновена: 5 юни 2014 14:18 | 5 юни 2014 12:30, Веселина Йорданова
196
Да не предозираме кафетата, зове БСП
Снимка: архив, Булфото

Да внимаваме да не предозираме кафетата, за да не развалим сърцето, коментира зам.-председателят на БСП Янаки Стоилов след брифинга на ДПС, на който Лютви Местан обяви, че движението е за избори до края на годината – края на ноември-началото на декември.

Местан коментира, че „сега е време за кафе“ като символ на диалога между политиците и призова „всички да пият кафе“.

Стоилов беше категоричен, че левицата няма да води разговори просто за датите на предсрочен вот, а за това какви задачи е оправдано да продължат живота на кабинета и парламента.

Той коментира, че БСП няма да допусне натиск нито от опозицията, нито нечий друг, който да е в противоречие с позициите, които отстоява.

Още по темата
„Чухме вариантите на политическата хронограма. Не е трудно те да бъдат разисквани като реални възможности. Ние като мандатоносители имаме друга, по-важна отговорност – да представим важните и конкретни задачи, които трябва да реши правителството, да ги разискваме с него и партньорите още следващата седмица“, изтъкна той.

По думите му според това дали те ще бъдат възприети и дали ще се постигнат по тях конкретни резултати в предстоящите месеци, ще зависи колко ще продължи животът на кабинета и на НС.

Според Стоилов явно до момента БСП не е изпълнила достатъчно пълноценно ролята си на мандатоносител.

Чух, че те са слагали някакви юзди на лявата политика. Голяма част от българските граждани искат да има шпори за управлението, за да се ускори развитието на България, коментира Стоилов думи на лидера на ДПС Лютви Местан.

Той коментира още, че БСП не поставя никакви ултиматуми и продължава да е конструктивен партньор. Стоилов напомни, че предстои пленум на левицата за позицията й по отношение на политическия процес у нас.

Зам.-председателят на БСП съобщи, че лидерът Сергей Станишев е в страната и има политически ангажименти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горчи ли кафето? Горчи! Сами си го сварихте, сами си го сърбайте! ДПС ви напускат след като ви използваха и унизиха. Както правеха с всички досега. Не че не сте знаели, но все се надявахте и вие край тях да заграбите колкото може повече - и власт, и пари. Да, ама не познахте. Те искат всичко за себе си. И ще го имат съвсем скоро, защото нямат равностойни противници в нито една българска партия. Уви!
147
0
 
2
 
! Отговори
Доигрались наконец? преди 9 години
След като не сте изпълнили ролята си на мандатоносители, както сами отчитате, какво още правите, а не си давате оставката? "Отговорността" трябва да се понесе, ако е останала почтеност у вас, не само да се говори за нея. А кафето, с когото и когато си иска, ще пие ДПС, защото му дадохте тази възможност. Толкова години заигравахте с тях, сега си носете последствията. Като ракови клетки овладяват организма на вашата партия, всъщност, не е ясно как още дишате.
146
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скрий се, Янаки! Имаше време, когато можеше да направиш нещо за партията, но не посмя. Много привърженици ти вярваха. Сега си върви заедно с тези, с които избра да бъдеш!
145
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Да не предозираме кюфетата" към гръб дюмбелите който бързат докато не се сменил ЕС политкомисириата. А на ДПС "Да не предозираме баклавата", че много сладко (с кафенце) горчи.Бързата *** слепи ги ражда , това лято е важно във външно-политически план дано тоя път да не сме на страната на губештите.
144
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Янаки Стоилов бе ебaн в устата... Нормално е да реагира така. *** бе, ***! Умрете всинца, продажници!
143
0
 
3
 
! Отговори
Jack Sparrow преди 9 години
Кой???Ко? Не!На ви сега Пеевски, Местан, Доган, Цветан Василев, Волен, Путин, Дупин и прочие про-руска пасмина!А Шефа, СтаниШефа дерзае за катарзис в Брюксел!!!Срам бе, Българоубийци!!! И още нещо преди Абордажа - Оставка!!!Да живее България и Българщината! За другите - терминал 2, ама не на запад ами към Москва...Странно, че няма полети натам? ;-)Йо-хо, Йо-хо!
142
1
 
4
 
! Отговори
бг преди 9 години
ТИЯ двамата са наи- големите виновници за краха на милата ми партиика и ако Станишев не го е срам накрая ще си остане само с Моника. Жалко за младите като мен социалисти и безличното ни бъдеще в партията. Така е БСП не е на Станишев ,но него маи го е много стах че БОЙКО за пореден път му натри носа а тоя си направо ХАРАКИРИ.......отивам при БОЙКО ,,КРАЙ''
141
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС пак изиграха БСП, като изиграха всички правителстла на прехода и дори ги принудиха да се извиняват за така нареченият " възродителен процес" Иван Костов се извини, Ангел Марин също уж генерал, Станишев също . За какво се извиняват и те не знаят. Някой да се е извинил на баба ми която е бягала от ятагана през 1913 год. За какво е било Априлското въстание . Левски , Ботев и хилядите други дали живота си за България.Продажници са всички които ни управляват.
140
1
 
8
 
! Отговори
222 преди 9 години
До АнонименМерси от мечешкото подаване на *** от русия! Техните услуги са винаги мечешки ! Сега ще ви освободим за да ви поробим!
139
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оставка,беееее,стига сте дрънкали,писна ни от вас !!
138
2
 
14
 
! Отговори
Samo minavam преди 9 години
Двама комунопитека на снимката.Безродното ко..ле и потомствения крадец на кокошки.Каква пародия.Боже пази България от напъплилата я комунистическа чума.
137
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРЕДОЗИРАХТЕ НАГЛОСТТА СИ, ПРЕДОЗИРАХТЕ СИ МИЛИОНИТЕ И СИРОМАШИЯТА НА НАРОДА. ВСИЧКО ТОВА ПРЕДОЗИРАХТЕ.
136
1
 
13
 
! Отговори
Шморц Шмид преди 9 години
Изпускат кокала червените апаши. Съвсем скоро няма да могат повече да крадат, и се усеща смразяваща паника в редиците им. Най-вероятно ще измислят пак някоя мега-далавера както заменките преди избори.
135
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отдавна БСП за провалите си обвиняваше ДПС. Сега тоталната загуба пак на ДПС ли ще припишат. Оставка и БСП не трябва да се допуска до управлението също така и ГЕРБ. Страната трябва да се управлява от СДС и ДПС.
134
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС и техните кръгове владеят цялата държава и ГЕРБ включително, това е най-вредната партия. Навремето изсмукаха СДС, после НДСВ, сега БСП. На ред е ГЕРБ.
133
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди много,много години Янаки Стоилов беше най-младия депутат в парламента.Вече е на преклонна възраст,но си е все там.Какво е направил в социалната политика полезно за хората.Интересно как такива имат нахалството да обвиняват за всичко ГЕРБ и Борисов.Такава безочливост безпаметна само БСП и вечните им коалиции могат да имат.Предозираха си милионите,но не забравиха и помагачите си,а те разбираемо си мълчат.Затова сме на този хал.Затова има Барековци.Не подценявайте ДС.Те си ни оплитат с ДПС.Прочети цялата статия тук: dnes.bg/politika/2014/06/05/da-ne-predozirame-kafetata-zove-b
132
1
 
9
 
! Отговори
не син преди 9 години
Ако предозирате кафето не е страшно , но като ви гледам вече сте предозирали коката !
131
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТЕЗИ СИ МИСЛЯТ ,,ЧЕ МОГАТ ДА УПЛАШАТ НЯКОГО В БЪЛГАРИЯ ....БЪЛГАРИТЕ СА ГОТОВИ НА САМОУБИЙСТВЕНИ АТЕНТАТИ ....
130
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТЕЗИ ДВАМАТА ПРИЛИЧАТ НА ***
129
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Въртене и сучене с всякакви манипулации,за да се отлага разумното, което отдавна трябваше да е факт.Взеха заеми,хвалиха се,лъгаха и крадоха,но за себе си,не за хората,които гласуваха за тях.Номерата им са едни и същи през целия фасаден преход.Пенсионерите още чакат прословутите 3-4 лв.,за които се говори цяла година,а те си увеличиха "малките" заплати яко.Алчност голяма,макар че парите им далеч не са само от там.Затова 25 години предозират кафетата.За да не спират облагите и съдът да ги пази.