ГЕРБ била единствената партия с реален политически живот

Ще участваме самостоятелно на изборите, заяви Цветанов
18 апр 2015 17:52, Александър Попов
137
ГЕРБ била единствената партия с реален политически живот
Снимка: Булфото, архив

ГЕРБ, както винаги досега, ще участва самостоятелно със свои кандидатури на предстоящия местен вот, защото това е единствено отговорната позиция пред избирателите. Това заяви Цветан Цветанов пред участниците в семинар в Банско -"Европейски измерения на регионалната политика".

Той подчерта, че младите хора ще имат място както в листите с общински съветници, така и сред кандидатите за
общински кметове и кметове на кметства.

По думите му, ГЕРБ е единствената партия, която води реален политически живот и дава шанс на младите хора. Това се потвърждавало от факта, че най-младият евродепутат в Брюксел и най-младият народен представител в България са от ГЕРБ.

Цветанов добави, че през последните 3-4 години сме свидетели на появата на много партии, които обаче не стигнали доникъде, защото са залагали на популизма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още по темата: Цветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цветанов влизай там където ти е мястото , а и ГЕРБ върви по пътя на партията от която дойде Борисов , това е НДСВ , и ГЕРБ като тях първия мандат имаха един поддръжник , втория бяха в коалиция (тройната) , и те също се крепяха само на Председателя , който е откривател на Бойко Борисов , бившия негов телохранител , а сега първи по компетентност в България , на Балканския полуостров , че и в Европо
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Neka tanat v zabludata si.. nai boli kato si siguren...che broim pilcite na esen..Narode che pizvolim li tozi da bade opravdan..ako tova se sluchi..che e asno che mafiata si ima dargava...che go pozvolim li..
36
2
 
17
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Не ПОГЕРБВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ!
35
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това крадливо чудо е било вицепремиер, можете ли да си представите!!!!! То преди да е било такъв е крало а като вице колко ли милиона е скътало по офшорки и банки? Внасял е за пенсия, нищо повече.
34
1
 
18
 
! Отговори
мразичервенотиквеник преди 8 години
От високо господа се пада най добре, нали знаете простонародната поговорка, не съм Бъ-Съ-Пар , но мразя наглостта на тези новосъздадени лапачи.
33
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв е този рептил на снимката?
32
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ = БКП
31
4
 
23
 
! Отговори
Чудовище !!! преди 8 години
Чудовище.
30
0
 
17
 
! Отговори
Скачаща ГЪСКА за 1лв преди 8 години
Вярно е: за всеки член работа в администрацията? Чистачка да е ама да е от нашите ......
29
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора, докато не грабнем автоматите и не разстреляме Бойко Борисов, тоя ,*** на снимката, и всичката парламентарна гнилоч в парламента, няма друг начин. Всички са за разстрел, не само Цветанов.
28
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моля на редакторите да предупреждават за снимки на такива отвратителни хора.Малката ми дъщеря погледна монитора ми и сега плаче уплашена от това чудовищена снимката. Има и бременни жени, които могат да пометнат като видят тоя.
27
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има ли държава в която осъден на 4 години с потвърдена присъда да си стои в парламента и да дава съвети по законодателството? Наглеца още в началото бързаше и си купи само 6 апартамента, лакомията му е безгранична, като министър вкара десетки по арестите за да ги изнудва за пари, разби хиляди съдби, заради неговите измислени дела България бе осъдена в Страсбург да плаща огромни компенсации, сего ходи с огромна охрана и бронирана кола за 900 000 лева!! Защо, от какво се страхува, нали е честен???
26
2
 
30
 
! Отговори
Защо този ... преди 8 години
... *** не е в панделата да излежава 4 годишната си ефективна присъда! Простият електорат ще се кланя на Божеството и без този упадък.
25
2
 
17
 
! Отговори
СИД преди 8 години
До Анонимен26Защото го гласят да го оправдаят!
24
1
 
9
 
! Отговори
Mom преди 8 години
Abe taja mutra oschte li ne e v Satvora koi plaschta dartata Nemeza advokata na zz kato gledam s kakva Kola schofior ohrana e Zz ne vlese li v Satvora sa 4g sna4i v bG nama pravosadie ne 4inova a i zz sa Satvora V edna Kilija da gi Silojat dvamata Vseki snae 4e bB saschtitava mutrata zvaka zz i nama da. Go satvorat Aleksei petrov da kaje sa bB i. Zz kolegi sa Bili na zz Jana mu oschte li raboti v dans
23
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Aбе този престъпник Цветанов, като има ефективна присъда, защо не е в затвора, ЗАЩО?
22
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако от ГЕРБ бяха ударили монополистите които грабят безмилостно българите, тези от топлофикациите, водата, тока, горивата, храните и лекарствата щях да гласувам винаги за тах и Тикваров. Сой дойде и започна жестоко грабене от всеки и всичко. Натрупа милиарди и за протестите плати 80 милиона. Купи изборите и се готви да купи и тези през Октомври. Купи и сплаши администрацията и си уреди вечно премиерство. А хората все по-зле, икономика няма, бизнеса удушен, какво хубаво направи Рапона? Едно поне.
21
2
 
24
 
! Отговори
г преди 8 години
Вредни за България.Унищожители.
20
4
 
23
 
! Отговори
Факти преди 8 години
ГЕРБ не е политическа партия , а мафиотско сдружение,чиято цел е да е на власт на всяка цена с основна цел разграбване на малкото останали блага у нас.Те нямат никаква идиология,освен тази на грабителите и интересчиите.Ако не е на власт лидера им ще обитава някой гробищен парк,където е нормалното място на мутрите.
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЗащоЗащото има някой които не иска той да бъде там ,как защо.